ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΥΨΥΛΟΒΑΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Πέμπτη έναν αξιωματούχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που βρισκόταν στις ΗΠΑ για να πείσει το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν να υιοθετήσει νέες εντολές κοινωνικής αποστασιοποίησης, εμβολιασμού και μάσκας για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης αύξησης του στελέχους του κορονοϊού JN.1. ειπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith


Ο ένοχος, ο Δρ. Chikwe Ihekweazu, Βοηθός Γενικός Διευθυντής για το Τμήμα Συστημάτων Πληροφοριών και Επιτήρησης Έκτακτης Ανάγκης Υγείας, κάπνιζε ένα τσιγάρο έξω από το ξενοδοχείο Westin Annapolis στην Αννάπολη του Μέριλαντ, όταν μυστικοί πεζοναύτες τον περικύκλωσαν και τον ενημέρωσαν ότι κρατούνταν ως ένας ενοχος.

Ένας ταραγμένος Ihekweazu αντεδρασε στους πεζοναύτες, λέγοντας ότι βρισκόταν στις ΗΠΑ για τις επιχειρήσεις του ΠΟΥ και είχε κανονίσει να συναντηθεί με την Ομάδα Ταχείας Αντίδρασης του CDC μετά τα Χριστούγεννα. Η ομιλία του εξελίχθηκε σε μια εκτεταμένη φασαρία για το πώς αυτός, μια από τις κορυφαίες υγειονομικές αρχές στον κόσμο, δεν μπορούσε να κρατηθεί επειδή ο Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν του είχε δώσει διπλωματική ασυλία. Όταν ένας λοχίας πεζοναυτών έβγαλε χειροπέδες, ο Ihekweazu επιτεθηκε με οργή στους πεζοναύτες. Καθώς έριξε το τσιγάρο του στο έδαφος και άρχισε να φωνάζει: «Βοήθεια! Κάποιος να με βοηθήσει», τον χτυπησε ένας πεζοναύτης με μια γροθιά στο ηλιακό πλέγμα.Εκεινος λαχάνιασε, ενώ ένας πεζοναύτης του έβαλε χειροπέδες και του έβαλε ένα μαύρο σάκο στο κεφάλι του. Στη συνέχεια, οι πεζοναύτες τον έσπρωξαν σε ένα SUV και τον οδήγησαν σε κέντρο επεξεργασίας για ανάκριση.

«Ο Ihekweazu ήταν ένας από τους χειρότερους δράστες του COVID-19 εκεί έξω», είπε η πηγή μας, «και είχαμε επιτακτικούς λόγους να τον συλλάβουμε. Ένας λιγότερος εγκληματίας Covid γενικά».

Πριν από τη σύλληψή του, ο Ihekweazu ηγήθηκε του Κέντρου Πληροφοριών για Πανδημία και Επιδημία του ΠΟΥ, όπου υποστήριξε σθεναρά για δρακόντεια προγράμματα επιβολής του COVID-19, όπως ο ιατρικός στρατιωτικός νόμος και τα διαβατήρια εμβολίων.

Στις 14 Δεκεμβρίου, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του Πεζοναυτικού Σώματος (MARFORCYBER) κρυφάκουσε μια τηλεφωνική κλήση μεταξύ του Ihekweazu και του κύριου αναπληρωτή διευθυντή του CDC Nirav D Shah. Κατά την κλήση, ο Ihekweazu είπε ότι είχε ζωτικά κλινικά δεδομένα για το JN.1, το οποίο, πρόσθεσε, σάρωνε το Ηνωμένο Βασίλειο και προκαλούσε ασταμάτητο κύμα θανάτων και νοσηλειών. Είπε στον Σαχ ότι ήθελε να συναντηθεί αυτοπροσώπως για να συζητήσει την επιρροή της διοίκησης και άλλων δυτικών κυβερνήσεων να αναπαράγουν ύπουλα εντολές και κλείσιμο χωρίς να προκαλέσουν δημόσια υστερία.

«Μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο, Chikwe, αλλά οι Αμερικάνοι είναι αντιδραστικα κομμάτια. Δεν θα υποστούν ξανά lockdown ή εντολές εμβολίων. Έχουμε ήδη προσπαθήσει να αναπτύξουμε απαλά την ιδέα κοιτάζοντας τις απαντήσεις στο διαδίκτυο και η αντίσταση είναι, χμ, ας πούμε βαριά. Όλοι έχουμε τους δικούς μας λόγους που θέλουμε να κλειδώσουμε τις χώρες μας, αλλά θα είναι μια πρόκληση, δύσκολη».

«Έχω λύσεις φίλε μου. Μιλάμε για αυτό προσωπικά», απάντησε ο Ihekweazu.

Ο Ihekweazu, είπε η πηγή μας, έδωσε στον Σαχ το πλήρες δρομολόγιό του πριν αποσυνδέσει την κλήση.

«Το ανόητο κάθαρμα μοιράστηκε τις πληροφορίες της πτήσης του, τις ημερομηνίες που ερχόταν και έφευγε και πληροφορίες ξενοδοχείου κατά την κλήση. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν εύκολος, και ήταν», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς γιατί οι Πεζοναύτες δεν περίμεναν μέχρι τη συνάντηση για να αρπάξουν και τα δύο στελεχη ταυτόχρονα, η πηγή μας είπε: «Επρόκειτο να συναντηθούν σε δημόσιο χώρο όπου θα υπήρχαν πολλοί άμαχοι τριγύρω. Έχουμε τον Σάχ στο στόχαστρο μας και θα τεθεί υπό κράτηση αρκετά σύντομα».

Κλείνοντας, είπε ότι ο Ihekweazu έχει κατηγορηθεί για συνωμοσία για να βλάψει Αμερικανούς πολίτες, κατασκοπεία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία και άλλα υψηλά εγκλήματα και αδικήματα, και θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο.

 

 

 

 

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ .
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΤΥΡΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΓΕΛΙΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ! !
    ΜΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΟ .
    ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ .
    ΕΠΑΙΞΑΝ ,ΕΧΑΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις