Spetsnaz ελευθερος σκοπευτης "καθαριζει" Μέλος του WEF στην Ουκρανία

 

Μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτών Spetznas

δύο ατόμων που δρούσε πίσω από τις εχθρικές γραμμές στην Ουκρανία δολοφόνησε ένα μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που συνωμότησε με τον Volodymyr Zelenskyy και τις δυτικές κυβερνήσεις για να αποσταθεροποιήσουν την οικονομία της Ρωσίας, σύμφωνα με μεταφρασμένη απολογιστική έκθεση του Υπουργείου Άμυνας που παρουσιάστηκε στην ιστοσελιδα. από τον πράκτορα της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο «εγκληματίας πολέμου» του WEF Kiva Allgood, επικεφαλής του γραφείου Advanced Manufacturing and Supply Chains του ιδρύματος, πυροβολήθηκε μία φορά στο κεφάλι την Παρασκευή το απόγευμα ενώ στεκόταν έξω από το κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών στο Κίεβο. Η μοναδικη βολη, που εκτοξεύτηκε από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή 6S8-1 των 12,7 χιλιοστών, μπήκε στον αριστερό βολβό του ματιού της και έπεσε στο κρανίο της. η πρόσκρουση πέταξε το σώμα της προς τα πίσω.

Αφού ο εντοπιστής επαλήθευσε ότι η Άλγκουντ ήταν νεκρη, η ομάδα, 1.200 γιάρδες μακριά, άφησε την κρυψωνα της στην ταράτσα για να κυνηγήσει έναν διαφορετικό στόχο, είπε ο Ζαχάροφ.

Η Allgood ήταν η σαρακοστη έβδομη επιβεβαιωμένη δολοφονία τους και ο πρώτος τους στόχος στο WEF από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακήρυξε το διοικητικό συμβούλιο του WEF και τα 34 βοηθητικά μέλη του εχθρούς της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τα προηγούμενα σημάδια του ελεύθερου σκοπευτή περιελάμβαναν Ουκρανούς στρατιωτικούς και τουλάχιστον έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

«Αν βρούμε WEF στη Ρωσία ή την Ανατολική Ευρώπη, αναλαμβάνουμε τις επιχειρήσεις», είπε ο Ζαχάροφ. «Αν μάθουμε ότι επιβουλεύονται εναντίον μας, έχουμε το δικαίωμα να είμαστε προληπτικοί. Ίσως τώρα, να το σκεφτούν δύο φορές πριν στείλουν περισσότερους πράκτορες στο δικό μας μέρος του κόσμου».

Ισχυρίστηκε ότι το σχέδιο της Άλγκουντ -που φαινομενικά εγκρίθηκε από τον αείμνηστο Κλάους Σουάμπ- περιελάμβανε την ένεση εκατοντάδων τρισεκατομμυρίων πλαστών ρουβλίων στην οικονομία της Ρωσίας, που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει ανεξέλεγκτο πληθωρισμό και μια δυνητικά μη αναστρέψιμη ύφεση.

«Η οικονομία μας είναι σταθερή. Τα αγαθά είναι φθηνά. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν καλή ζωή. Τα δυτικά σας μέσα ενημέρωσης και οι οργανώσεις πληροφοριών λένε ψέματα και λένε ότι ο λαός μας υποφέρει. Αυτά είναι αναλήθειες. Φαντάζονται και θέλουν να κάνουν τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα. Και το WEF μισεί πάντα τη Ρωσία, περισσότερο από την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή μας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τους παγκοσμιοποιητές στις γειτονιές μας», είπε ο Ζαχάροφ.

Πρόσθεσε ότι η SVR, η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, έμαθε για το σχέδιο να ακρωτηριάσει την οικονομική ευημερία της χώρας τον Μάρτιο, μετά από υποκλοπές βασικών κυβερνητικών γραφείων στο Κίεβο. Το SVR έκλεψε αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ της Allgood και του υπουργού Οικονομικών της Ουκρανίας, Sergii Marchenko.

«Ο Μαρτσένκο την κάλεσε στο Κίεβο για να μιλήσουν. ίσως έγινε καχύποπτος. Ο Όλγκουντ ήταν νευρικός, αλλά της υποσχέθηκε ότι το Κίεβο ήταν ασφαλές. Οχι έξυπνος. Μάθαμε πότε και πού θα συναντηθούν και ενεργήσαμε για να υπερασπιστούμε τη χώρα μας», είπε ο Ζαχάροφ.


«Ένας κάτω, καθε φορα», είπε ο Ζαχάροφ.

Κλείνοντας, τον ρωτήσαμε αν ο Πούτιν είχε μοιραστεί σκέψεις για τον θάνατο του Σουάμπ.

«Ο Πρόεδρος Πούτιν είναι πολύ χαρούμενος που το ζώο έφυγε, αλλά είναι επίσης λυπημένος που το πήραν οι φίλοι σου και όχι εμείς. Πέθανε πολύ ελεήμονα. Στα χέρια μας, θα ήξερε το αληθινό νόημα του πόνου. Ο θάνατός του - δεν τελειώνει το WEF. Δεν μοιάζει με τη μυθοπλασία σας για τα αμερικανικά βαμπίρ, όπου αν το αφεντικό βαμπίρ ποντάρει, όλοι οι άνθρωποι που είχε δαγκώσει ως δια μαγείας θα θεραπευθούν από τον βαμπιρισμό. Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά», είπε.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ01 Μαΐου, 2024 22:57

    ΑΑΑΜΜΜΜΜ ! ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ! !
    Ο ΡΩΣΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ .
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ .
    ΟΥΤΕ ΜΑ ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ .
    ΚΡΥΠΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !
    ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις