"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ


 Σε μια συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες, ο Alan Dershowitz - που δίδαξε συνταγματικό δίκαιο στο Χάρβαρντ για 40 χρόνια, είναι ισόβιος Δημοκρατικός και δεν ψήφισε ποτέ τον Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι παρακολουθούσε τις τακτικές και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την επιβολή του νόμου και μπορεί να είμαστε μόνο «λίγες μπανάνες μακριά από μια δημοκρατία μπανανιας».

Σε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξη πρόσφατα, μιλώντας για τη δίκη Τραμπ στη Νέα Υόρκη, ο κ. Dershowitz προκάλεσε οποιονδήποτε δικηγόρο, δικαστή ή νομικό πρόσωπο να εξηγήσει το έγκλημα του Τραμπ «σε λίγες σύντομες προτάσεις που θα ήταν εύκολα κατανοητές από τον μέσο Αμερικανό».


Αυτή η πρόκληση εξακολουθεί να υφίσταται χωρίς υπερβολές ειναι σαν να λέει, "Είναι κακός, τον μισώ και με τρελαίνει"

 


 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Δεν χρειάζεται να πεί κάτι κανείς για το ποιόν και την δημοσιογραφική "αντικειμενικότητα" του σιωνιστικού κράχτη Piers Morgan, ούτε για την "σοβαρότητα" του γελοίου κυνηγητού του "αθώου" Μεσσία,... κομμάτι της μεγάλης θεατρικής παράστασης για αποπροσανατολικούς λόγους....
    Αλλά κάθε φορά που εμφανίζετο ο πολύς διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου σε πάνελς για να μιλήσει μου προξενούσε ναυτία!... κι εδώ και δεκαετίες από την πρώτη φορά που τον είδα και μάλιστα λίαν επιεικώς, τον θεωρούσα ως την προσωποποίηση της τραυματισμένης σαύρας, η του φιδιού του κολοβού.
    Αυτό το βδέλυγμα είχε ξεστομίσει πως η κυβέρνηση είχε το δικαίωμα να μπουκάρει στα σπίτια και να εμβολιάζει με την βία τους αρνητές του βιοόπλου, γνωστό πολύ πιο πρίν από το ξέσπασμα της Δημοκτονίας,...και κάποιοι ακόμη σουλατσάρουν χωρίς ίχνος ντροπής,... ένας απ' αυτούς ο τυγχάνων της υποστήριξης του Dershowitz.
    Ο συνήγορος και υπερασπιστής του διπλού πράκτορα και προδότη Jonathan Pollard που είχε πουλήσει ανεκτίμητης αξίας μυστικά των ΗΠΑ στο Ισραήλ.
    Ο υπεύθυνος λόγω της μεγάλης επιρροής του, για να διωχθεί από το πανεπιστήμιο ο αξιόλογος διδάκτωρ Norman Finkelstein, για τις αλήθειες και το ξεσκέσπασμα των ψευδών των εκλεκτών περί ολοκαυτωμάτων και Γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού.
    Είναι κι άλλα πολλά που θα μπορούσαν να προστεθούν στο "έντιμο" ιστορικό βιογραφικό του αλλά το γεγονός ότι υπήρξε και πελάτης του Jeffrey Epstein είναι αρκετό για το πρόσωπο του μισανθρώπου όντος.
    Υποψιάζομαι πως ευνοημένος από την κάλυψιν της υπόθεσης λόγω της "εκκαθάρισης" του βάλτου, με την σειρά του έρχεται να ανταποδώσει τα δέοντα......
    Ειλικρινά δεν 'εχω καμμία πρόθεση να απαγοητεύσω κάποιους, αλλά αδέλφια μέχρι εδώ αρκετα τους επιτρέψαμε να μας εμπαίζουν σαν γκόιμς που μας μεταχειρίζονται και καιρός να τους σταματήσουμε.

    https://ugetube.com/watch/guess-who-just-got-busted-oh-well-well-well-what-039-s-your-excuse-now_kpxxBYUoFB474tt.html

    Αυτά για τώρα λόγω χρόνου και τρεχαμάτων, γιατι είναι πάμπολα αυτά που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να τα κρατούν μακρυά μας.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις