Η JAG "ΦΟΡΕΣΕ ΓΡΑΒΑΤΑ" ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ

 

Την περασμένη εβδομάδα,

το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ εκτέλεσε τον αξιωματούχο του ΠΟΥ που είχε εισέλθει κρυφά στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συζητήσει τη θέσπιση νέων εντολών εμβολίων με την άθλια Ομάδα Ταχείας Αντίδρασης του CDC, είπαν πηγές του GITMO .

Ο απαγχονισμός του Δρ. Chickwe Ihekweazu έλαβε χώρα στις 3 Φεβρουαρίου, μια μέρα καθυστέρηση, ενώπιον ενός στελέχους στρατιωτικών και δύο ανώνυμων συντηρητικών πολιτικών που είχαν φτάσει στο Γκουαντάναμο την προηγούμενη μέρα. Όπως είναι τυπικό για τις διαδικασίες του GITMO, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall επέβλεψε τον θάνατο του Δρ. Ihekweazu και φαινόταν στωικά αναίσθητος όταν δύο φυλακες σταμάτησαν και έσυραν έναν αμετανόητο Chickwe να κλωτσάει και να ουρλιάζει από το όχημα. Η κακοφωνία των παραπλανητικών διαμαρτυριών του Ihekweazu απηχούσε τα συναισθήματα δεκάδων άλλων δεσποτικών Deep Staters.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει. Είμαι γιατρός και αφιέρωσα τη ζωή μου στην ιατρική και τη θεραπεία. Πώς μπορεί κάποιος από εσάς να αφήσει αυτό να μου συμβεί;» Ο Ihekweazu είπε καθώς οι φυλακες τον οδηγούσαν στα ρηχά σκαλοπάτια που οδηγούσαν στη θηλιά.

«Ο χρόνος για λογομαχίες έχει τελειώσει», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Στην κορυφή της πλατφόρμας, ο δήμιος γλίστρησε τη θηλιά γύρω από το λαιμό του Ihekweazu και την έλεγξε με αυστηρότητα. Ικανοποιημένος, έκανε ένα βήμα προς τα πίσω, με το χέρι του να αιωρείται μια ίντσα από το κουμπί που, όταν το πατούσε, θα τελείωνε τη ζωή του Ihekweazu.

«Δικαιούστε μια τελική δήλωση», είπε ο ναύαρχος .

«Αφήστε με να ζήσω», φώναξε ο Ihekweazu. «Σας υπόσχομαι ότι η δολοφονία μου δεν θα σταματήσει τις εντολές. Οι εντολές είναι απαραίτητες. Καταστρέψτε με, και άλλος θα αναλαβει τη θεση μου. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, οποιοσδήποτε από εσάς δεν μπορεί να κάνει για να σταματήσει το αναπόφευκτο».

Ο θυμός άστραψε στις κραυγές του ναυάρχου. «Το μόνο αναπόφευκτο είναι αυτό!»

Κατόπιν εντολής του ναυάρχου, ο δήμιος πάτησε το κουμπί που έκανε την πόρτα κάτω από τα πόδια του Ihekweazu να ανοίξει και ο γιατρός κατάπιε μια τελευταία γουλιά αέρα πριν πέσει. Το σώμα του συσπάστηκε σπασμωδικά καθώς το σχοινί τον έπνιγε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG έστειλε ένα βίντεο της εκτέλεσης του Ihekweazu στα κεντρικά γραφεία του ΠΟΥ στη Γενεύη.

«Το μήνυμά μας είναι σαφές: Οποιοσδήποτε ΠΟΥ στις ΗΠΑ θα συλληφθεί και θα δικαστεί. Αν θέλουν να κηρύξουν εντολές και θανατηφόρα λεγόμενα εμβόλια με δηλητήριο, ας το κάνουν αλλού. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι κλειστές στον ΠΟΥ, από ό,τι μας αφορά».



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. «Το μόνο αναπόφευκτο είναι αυτό!»
    Ότι πιό αρμοστόν στόν χυδαίον υβριστήν του ανθρωπίνου γένους! που τολμά κι από πάνω να επειλεί όποινδήποτε δεν πρόλαβε να σκοτώσει.
    Λιπόσαρκη άμορφη μάζα! θα μας πείς τι είναι απαραίτητο και αναπόφευκτο.
    Καλή αντάμωση μ' αυτούς που θα συναντηθείς κι αυτούς που θα σ' ακολουθήσουν.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΓΌΝΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΗ ΜΈΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ.

    ΚΑΤΗΓΟΡΏ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΤΩΝ ΙΘΥΝΌΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ MADE IN UKRAINE DUMBS,KAΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΕΝ ΚΑΝΑΔΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ ΦΡΟΎΡΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ ΦΡΟΥΡΙΟ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΟΠΌΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΟ:Η ΕΜΕΊΣ Η ΑΥΤΟΊ.

    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΊΕΡΗ ΠΡΆΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ=ΘΕΊΟΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ=ΤΡΙΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΘΕΟΣ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΌΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΆΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΌΝΟ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ.
    Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΆΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΘΕΊ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 5η ΔΙΆΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΠΡΙΝ 12.500 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ=ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΩΜΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΊ ΜΈΣΩ WEF,UN,WHO,
    BIS,TRILATERAL COMMISSION, CLUB OF ROME,BILDERBERG,KAI ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ,ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΎΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΎΝ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΙΑ ΔΊΚΕΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΊ ΑΠΟ ΠΛΗΓΈΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ....ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ.

    ΤΑ ΕΔΩ ΕΡΠΕΤΆ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΩΡΟ:ΜΗΝ ΦΎΓΕΤΕ ΚΑΘΗΣΤΕ,ΤΟ ΚΡΑΣΊ ΤΗΣ ΙΘΆΚΗΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ,ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΑ,Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΌΞΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΈΑ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΌΜΟΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΣΤΌΧΟ......

    ΓΈΝΟΙΤΟ

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις