Οι ειδικές δυνάμεις "τελειωνουν" τον εγκληματία της ΠΟΥ στη Μανίλα

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

που δρουν στο εξωτερικό πολιόρκησαν ένα γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στις Φιλιππίνες και σκότωσαν τον Δρ. Rui Paulo de Jesus ειπε πηγη απο το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Η τολμηρή απογευματινή επίθεση στις 8 Φεβρουαρίου φαίνεται να έχει διευρύνει το πεδίο μάχης στο οποίο οι Λευκοί Σκούφοι διεξάγουν αδιάκοπο πόλεμο ενάντια στους επιστήμονες, τους υγειονομικούς αξιωματούχους, τους κλινικούς ιατρούς και τους κυβερνητικούς φορείς που ενορχήστρωσαν την εξέχουσα απάτη του αιώνα, η οποία οδήγησε στη δημιουργία,για αυτα που ονομάζονται εμβόλια που έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 1,7 εκατομμύρια Αμερικανούς, σύμφωνα με τις μετρήσεις απο τα Λευκα Καπελα. Η αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης στη Μανίλα σηματοδοτεί την πρώτη φορά, από ό,τι γνωρίζουμε,  τα Λευκα Καπελα εξαπέλυσαν αντίποινα στο κατώφλι του εχθρού, σε αντίθεση με τη σύλληψη ή τη δολοφονία στελεχων του ΠΟΥ στο έδαφος των ΗΠΑ. Το δυναμικό χτύπημα, πάλι, κατά την κατανόησή μας, είναι μόνο η δεύτερη επιχείρηση κατά την οποία μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη διείσδυσε σε μια εχθρική φωλιά με εντολές να «ψάξουν και να καταστρέψουν», όχι να κρατήσουν ή να συλλάβουν εγκληματίες COVID-19 για μελλοντικά δικαστήρια. Η πρώτη ήταν μια επίθεση τον Δεκέμβριο σε ένα βιολογικό εργαστήριο του NIH στη Μοντάνα όπου  τα Λευκα Καπελα σκότωσαν δικαιολογημένα 17 υπαλλήλους του NIH.

Σύμφωνα με την πηγή μας, τα Λευκα Καπελα απέκτησαν πέρυσι αδιάψευστη απόδειξη ότι ο Rui Paulo de Jesus ήταν ένας χαρισματικός γιατρός ανάμεσα σε μια ομάδα «ειδικών» που επινόησαν την ιδέα να διασπειρουν τον ήδη θανατηφόρο θρόμβο mRNA με νευροτοξικό δηλητήριο που ελήφθη από κόμπρες Κασπίας. Η παρουσία δηλητηρίου ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε σε αμέτρητους θανάτους.

Τα Λευκα Καπελα θεώρησαν πολύ απίθανο ότι ο Rui Paulo de Jesus, ο οποίος είχε προηγουμένως κατείχε άλλες ανώτερες θέσεις, όπως ο Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Έλεγχο Μεταδοτικών Ασθενειών και ο Τεχνικός Υπεύθυνος για την Πολιτική Αειφόρου Υγείας, να είχε συστήσει κατά λάθος να δηλητηριάζουν ανυποψίαστους ανθρώπους με μολυσματικές νευροτοξίνες που είναι διαβόητες για την πρόκληση κυτταρικου θάνατου μέσω βλάβης στα λυσοσώματα.

Εκείνη την εποχή, ο Rui Paulo de Jesus υπηρέτησε ως εκπρόσωπος του ΠΟΥ στο Μπουτάν, αλλά έλαβε προαγωγή τον Απρίλιο του 2023 και μεταφέρθηκε στη Μανίλα, φέρνοντας μαζί του την επιλεγμένη ομάδα που είχε βοηθήσει στο έργο του για το δηλητήριο του φιδιού. Η πηγή μας είπε ότι η εσκεμμένη κακία του Rui Paulo de Jesus άξιζε την κατάλληλη απάντηση.

«Είναι απελπιστικοί καιροί. όταν μας καλούν, είμαστε το απελπισμένο μέτρο», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Eric M. Smith και ο διοικητής της ομάδας 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων συνταγματάρχης Brent Lindemen, πρόσθεσε, υποστήριξαν την επιχείρηση και είχαν στρατιωτες στο έδαφος παρακολουθώντας τον Rui Paulo de Jesus μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, αλλά ούτε επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε εάν τα Λευκα Καπελα έλεγχαν άμεσα οποιαδήποτε από τις πέντε στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ στις Φιλιππίνες.

«Φτάσαμε εκεί που έπρεπε να είμαστε», ήταν το μόνο που θα έλεγε σε αυτό το θέμα.

Επέμεινε, ωστόσο, ότι ένα απόσπασμα σκληραγωγημένο από τη μάχη χτύπησε το San Lazaro Compound του ΠΟΥ - στην πραγματικότητα ένα πάρκο γραφείων που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Μανίλα στην περιοχή της πόλης του San Lazaro, το οποίο μοιράζεται με τις υπηρεσίες του κρατικού υπουργείου υγείας - και σκότωσε όλους. επτά άτομα, ανάμεσά τους και ο Rui Paulo de Jesus, στα γραφεία του 3ου ορόφου του ΠΟΥ, χωρίς τραυματίες και αιχμαλώτους, προτού αρπάξουν τουλάχιστον δύο τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές και βγουν κρυμμένοι μέσα σε ένα πέπλο καπνού - από τις δικές τους χειροβομβίδες. Όλες οι Ειδικές Δυνάμεις, είπε η πηγή μας, έφτασαν στο σημείο εξόρυξης αλώβητες.

«Αυτοί οι εγκληματίες δεν έχουν ασυλία – όχι από εμάς. Θα τους βρούμε όπου κρύβονται», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν  τα Λευκα Καπελα τώρα ευνοούν τις εκτελέσεις με όπλο παρά τα δικαστήρια, είπε: «Αυτές οι αποφάσεις είναι πάνω από εμένα. Δεν νομίζω ότι έχουμε μονο ενα τροπο, έναν κατηγορηματικό τρόπο αντιμετώπισης – χειρισμού κάθε υπόθεσης. Το καθένα αποφασίζεται διαφορετικά. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, έτσι έπρεπε να γινει», είπε.

 

 

 

 

 

 

 

Η OPRAH WINFREY ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...!!!

  

Το Σώμα και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ καταδίκασαν την Oprah Winfrey για συνεργεια σε μαζική δολοφονία και εν τέλει αποφάσισε ότι πρεπει να κρεμαστει για παρότρυνση εγκληματιών Deep State και συνεισφορά σε κακόβουλη απώλεια ζωής κατά τη διάρκεια του Μάουι του περασμένου καλοκαιριού.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τη Winfrey στις 3 Δεκεμβρίου 2023, ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες για να επισκεφτεί τη φίλη και τηλεοπτική προσωπικότητα Gayle King, δημοσιογράφο του CBS News. Είχε χάσει το ραντεβού της με την King επειδή οι ερευνητές είχαν υποκλέψει τη λιμουζίνα της κοντά σε ένα μουσείο κοντά στο Interstate 405, και ο άλλος επιβάτης του οχήματος, ο προσωπικός οδηγός και ο υπηρέτης της Winfrey, δολοφονήθηκε τραγικά ενώ έβαζε το χέρι στην τσέπη του στήθους του για να δειξει την «προεδρική ασυλία» των εγγράφων που πιστευε οτι ειχε.. Ηταν λάθος κινηση γιατι εδειχνε οτι εψαχνε για πυροβόλο όπλο.

Λίγο μετά από αυτό, η JAG έστειλε τη Winfrey στο Guantanamo Bay, όπου την κράτησαν σε προφυλάκιση μέχρι την έναρξη του στρατοδικείου της την περασμένη Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου.

Η Γουίνφρεϊ που τοποθετηθηκε στη νότια αίθουσα του δικαστηρίου του GITMO το πρωί της Τρίτης ήταν μια άρρωστη αντανάκλαση του πιο λεπτού κορμιού που μεταμφιέζεται επί του παρόντος ως Όπρα σε εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, ένα σημείο που σχολίασε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall όταν μια πολεμοχαρής και δύστροπη Γουίνφρεϊ διαμαρτυρήθηκε για το «παράνομο δικαστήριο» και είπε ότι οι θαυμαστές και οι φίλοι της θα παρατηρούσαν την κοινωνική της απουσία και θα έψαχναν τον πλανήτη για να τη βρουν.

«Αυτό μπορεί να σε εκπλήξει, κρατούμενη Γουίνφρεϊ, αλλά κανείς δεν ξέρει ότι έχεις φύγει. Βλέπετε, σας αντικατέστησαν με μια αδύνατη —καλά, όχι πολυ αδύνατη, αλλά μια πιο αδύνατη Oprah Winfrey σχεδόν αμέσως και μάλιστα καθοδήγησαν τον αντικαταστάτη σας για το πώς να εξηγήσετε τη διαφορά βάρους—με μια θαυματουργή δίαιτα. Οι θαυμαστές σας είναι πολύ επιρρεπείς σε υποδείξεις. Τελικά, ακόμη κι εσύ ήσουν κάτι περισσότερο από ένα χρήσιμο αλλά αναλώσιμο περιουσιακό στοιχείο», είπε ο ναύαρχος καθώς ένα ζευγάρι στρατονομων οδήγησε την Γουίνφρεϊ σε ένα μεγάλο κάθισμα στο εδωλιο.

«Έχω ισχυρούς φίλους», είπε η Γουίνφρεϊ.

"ΠΟΥ? Ο Μπαράκ και ο Μάικλ; Φαίνεται ότι ούτε αυτοί θα μπορούσαν να σε σωσουν», είπε ο ναύαρχος.

«Δεν θα λάβετε καμία βοήθεια από εμένα», φώναξε η Γουίνφρεϊ. «Δεν θα συμμετάσχω στην ενοχοποίηση του εαυτού μου».

«Το έχεις κάνει ήδη», απάντησε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Δεν χρειαζόμαστε ούτε θέλουμε τη βοήθειά σας. Η αλαζονεία, η τυφλή πίστη και η αδίστακτη απληστία σας έχτισαν την υπόθεσή μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να καθίσετε και να μείνετε ήσυχη μέχρι να τελειώσουμε, και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, θα σας κάνουμε εμεις να ησυχάσετε».

Στη συνέχεια, ο ναύαρχος Crandall είπε σε ένα πάνελ τριών αξιωματικών JAG ότι είχε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Winfrey είχε εκ των προτέρων γνώση για την ασταμάτητη πυρκαγιά που έκανε τη Lahaina σε σωρούς στάχτης τον περασμένο Αύγουστο, μια καταστροφή που υποτίθεται ότι ξεκίνησε όταν ένα ισχυρό σύστημα υψηλής πίεσης βόρεια της Χαβάης ενέτεινε τους ανατολικούς ανέμους που γκρέμισε στύλους κοινής ωφέλειας και καλώδια ρεύματος που δεν είχαν απενεργοποιηθεί εκ των προτέρων. Στη συνέχεια, η Hawaii Electric ανέλαβε την ευθύνη για την πιο θανατηφόρα «πυρκαγιά» στην ιστορία των ΗΠΑ.

«Όλοι έχουμε ακούσει την επίσημη αφήγηση και η διάψευση της δεν παίζει κανένα ρόλο στο δικαστήριο της κρατούμενης Γουίνφρεϊ σήμερα, γιατί, ειλικρινά, δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι γνωρίζει την αιτία – την εξωτική τεχνολογία. Μπορεί να μην ήξερε γιατί δεν χρειαζόταν να ξέρει. Αλλά σίγουρα ήξερε ότι μια καταστροφή διαφαινόταν στον ορίζοντα και επρόκειτο να επωφεληθεί μαζικά από αυτήν, καταραμένη η διεφθαρμένη αδιαφορία», είπε ο ναύαρχος στο πάνελ.

Σε μια μεγάλη οθόνη πρόβαλε μηνύματα κειμένου που είχε διαγράψει η Γουίνφρεϊ από το τηλέφωνό της, αλλά τα οποία η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών είχε ανακτήσει. Η πρώτη, με ημερομηνία 15 Ιουλίου 2023, δύο εβδομάδες πριν από τις πυρκαγιές, ήταν από τον κυβερνήτη της Χαβάης Τζος Γκριν.

«Όπρα, ένα γεγονός σύντομα θα αλλάξει για πάντα το τοπίο του Μάουι. Πιστεύουμε ότι η περιουσία σας βρίσκεται στην ασφαλή ζώνη, αλλά θα ήταν συνετό να την προστατέψετε από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει», έγραψε ο Γκριν.

Η Γουίνφρεϊ, προφανώς ανίδεη μέχρι εκείνο το σημείο, απάντησε: «Αλήθεια; Δεν έχω δει τίποτα στον καιρό. Έχω ασφάλεια πλημμύρας και [το ακίνητο] είναι χτισμένο για να κωδικοποιεί για τυφώνες», απάντησε.

 «Όχι, δεν το καταλαβαίνεις. Oprah, είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια. Μου είπαν ότι μπορούσα να βασιστώ στη συνεργασία σας. Ενημερώνουμε μόνο λίγους ανθρώπους. Θυμάστε τις ιδέες της Έξυπνης Πόλης; Αυτό είναι μια κίνηση. Το Μάουι πρέπει να αλλάξει για να συμβεί αυτό. Για κάθε ενδεχόμενο, πυροσβέστε το ακίνητό σας, μεταφέρετε αναντικατάστατα τιμαλφή και βρίσκεστε κάπου αλλού ξεκινώντας τη δεύτερη εβδομάδα του επόμενου μήνα. Μπορούμε να βασιστούμε στην υποστήριξή σας; Το ROI θα είναι κερδοφόρο», έγραψε ο Green.

«Καλύτερα, μην απαντάς. Διαγράψτε αυτό. Θα έρθω να δω προσωπικά», πρόσθεσε ο Γκριν σε μια συνέχεια.

«Δεν με νοιάζει αν αυτοί οι άνθρωποι καούν ή ξεβραστούν στη θάλασσα. Πολλοί είναι απλώς βρώμικοι άνθρωποι ούτως ή άλλως», απάντησε η Winfrey πριν διαγραψει την αλυσίδα μηνυμάτων.

Η απερίσκεπτη περιέργεια, ωστόσο, την ώθησε να ζητήσει διευκρινίσεις από τον μοχθηρό Μάικλ Ρόμπινσον, γνωστό και ως Μισέλ Ομπάμα. Ο ναύαρχος απέφυγε να κάνει εικασίες γιατί ο Γουίνφρεϊ πίστευε ότι οι Ομπάμα ήταν ενήμεροι για μια επικείμενη καταστροφή, αλλά σχολίασε την απάντηση της Μισέλ/Μάικλ στην έρευνα της Γουίνφρεϊ.

«Ω, φτιάχνουμε ένα νέο μέλλον. Αυτό που ξαναχτίστηκε στο Maui θα γίνει ένα σχέδιο για τις μελλοντικές πόλεις σε εθνικό επίπεδο. Θα υπάρξει κάποια υπολειπόμενη ακαταστασία για να καθαρίσετε, αλλά θα είναι σχεδόν σαν να διαμορφώνετε το έδαφος. Και εσείς και εγώ και λίγοι άλλοι θα έχουμε ίδια κεφάλαια σε ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για το τι να κάνουν, αφού θα καθοδηγούνται για το τι να κάνουν», έγραψε η κυρία Ομπάμα.

«Έχω 3 δισεκατομμύρια δολάρια, οπότε τι μπορώ να κερδίσω;» Η Γουίνφρεϊ έστειλε μήνυμα.

«Δυνητικά 30 δισεκατομμύρια δολάρια», ήρθε η απάντηση.

«30 δις; Υπολογίστε με. Για τόσα πολλά, αν καεί το σπίτι μου εκεί», έγραψε η Winfrey.

«Όχι, αγαπητη, θα χρειαστεί να δανειστούν το σπίτι σου για λίγο. Θα κανονίσω περισσότερες λεπτομέρειες σε μια μέρα περίπου», έγραψε η κυρία Ομπάμα.

Την 1η Αυγούστου, η Γουίνφρεϊ αναχώρησε από το Μάουι για την ηπειρωτική χώρα και μια ομάδα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, μεταμφιεσμένη σε εργολάβους, άρχισε να ενισχύει την κατοικία της 4.300 τετραγωνικών ποδιών με πυρίμαχη σιλικόνη και να επικαλύπτει σχεδόν 1.000 στρέμματα γης με αυτό που ονόμασε ο αντιναύαρχος Crandall. «αόρατο σπρέι πυρκαγιάς». Έπαιξε βίντεο παρακολούθησης που δείχνει 16 άντρες με φόρμες, μερικούς φορώντας αναπνευστήρες, να ψεκάζουν έναν ξενώνα με ένα πρισματικό υγρό που προέρχεται από σωλήνες υψηλής πίεσης στερεωμένους σε τύμπανα 50 γαλονιών τοποθετημένα στα εσωτερικα ενός στόλου φορτηγών. Ο ναύαρχος διέκοψε το βίντεο και έκανε μεγέθυνση σε αυτό που φαινόταν να είναι ο επιστάτης του πληρώματος.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός σε εμάς», απευθύνθηκε ο ναύαρχος στο πάνελ. «Πρόκειται για τον αναπληρωτή διευθυντή της Περιφέρειας 5 της FEMA, Michael Chesney, άγνωστο πού βρίσκεται. Δεν μπορώ να καταθέσω για τα χόμπι του κ. Τσέσνεϊ, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν εχει καμια σχεση με τη δικαιοδοσία του ως εργολάβου».

«Πού το βρήκες αυτό το βίντεο;» Η Όπρα ζωντάνεψε ξαφνικά. «Κατασκόπευες παράνομα την περιουσία μου;»

«Το πώς το καταλάβαμε δεν είναι δικό σου θέμα, κρατούμενη Γουίνφρεϊ. Το ότι το έχουμε θα πρέπει να σας απασχολεί», είπε ο ναύαρχος Crandall.

«Αλλά απενεργοποίησα όλες τις κάμερες πριν φύγω», είπε η Winfrey.

«Αυτό είναι περίεργο, έτσι δεν είναι; Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό που βλέπετε εδώ δεν είναι από το σύστημα ασφαλείας σας ή το βίντεο από το κουδούνι της πόρτας», είπε ο ναύαρχος.

Συνέχισε το βίντεο. Έδειξε ξεκάθαρα ότι η FEMA είχε την ευθύνη να προστατεύει την περιουσία της Winfrey. Κάθε μέρα πριν από τη φωτιά, η FEMA εφάρμοζε μια νέα στρώση της πυρίμαχης ένωσης. Και στις 8 Αυγούστου, καθώς η Lahaina έκαιγε και οι φλόγες φώτιζαν και έγλειφαν τον ουρανό, πλήθη ένοπλων πρακτόρων της FEMA κάθονταν αναπαυτικά στο κλιματιζόμενο σαλόνι της Winfrey ανάμεσα σε επιθέσεις σε έναν έκπληκτο πληθυσμό που προσπαθούσε να ξεφύγει από την αναπόδραστη καταιγίδα.

«Δάνεισε το σπίτι της στη FEMA ως επιχειρησιακή βάση», είπε ο ναύαρχος στο πάνελ. «Είναι εξίσου ένοχη με τους πράκτορες που σκότωσαν αμάχους. Δεν είναι διαφορετικό από το αν τραβούσε τη σκανδάλη η ίδια, γιατί θα μπορούσε να είχε ενεργήσει για να σώσει ζωές. Αντίθετα, η κρατούμενη Winfrey, ένας θιασώτης του Deep State, υποστήριξε τις δολοφονικές ενέργειες της FEMA, προκαλώντας αφάνταστη απόγνωση. Γιατί; Για μερικούς ανθρώπους ακόμη και το να έχουν τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια δεν είναι αρκετό. Τα χρήματα είναι ένα ισχυρό κίνητρο για αυτούς τους ανθρώπους».

"Με ανάγκασαν να το κάνω!" φώναξε η Όπρα. «Δεν είμαι παρά κρέας για αυτούς. Φοβόμουν."

Ο ναύαρχος είπε στη Γουίνφρεϊ ότι είχε σπαταλήσει την ευκαιρία να χωρίσει από το Deep State, από τη FEMA, από τους Ομπάμα, και ως εκ τούτου θα μοιραζόταν την ίδια απαίσια μοίρα με άλλους Deep Staters που εκτιμούσαν τον πλούτο και την εξουσία έναντι του συνταγματικού δικαίου. Ολοκλήρωσε την καταγγελία του ζητώντας από την επιτροπή να κρίνει την Γουίνφρεϊ ένοχη για συνεργάτη σε μαζική δολοφονία και συνωμοσία για τη διάπραξη μαζικής δολοφονίας και επιστροφή καταδίκης σε θάνατο με απαγχονισμό.

Ακολούθησε μια τετράωρη συζήτηση, μετά την οποία η επιτροπή επέστρεψε μια ετυμηγορία «ένοχη για όλες τις κατηγορίες» και συνέστησε να τοποθετηθεί ο λαιμός της Oprah σε μια θηλιά. Ο ναύαρχος Κράνταλ προγραμμάτισε ημερομηνία εκτέλεσης για τις 14 Φεβρουαρίου.....με πολυ αγαπη...!!!

Θα υπαρξει και νεωτερη ενημερωση για το τελος της....





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις