Ο στρατηγός Flynn δεν έχει πρόσβαση στο Mar-a-Lago

 

Όταν ο επί χρόνια σύμμαχος του Τραμπ,

στρατηγός Michael Flynn, έφτασε απροειδοποίητα στο Mar-a-Lago την περασμένη εβδομάδα, του ζητήθηκε να περασει τεστ αληθειας για να αποκτήσει πρόσβαση στο κέντρο διοίκησης του κτήματος, όπου ο πρόεδρος Τραμπ και οι σύμμαχοί του παρακολουθούσαν τις δραστηριότητες των Λευκών Καπέλων και σχεδίαζαν την πτώση του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν. Αντί να συμφωνήσει με το τεστ, ένας εκρηκτικός Φλιν προσβλήθηκε και είπε ότι η πίστη του στον Τραμπ ήταν αδιαμφισβήτητη και ότι δεν θα άφηνε μια μηχανή να κρίνει την πίστη του.

Ο Φλιν είπε στην ασφάλεια ότι «τα κεφάλια θα επεφταν» μόλις μάθει ο Τραμπ για την κακομεταχείρισή του, είπε πηγή στο Mar-a-Lago που γνωρίζει το περιστατικό.

Ο Φλιν φέρεται να προσπάθησε να τηλεφωνήσει επί τόπου στον Τραμπ, ο οποίος δεν βρισκόταν στο Μαρ-α-Λάγκο εκείνη τη στιγμή, αλλά ο πρόεδρος ήταν απρόσιτος. Η ασφάλεια, είπε η πηγή μας, ενημέρωσε τον Flynn ότι δεν τον ξεχώριζαν, ότι οι περιοδικοί ελεγχοι είναι πλέον υποχρεωτικοί για όλα τα άτομα που έχουν πρόσβαση στο κέντρο διοίκησης, ανεξαρτήτως φιλίας ή σχέσης με τον Πρόεδρο Trump.

«Ήταν η πρώτη φορά που ο στρατηγός Flynn ήθελε πρόσβαση σε περίπου τρεις μήνες, οπότε δεν ήξερε εκ των προτέρων. «Τώρα χρησιμοποιούμε τεστ εκτός από τη βιομετρική ασφάλεια. Ο πρόεδρος Τραμπ το ενέκρινε», είπε η πηγή μας.

Παρόλα αυτά, ο Φλιν, εξαγριωμένος , έφερε έντονες αντιρρήσεις και τελικά έφυγε, επαναλαμβάνοντας ότι ο Τραμπ θα απελυε οποιονδήποτε αμφισβητούσε την πολιτική πίστη του Μάικλ Φλιν, αναφερόμενος στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

«Το τεστ είναι αμερόληπτο και δεν έχει σκοπό να υπονοήσει τίποτα για τον στρατηγό Φλιν. Αυτές είναι απλώς επικίνδυνες στιγμές και ο Πρόεδρος Τραμπ θέλει να βεβαιωθεί ότι όποιος μπαίνει στο κέντρο διοίκησης είναι αυτός που λέει ότι είναι».

Ερωτηθείς τι συνεπάγεται το τεστ, πρόσθεσε: «Είναι για να δείξει εάν ένα άτομο έχει επικοινωνήσει με κακούς τύπους, ξέρετε, Deep Staters. Και αν μια δοκιμή αποκαλύψει εξαπάτηση, το άτομο πρέπει να δώσει μια εύλογη εξήγηση. Είναι τόσο απλό. Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας».

Ο Πρόεδρος Τραμπ έμαθε για το ξέσπασμα του Φλιν την Παρασκευή το βράδυ από την ομάδα ασφαλείας του και τον ίδιο τον Φλιν. Η πηγή μας είπε ότι ο Flynn ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο για την πρόκληση αναταραχής, αλλά και πάλι αισθάνθηκε περιφρονημένος που του ζητήθηκε να κάνει ένα τεστ ανιχνευτή ψεύδους. Υπενθύμισε στον Τραμπ τη φιλία τους και τον έπαινο που του είχε αποδωσει πρόσφατα ο Τραμπ.

Τον Μάιο, ο Πρόεδρος Τραμπ μίλησε τηλεφωνικά στην περιοδεία του Flynn "ReAwaken America Tour" που πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο του προέδρου στο Μαϊάμι, γεμίζοντας τον ένα σωρό κολακειες: "Θα σε φέρουμε πίσω", "Το ήξερα από την πρώτη μέρα - είσαι πραγματικά κάποιος πολύ ιδιαίτερος" και "Θα είσαι στην πρώτη γραμμή μας".

Ο Τραμπ και ο Φλιν έχουν μια άρρηκτη φιλία, είπε ο αδελφός του Φλιν, Τζόζεφ Φλιν, στην ιστοσελιδα τον Μάρτιο.

Η πηγή μας δεν γνώριζε το αποτέλεσμα του τηλεφωνήματος της Παρασκευής, αλλά είπε ότι ήταν απίθανο κάποιος, ακόμη και ο στρατηγός Φλιν, να λάβει απαλλαγή από το τεστ. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις