Ο Ερυθρός Σταυρός λέει στην JAG να σταματήσει τα δικαστήρια και τις εκτελέσεις


Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών

του Ναυτικού των ΗΠΑ στην Pensacola της Φλόριντα, έλαβε την περασμένη εβδομάδα από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, Gail McGovern, μια δακτυλογραφημένη επιστολή που ζητούσε από το «στρατιωτικό προσωπικό που συμμετέχει στις πολιτικές φιλοδοξίες του Ντόναλντ Τραμπ» να σταματήσει αμέσως τα εξώδικα δικαστήρια και να σταματήσει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. άτομα που κρατούνται παράνομα στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

Επιπλέον, το screed 3.650 λέξεων της McGovern κατηγορεί τη JAG για «παραβιαση» των διαδικασιών με τρόπο που είτε αρνείται κατηγορηματικά το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης είτε «μεροληπτει» εναντίον τους με κατασκευασμένα αποδεικτικά στοιχεία, φήμες και μέλη της επιτροπής που διατάσσονται να αποδώσουν ένοχη. ετυμηγορίες που καταλήγουν σε «απάνθρωπες» εκτελέσεις.

Σε μια παράγραφο, η ΜακΓκόβερν αναφέρει συγκεκριμένα τον Έρικ Χουκς, τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή της FEMA που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ένα ζευγάρι στρατονομων που υπέκυψαν σε ακατανίκητη οργή μετά από μέρες που άκουγαν τις ανελέητες προκλήσεις του Χουκς. Η ΜακΓκόβερν έγραψε ότι ο Χουκς ήταν ένας τρυφερός οικογενειάρχης και πιστός υπάλληλος της FEMA προτού η JAG τον «απήγαγε» και τον πετάξει στο GITMO, όπου «δεν είχε καμία πιθανότητα να φύγει» ακόμα κι αν είχε ζήσει αρκετά για να δικαστεί για «φανταστικά εγκλήματα. ”

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στην επιστολή της ΜακΓκόβερν, μια πηγή της Pensacola είπε, απέδειξαν στην JAG ότι έχουν προδότες ανάμεσά τους. Σε μια φράση, ανέφερε ένα γεγονός που ο JAG δεν είχε δημοσιεύσει ή δεν είχε πει προηγουμένως: ένας από τους στρατονομους χάραξε τα αρχικά του στην πλάτη του Χουκς με ένα μαχαίρι τσέπης. Η ΜακΓκόβερν θα μπορούσε να μάθει αυτή τη λεπτομέρεια μόνο από κάποιον από το εσωτερικό, έναν από τους δώδεκα ανθρώπους, όπως υποστηρίζει η πηγή μας, που ήταν παρόντες όταν το κατεστραμμένο και ματωμένο πτώμα κλείστηκε με φερμουάρ μέσα σε μια θήκη πολυουρεθάνης και τοποθετήθηκε σε αποθήκευση.

«Προφανώς έχουν κάποιους "φυτευτους" ανθρώπους εκεί που δεν αντέχουν τη θέα του χυμένου αίματος του Deep State και επικοινώνησαν με τον Ερυθρό Σταυρό», είπε η πηγή μας, αλλά δεν θα έλεγε αν η JAG είχε αναγνωρίσει τον κλοπή.

Τα γραπτά της ΜακΓκόβερν συνέχισαν κατηγορώντας τον JAG για «εγκλήματα πολέμου», τονίζοντας με κίτρινο δείκτη 34 υποτιθέμενες παραβιάσεις των άρθρων 2 και 3 των Συμβάσεων της Γενεύης, συμπεριλαμβανομένων των εσκεμμένων φόνων, βασανιστηρίων ή απάνθρωπης μεταχείρισης. εκούσια στέρηση ενός προστατευόμενου προσώπου από το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη· σύλληψη ομήρων· εκτεταμένη καταστροφή και ιδιοποίηση περιουσίας που δεν δικαιολογείται από στρατιωτική ανάγκη και πραγματοποιείται παράνομα και αθέμιτα· παράνομη απέλαση, μεταφορά ή περιορισμός· στέρηση ύπνου και τροφής. και στοχευμένες δολοφονίες. Η επιστολή της κατέγραψε τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, παρακαλώντας τον να απελευθερώσει αμέσως όλα τα άτομα που φυλακίζονται παράνομα σε αμερικανικά στρατιωτικά ιδρύματα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό και ενθαρρύνοντάς τον να παραδώσει τη διοίκηση και να παραδοθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στην Ολλανδία.

Η ΜακΓκόβερν φαινόταν επίσης να έχει μια "τρελη αγάπη" με τον Πρόεδρο Τραμπ, αναφέροντάς τον 34 φορές. «Ας είναι αυτό ένα μάθημα για τους ανθρώπους που ακούν τον Τραμπ… Ο Τραμπ είναι εκτός εικόνας… Οποιαδήποτε προστασία που παρέχει ο Τραμπ τελειώνει… Πώς το κάνει αυτό… Κάνετε τρομερά λάθη ακολουθώντας τα βήματα του Τραμπ… Ο Τραμπ θα είναι η δικη σας πτώση», κ.λπ.

Η πηγή μας είπε ότι αντίγραφα της μεγαλειώδους λίστας επιθυμιών της McGovern στάλθηκαν στο γραφείο του αντιναύαρχου Crandall στο GITMO και στα κεντρικά γραφεία του προέδρου Trump στο Mar-a-Lago.

«Δεν ξέρω αν ο Πρόεδρος Τραμπ το διάβασε, αλλά ο ναύαρχος Κράνταλ το έκανε, και το πεταξε αμεσως στα σκουπίδια», είπε η πηγή μας κλείνοντας. «Όλοι οι ισχυρισμοί της, φυσικά, είναι αποδεδειγμένα ψευδείς».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις