ΟΙ 10 ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19

Top 10 COVID Events of the Year: Revealing the Facts Unspoken and Unknown 

Aυτα ειναι

που επισημως πλεον δεν μπορουν να κρυψουν...

1 - FDA and CDC Βρείτε περισσότερα ανεπιθύμητα συμβάντα του εμβολίου COVID, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφαλικού επεισοδίου.
 

2 - Τα εμβόλια δεν μπορούν να ελέγξουν "αποτελεσματικά" το COVID, δήλωσε ο Fauci μετά την παραίτησή του.
 

3 - Η επανεξέταση του χρυσού προτύπου βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία της συγκάλυψης "αβέβαια".
 

4 - Ο επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, σύμφωνα με μελέτες.
 

5 - Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 περιέχουν θραύσματα DNA, συμπεριλαμβανομένων των αμφιλεγόμενων γονιδίων SV40, που προηγουμένως δεν είχαν αποκαλυφθεί στο κοινό.
 

6 - Τον Απρίλιο, η αμερικανική κυβέρνηση αποζημίωσε για πρώτη φορά άτομα που υπέστησαν ζημιές από τα εμβόλια COVID-19.
 

7 - "Ο FDA αναγνωρίζει ρητά ότι οι γιατροί έχουν την εξουσία να συνταγογραφούν ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID", παραδέχτηκε η δικηγόρος Ashley Cheung Honold.
 

8 - Το CDC παραδέχτηκε ότι η ικανότητα του τελευταίου αναμνηστικού να προλαμβάνει το σοβαρό COVID, τη νοσηλεία και το θάνατο από COVID ήταν "χαμηλή" για τους ενήλικες και "πολύ χαμηλή" για τα παιδιά και τα βρέφη.
 

9 - Από τον Νοέμβριο του 2023, όλα τα έγγραφα του FDA σε σχέση με τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer για ηλικίες 16 ετών και άνω έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
 

10 - Ενώ τα εμβόλια COVID-19 mRNA που κυκλοφορούσαν στην αγορά διαφημίζονταν ως αγγελιοφόρο RNA, δηλαδή ως RNA που υπάρχει φυσικά στο σώμα, τα έγγραφα της Pfizer και οι μελέτες για τα εμβόλια Moderna έδειξαν ότι το πραγματικό mRNA που χρησιμοποιείται είναι τροποποιημένο RNA ή modRNA.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις