ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ

 


Η χειρότερη φουρνιά γυναικών στην ιστορία τηςχωρας...
 
 Τόσο κακομαθημένες και προβατοποιημενες
 
 από τον φεμινισμό που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν
 
 ούτε στον βιολογικό τους ρόλο.
 
Μισούν τα ίδια τους τα παιδιά 
 
και ψάχνουν που να τα παρκάρουν. 
 
Απίστευτο....
 
Σας τα λεω καιρο και καποιοι ηλιθιοι και ηλιθιες μ ελεγαν μισογυνη...
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Σχόλια

  1. Μετά την παρέλευση των δύο ετών ακόμη βαρετης μητρότητας, θα αρχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να γ@μιεται σαν την πιο αισχρή πουτ@ν@ που υπάρχει.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααχ πού είστε Πλειάδιες γυναικάρες για να κοιμόμαστε ήσυχοι και υπερήφανοι;
    ΡΙΤΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Εγω θα ελεγα οτι εχει απελπιστει απο τις τιμες σε παιδικους σταθμους (μιλαμε για πολλα χιλιαρικα το χρονο), και απο τις τιμες σε παιδοτοπους.
    Ως θειος πηγαινω πολυυυυ συχνα με τα ανηψια μου σε παιδοτοπο που ειναι ΤΖΑΜΠΑ, δηλαδη σε σουπερ μαρκετ που εχουν παιδοτοπο, γιατι ΜΟΝΟ εκει μπορουνε να πανε 2-3 φορες τη βδομαδα χωρις να ξεπαραδιαστουν οι γονεις τους. Σε κανονικο παιδοτοπο μιλαμε για 10-15 ευρω τη φορα.
    Οταν λοιπον δεν μπορεις να πας 1-2-3 φορες τη βδομαδα ειτε σε παιδοτοπο, η αν μιλαμε για παιδικο σταθμο , τοτε μιλαμε για ολη τη χρονια, και πρεπει να εισαι πανω απο το παιδι σου, 24/24Η , καποια στιγμη τα παιζεις, καις φλαντζα.
    Θες να ηρεμησεις και εμενα η κυρια εδω που φενεται να θελει ηρεμια, και χαλαρωση, οχι γ@μησι.
    Μην τα βλεπουμε ολα με εντελως κακο τροπο.
    Μια φορα πηγαμε σε νεο παιδοτοπο (πολυ ηρεμο) και η κυρια που ειμασταν μαζι ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ απο την ησυχια, ηταν χαρουμενη. Περιττο να πω οτι πηγαινουμε 1 φορα καθε 1-2 βδομαδες για μερικες ωρες ηρεμιας.
    p.s αν εισαι γυναικα και καμια 20-25 χρονων εισαι μεσα στις ορμονες και θες να ξανανιωσεις γυναικα, οταν λοιπον εισαι 24/24Η στην τσιτα , λες καμια φορα και πραγματα περιεργα. Εκτος αν εδω μεσα σε εσας δεν αρεσει το σεξ και πατε για μοναχοι. Να ειμαστε λοιπον λιιιιγο πιο ενεκτικοι σε καποια θεματα, οι εποχες ειναι δυσκολες, και πρεπει να δειχνουμε κατανοηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα φιλε μου ποσες φορες την εβδομαδα σε πηγαιναν παιδοτοπο...?...Εμενα η μητερα μου το πρωι δουλευε....μετα ειχε το σπιτι και προλαβαινε να μας πηγαινει και στις κουνιες που ειναι τσαμπα.Το Σαββατοκυριακο μας πηγαινε ο πατερας μου κανενα λουνα παρκ η κανα παιδικο σινεμα.Απλως οι σημερινες γυναικες ειναι κακομαθημενες,δεν κανει σχεδον καμια για οικογενεια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων και το μονο που τους νοιαζει ειναι το κινητο,τα ψωνια και η διασκεδαση.Αποτελεσμα διαλυμμενες οικογενειες και παιδια κακομαθημενα,χωρις κανενα σεβασμο,αναγωγα με κλιση στην παραβατικοτητα.Δεν υπαρχει παρεα 15χρονων που να μην εχει επανω του χασισι.Λεω περισσοτερα για τις γυναικες γιατι η μανα ειναι αυτη που θα εκπαιδευσει τα παιδια και ειναι και ο βασικος της ρολος απο τη φυση

      Διαγραφή
    2. "ΤΗΕ ΒΕST NAME"
      Εμενα .....δεν με πηγαινανε καμια... δεν υπηρχε $$$$ ουτε για πλακα να με πανε παιδοτοπο. χαχαχα!
      Αλλα η μαμα δεν δουλευε ειχε τα παιδια να φυλαει , δουλεια ο μπαμπας.
      Απλα λεω να μην κανουμε τοσο βαρια συγκριση με παλαιοτερα γιατι τοτε δεν υπηρχανε τοσες ηλεκτρονικες π@π@ριες, τωρα εχει ενα σκασμο, δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις.
      Δεν λεω οτι εχεις αδικο, απλα εινα σαν να συγκρινουμε εποχη λιγο πριν τον νωε, και το αμεσως μετα. Τωρα ειμαστε λιγο πριν τον κατακλυσμο.
      ΕΕΕΕ προφανως ειναι 2 εντελως διαφορετικες εποχες.
      Και δεν ειναι μονο οι μαναδες και οι κοπελες, ΟΛΟΙ με ενα κινητο στο χερι ειναι (ασε εμενα, εγω δεν εχω, οκ ειμαι ο τρελος του χωριου).
      Οποτε πως να κατακρινω με τοσο κακο βαθμο.
      Κατσε και στα δυσκολα θα δουμε απο τη ειμαστε φτιαγμενοι, κοντευει η ωρα. Εχω γνωρισει παντος και καμενες και νορμαλ. Οποτε κραταω πισινη για οταν ερθει η ωρα.

      Διαγραφή
  4. Η παραπάνω..μητέρα πρέπει να ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απευθυνθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων και λέγοντας ότι ήδη έγραψε, να τής αφαιρεθεί το παιδί χωρίς ποινικές ευθύνες για την ίδια. Ας το δώσει. Σίγουρα σε κάποιο ίδρυμα θα μεγαλώσει καλύτερα από ότι στα χέρια της.
    sta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις