Ποδοσφαιριστής μηνύει Pfizer και BioNTech για το εμβόλιο!

 

Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Λαβάλ,

Φρανσουά-Σαβιέ Φουμού Ταμουζό πάει στα δικαστήρια τις δύο γνωστές εταιρίες, υποστηρίζοντας ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 ευθύνεται για τον τερματισμό της καριέρας του.

Στα δικαστήρια τρέχει τις φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και BioNTech, ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Λαβάλ, Φρανσουά-Σαβιέ Φουμού Ταμουζό. Ο παλαίμαχος πια Γάλλος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 29 ετών, λόγω πολλαπλών τραυματισμών, που υποστηρίζει ότι προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19 το καλοκαίρι του 2021.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 2 Ιουλίου στο Παρίσι, ενώ ο πρώην παίκτης έχει μηνύσει και την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υποστηρίζοντας ότι όταν εμβολιάστηκε, για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, ο εμβολιασμός δεν ήταν υποχρεωτικός για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας ότι η γαλλική ομοσπονδία εμφάνισε ένα υποχρεωτικό πρωτόκολλο υγείας, πολύ πριν νομοθετηθεί από την γαλλική κυβέρνηση.

Ο ποδοσφαιριστής Francois-Xavier Fumu Tamuzo μήνυσε δύο φαρμακευτικούς κολοσσούς, τη BioNTech και την Pfizer, αφού λέει ότι το εμβόλιο κατά του Covid τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 30 ετών.

Ο Ταμούζο έκλεισε την καριέρα του στη Λαβάλ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

«Θα ήθελα να μάθω γιατί το σώμα μου σταμάτησε να λειτουργεί κανονικά μετά τον εμβολιασμό», είπε ο Ταμούζο, ο οποίος αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί πριν από λίγες μέρες.

Είναι πεπεισμένος ότι τα εμβόλια κατά του Covid έχουν καταστρέψει την καριέρα του, γι’ αυτό αποφάσισε να κάνει μήνυση. Σύμφωνα με τη «Le Parisien», τα σωματικά προβλήματα για τον Ταμουζόν ξεκίνησαν το 2021, αφού έλαβα τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου.

Ξεκίνησε με τραυματισμό στο γόνατο και τον Μάρτιο έκανε το τρίτο του εμβόλιο και μετά έσπασε τον αχίλλειο τένοντα του. Ο Tamuzo πιστεύει ότι όλα σχετίζονται με το εμβόλιο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το σώμα μου σταμάτησε να λειτουργεί. Δεν μπορώ πια να περπατήσω, το τρέξιμο μου έχει γίνει αδύνατο. Όλα πονάνε ακόμα και όταν ανεβαίνω ή κατεβαίνω τις σκάλες», είπε ο Tamuzo.

Ο Ταμούζο θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο. Έπαιξε και στους νέους της Γαλλίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ταμούζο έπαιξε για Οσέρ, Κουεβίλι, Μπεζιέ και Λαβάλ στη Γαλλία και Μαρίτιμο στην Πορτογαλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις