Αναγνωριστηκε ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας & πρώην στρατιωτικός...!!!

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας & πρώην στρατιωτικός (βίντεο)

Ένας Ουκρανός τρομοκράτης

αναγνωρίστηκε μεταξύ των συμμετεχόντων στην φρικιαστική επίθεση με τους 143 (κατ’άλλες πηγές 133) νεκρούς στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη λίγο πριν δισφύγει στην Ουκρανία και πιθανότατα είναι αυτός με τα ξανθά μαλλιά και τα ανοικτόχρωμα μάτια και που φορώντας μπαντάνα και μια απλή φανέλα, δολοφονούσε αθώους μέσα στην αίθουσα συναυλιών, πολυβολώντας τους με ΑΚ-47.

Είναι ο Ρουστάμ Αζίγιεφ (Rustam Azhiyev), Ουκρανός πολίτης, ο οποίος δηλώνει «πρώην στρατιωτικός», αποδεικνύοντας ότι τα περί «ISIS» είναι απλά ψέματα.

Στο βίντεο δημοσιεύεται και το ουκρανικό διαβατήριό του, ενώ δηλώνει ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή».

Μετά την αυριανή ημέρα που έχει οριστεί ως μέρα εθνικού πένθους στην Ρωσία, «οι αντιδράσεις μας στο έγκλημα θα είναι χωρίς προηγούμενο» αναφέρουν πηγές της Μόσχας…

 

 Όλα αυτά ενώ ο Ουκρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας Σ.Νταννίλογ δήλωνε σε συνέντευξή του σε δυτικό ΜΜΕ ότι «Θα κανονίζουμε συχνά τέτοια διασκέδαση όπως αυτή στην Μόσχα σήμερα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΤ' ΑΡΧΆΣ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΆ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΊΑ ΡΩΣΣΙΑ,ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΈΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΝΑ ΣΤΕΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΆΙ ΤΩΝ ΡΩΣΣΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΟ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΚΙ ΑΊΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ;

    ΈΒΛΕΠΑ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΏ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΊΓΚΗΠΑ ΥΨΗΛΆΝΤΗ ΚΑΙ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΠΟΣΟ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΉΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΟΙ ΚΩΛΕΤΤΗΔΕΣ=ΓΑΛΛΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΚΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΆΤΟΙ=ΑΓΓΛΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

    Η ΚΑΡΔΙΆ ΤΟΥ ΥΨΗΛΆΝΤΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΆΣΕΙ ΑΎΡΙΟ ΚΑΤ'ΕΜΈ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΜΈΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ....

    ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ...

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΥΠΟΥΛΕ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;
    ΣΕ ΕΧΩ "ΔΕΙ" ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΆΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ.

    ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΡΕΜΆΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΡΙΝΑΝ;
    ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΉ ΑΘΏΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΣΩΣΤΑ;
    ΤΟΥ ΔΏΣΑΝΕ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΣΩΣΤΑ;ΠΟΙΟΙ;ΜΗΠΩΣ Η ΜΙΤ ΤΟΥ ΚΑΡΑΊΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΦΙΝΤΑΝ;ΞΈΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΕΤΑΙ ΒΑΛΚΆΝΙΑ +ΡΟΥΜΕΛΗ ΛΈΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΉ ΕΠΙΡΡΟΉ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΊΔΙ ΜΕ ΠΛΆΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΠΑΥΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ-ΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ....

    ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΆΝ, ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΆΝ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΆΝ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΆΝ, ΚΑΖΑΚΣΤΆΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΆ ΦΙΔΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΊΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΑΣ Ο ΝΤΑΒΟΎΤΟΓΛΟΥ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΊΑ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΊ ΚΑΙ ΓΑΛΆΖΙΕΣ ΠΑΤΡΊΔΕΣ Α ΛΑ ΑΣΜΑ ΣΑΤΤΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΒΙΖΙΟΝ/ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΌΝ;

    ΠΩΣ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;
    ΜΑ Η ΜΝΉΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ ΤΟΥ 2014 ΦΥΣΙΚΆ, ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ.
    ΑΚΟΎΣΤΕ:ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΚΡΙΜΑΊΑΣ ΤΟΤΕ,ΔΕΝ ΣΥΜΜΆΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΜΑΪΝΤΑΝ,ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΆΛΙΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ;
    ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΉ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΈΛΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ;
    ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΊ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΓΑΝ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΆΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΙ ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ...
    Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΆ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΉΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΈΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΡΕΣΙΤΆΛ ΗΘΟΠΟΙΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ. ΛΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΆΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΤΙΣΣΑΣ ΕΜΙΝΕ...

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:ΒΡΊΣΚΑΝΕ ΣΗΜΑΊΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΡΟΦ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΌΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΑΡΜ ΕΙΣ ΕΜΈ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΠΗΓΕ Ο ΕΓΓΟΝΌΣ ΤΟΥ ΧΊΤΛΕΡ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΝΑΚ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΌΛΕΜΗ ΖΩΝΗ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΑΙΩΝΊΩΣ ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΓΓΛΟΣΆΞΟΝΕΣ ΑΦΑΝΤΟΙ.
    ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΊΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΚΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΡΑΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ...

    ΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΏΝ ΈΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΕΣ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!

    ΗΔΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΊ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΕΝΤΒΈΝΤΕΦ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΝΑ'ΝΑΙ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ...
    ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ;
    ΣΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ;
    ΔΕΝ ΧΑΡΊΖΟΥΜΕ ΚΆΣΤΑΝΑ ΕΤΣΙ;
    SLAVA RUSSIA!

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σελτζούκοι ροπαλοφόροι καραδοκούν.
    Χαγάνοι ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν.
    Σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς
    κοπροκρατούν το μέλλον. (Ελύτης)

    Μέχρι και το 26:25 του βιντεο που ακολουθεί ο Alex Jones δεν μπορεί να κρατήσει τον θυμόν του γι αυτά που γίνονται αλλά αδυνατεί να κρύψει και την βασιλικότητά του στο Ισραήλ.
    Στη συνέχεια, λίγα για την δρακοφωλιά των παιδοβόρων και νεκροφίλων.
    Και μετά το 32:34 εμφανίζεται ο γαμπρός του Τράμπ ως κτηματομεσίτης της Γάζας και μας γυρίζει τα 'ντερα μ' αυτά που ξεστομίζει, την ίδια στιγμή που 2,500 πεζοναύτες φρουρούν την περιουσία του πεθερού του.
    Ενδιαφέρον είναι και το κομμάτι μετά τον David Icke.

    https://ugetube.com/watch/none-dare-call-it-conspiracy-clips-part-218_g5MG7rSVT6CI3qe.html

    Συνεχίζεται.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις