Συνελήφθη ο Άρθουρ Ένγκορον

 

Ο δικαστής του Deep State

που προήδρευσε της παράνομης δίκης "hush-money" και είπε παράνομα στους ενόρκους ότι δεν χρειαζόταν ομοφωνία για να καταδικάσουν τον Πρόεδρο Τραμπ συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης , όπου θα παραμείνει μέχρι να πετάξει στο GITMO, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Τα Λευκα Καπελα περίμεναν την ευκαιρία να αρπάξουν τον δικαστή Arthur Engoron χωρίς να προκαλέσουν πανδαιμόνιο ή φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Ενγκορόν, πρόσθεσε η πηγή, είχε κρυφτεί καθώς τα Λευκα Καπελα άρχισαν τον περασμένο μήνα να συλλαμβάνουν τους ενόρκους στους οποίους είχε εκδώσει αντισυνταγματικές οδηγίες. Στις 6 Ιουνίου, τα Λευκα Καπελα υπεκλεψαν μια κλήση από τον Engoron σε ένα άγνωστο άτομο στο Γραφείο Στρατιωτών των ΗΠΑ. Ένας τρομαγμενος Ένγκορον είπε στον απαντώντα ότι χρειαζόταν άμεση προστασία επειδή ένα μέλος του προσωπικού του Άλβιν Μπραγκ, η Σούζαν Χόφινγκερ, και αρκετοί από τους ενόρκους «του» είχαν εξαφανιστεί ανεξήγητα.

Δεν είναι σαφές γιατί ο Engoron παρακολουθούσε τους ενόρκους, καθώς είχε ήδη εκδικάσει την υπόθεση και είχε απορρίψει την κριτική επιτροπή. Η ιστοσελιδα ανέφερε προηγουμένως για τους ενόρκους στους οποίους αναφερόταν και για τη σύλληψη του Hoffinger.

Το μέρος που απαντούσε, ωστόσο, δεν έδειξε συμπάθεια στην έκκληση του Engoron για βοήθεια, λέγοντάς του: «Σε όποια τρύπα κι αν βρίσκεσαι, σκάψε τον εαυτό σου. Δεν θέλουμε καμία συμμετοχή σε αυτό».

Στις 9 Ιουνίου, τα Λευκα Καπελα έκαναν την πρώτη τους προσεγγιση στον Engoron, αλλά με κάποιο τρόπο τους είχε ξεφύγει. Οι ερευνητές της JAG που είχαν επιφορτιστεί με τη σύλληψή του δεν μπορούσαν να τον βρουν στο σπίτι ή στο γραφείο του, και αργότερα επιπληχθηκαν επειδή επέτρεψαν σε έναν 76χρονο άντρα να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ, τα Λευκα Καπελα συνέχισαν να καταδιώκουν τους ποινικούς ενόρκους και να πραγματοποιούν ηλεκτρονική παρακολούθηση των επιχειρηματικών και προσωπικών επαφών του Ενγκορόν με την ελπίδα να μάθουν που βρίσκεται. Όμως οι αρχικές τους προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες. Κάπως, ως εκ θαύματος, ένας εύθραυστος, ηλικιωμένος άνδρας που μερικές φορές χρειαζόταν βοήθεια για να ανέβει τα σκαλιά προς το δικαστήριο του είχε ξεφύγει από τη στρατιωτική δικαιοσύνη.

«Αν οι Deep Staters έχουν ένα κοινό σημείο, αυτό είναι ότι πάντα τελικά στο τελος τα χαλάνε», είπε η πηγή μας. «Η απόδειξη αυτού συμβαίνει κι αυτή τη στιγμή . Όσο για το κάθαρμα Ένγκορον, ξεσηκώθηκε, όπως κάνουν όλοι, και τηλεφώνησε σε ένα από τα παιδιά του ρωτώντας αν είχαν έρθει ύποπτοι άνθρωποι να τον αναζητήσουν ή να κάνουν ερωτήσεις. Έκλαιγε στο τηλέφωνο όταν είπε στο παιδί του πού βρισκόταν».

Ο Ενγκορόν είχε εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πλησιέστερη σοσιαλιστική χώρα: τον Καναδά και συγκεκριμένα το Τορόντο.

Ο στρατηγός Smith επικοινώνησε αμέσως με τους συμμάχους στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ για να ρωτήσει εάν ένα απόσπασμα Ειδικών Δυνάμεων θα μπορούσε να αναπτυχθεί για να συλλάβει τον Engoron προτού συνειδητοποιήσει ότι είχε αποκαλύψει κατά λάθος την τοποθεσία του και ειχε μετακομίσει αλλού.

Έλαβε θετικά νέα: Οι Ειδικές Δυνάμεις θα έφταναν στα σύνορα μέσα σε έξι ώρες και θα τα διέσχιζαν χωρίς να ειδοποιήσουν τη συνοριακή περιπολία των ΗΠΑ και του Καναδά.

Η πηγή μας δεν θα έλεγε πώς οι Ειδικές Δυνάμεις διέσχισαν απαρατήρητες, αλλά είπε ότι η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων μπήκε στον Καναδά νότια των καταρρακτών του Νιαγάρα και ταξίδεψε λαθραία στη γειτονιά Forest Hill South του Τορόντο, μια πολυσύχναστη περιοχή όπου ο Engoron ζούσε μόνος σε ένα διώροφο σπίτι. σε ένα απομονωμένο αδιέξοδο χωρίς κίνηση πεζών και οχημάτων και πλαισιωμένο από εξίσου πολυτελή σπίτια που έμοιαζαν να είναι άδεια.

Οι ειδικές δυνάμεις έφτασαν στην κατοικία το σούρουπο την Τρίτη, έστησαν περίμετρο ασφαλείας και ξεκίνησαν την επιτήρηση. Ο Ένγκορον δεν είχε σωματοφύλακες και το σπίτι είχε μόνο ένα υποτυπώδες, μη ασύρματο σύστημα συναγερμού, το οποίο οι Ειδικές Δυνάμεις απενεργοποίησαν εύκολα. Κάθε τόσο, έβλεπαν τον Ένγκορον να περνάει αδιάφορα από ένα παράθυρο. Προφανώς αγνοούσε ότι τον παρακολουθούσαν.

Περίμεναν μέχρι που ο Ένγκορον περπάτησε στην κρεβατοκάμαρα και έκλεισε τα φώτα πριν μπουν σιωπηλά, κρυφά στο σπίτι. Η πηγή μας είπε ότι χρησιμοποίησαν κόφτες γυαλιού για να αφαιρέσουν ένα τζάμι και σύρθηκαν μέσα από το κενό, σε αντίθεση με το να παραβιάσουν την μπροστινή πόρτα, κάτι που θα ειδοποιούσε τον Ένγκορον για την παρουσία τους, παρόλο που ο ηλικιωμένος δεν είχε καμία πιθανότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τους ηρωικούς, στρατιώτες σκληραγωγημένους στη μάχη.

Ο Ένγκορον κοιμόταν στο κρεβάτι όταν μπήκαν μέσα και μετά του έκαναν ένεση ένα ισχυρό ηρεμιστικό στο λαιμό. ποτέ δεν κουνήθηκε, δεν ένιωσε ποτέ το τσίμπημα, απλώς παρασύρθηκε πιο βαθιά στον ύπνο. Βγήκαν από το σπίτι, χρησιμοποιώντας τώρα την μπροστινή πόρτα, μεταφέροντας το αδύνατο σώμα του Ένγκορον στα οχήματά τους στο ρελαντί πέρα ​​από την είσοδο στο αδιέξοδο.

Και πάλι, η πηγή μας δεν θα έλεγε πώς έβγαλαν τον Engoron από τον Καναδά, μόνο ότι τώρα ουρλιάζει τρομοκρατημένος σε μια εγκατάσταση εκμετάλλευσης JAG.

«Τώρα υπάρχει ένας λιγότερος ποινικός δικαστής στο εδώλιο», είπε η πηγή μας. «Θα ακολουθήσουν κι άλλα, πολλά από αυτά. Η τυραννία του Deep State φτάνει στο τέλος της».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις