ΤΟ UFO ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ....ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ DRONE...!!!


Το «αντικείμενο» που καταρρίφθηκε πάνω από τον εναέριο χώρο της Αλάσκας την Παρασκευή ήταν ένα drone «εναέριου στόχου» της USAF, όχι ένα μπαλόνι ή εξωγήινο διαστημικό σκάφος, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκε μια σειρά από λεγόμενες εμφανισεις αγνώστων αντικειμένων στη Βόρεια Αμερική. Πρώτον, το καθεστώς ισχυρίστηκε ότι "εριξε" ένα κινεζικό αερόστατο επιτήρησης αφού διέσχισε ολόκληρη τη χώρα. Εν τω μεταξύ, τα Λευκα Καπελα ανέφεραν ότι ένα κατασκοπευτικό μπαλόνι του Deep State που παρακολουθούσε τη δραστηριότητα της πολιτοφυλακής στη Μοντάνα καταρρίφθηκε λόγω θεασης, ένας ισχυρισμός που τεκμηριώθηκε από 50 μάρτυρες που είδαν τα συντρίμμια να πέφτουν κατακόρυφα από τον ουρανό. Στη συνέχεια, το Σάββατο, ο σοσιαλιστής Τζάστιν Τριντό ισχυρίστηκε ότι είχε διατάξει ένα αμερικανικό F-22 Raptor να "ριξει" ένα κυλινδρικό αντικείμενο πάνω από το καναδικό Yukon. Και την Κυριακή ο εγκληματίας John Kirby ανακοίνωσε την καταστροφή ενός ακόμη μυστηριώδους αντικειμένου, αυτή τη φορά πάνω από τη λίμνη Huron, στη Μινεσότα.

Το γραφείο του στρατηγού Smith δεν είχε κανένα σχόλιο για τα περιστατικά Yukon ή Huron, αλλά είπε ότι το αντικείμενο που καταρρίφθηκε στην Αλάσκα ήταν ένα drone εναέριου στόχου της USAF BQM-167A, ένας στόχος υψηλής απόδοσης, τηλεκατευθυνόμενος που χρησιμοποιείται για την παροχή ενός αντιπροσωπευτικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στόχου για την υποστήριξη του Πρόγραμμα αξιολόγησης συστήματος όπλων αέρος-αέρος και άλλα προγράμματα δοκιμών και αξιολόγησης αέρος-αέρος της Πολεμικής Αεροπορίας και του Υπουργείου Άμυνας. Έχει μήκος 20 πόδια, μπορεί να φτάσει ταχύτητες 600 κόμβων, να εκτελεί στροφές 9 g και να φτάσει τα 50.000' σε υψόμετρο. Το drone εκτοξεύεται από ξηρά χρησιμοποιώντας απογείωση με τη βοήθεια πυραύλων και εκτοξεύεται από σιδηροδρομικό σύστημα. Το drone μπορεί να ανακτηθεί με ένα σύστημα ανάκτησης αλεξίπτωτου είτε από το έδαφος είτε από το νερό. Η μέγιστη εμβέλειά του είναι 1.400 ναυτικά μίλια.

Η πηγή μας είπε ότι το γραφείο του στρατηγού άρχισε να ερευνά το περιστατικό σχεδόν αμέσως αφού το καθεστώς το κατέστησε θέμα δημόσιας συζητησης επειδή οι φίλοι του Μπάιντεν ήταν "ανηξεροι" σχετικά με τη χρήση εναέριας επιτήρησης για παράνομη κατασκοπεία πατριωτών Αμερικανών. Επιπλέον, ο στρατηγός Σμιθ θεώρησε περίεργο το γεγονός ότι μια δεύτερη κατάρριψη συνέβη τόσο σύντομα αφότου ο Μπάιντεν επικρίθηκε ευρέως για την καθυστέρηση της καταστροφής οτιδήποτε κατέρριψαν κοντά στη Νότια Καρολίνα.

«Αναμφισβήτητα εξόργισε τον Μπάιντεν, ή τον σωσια του, το γεγονός ότι τον κατακεραύνωσαν επειδή άφησε ένα μπαλόνι να πετάξει ελευθερα στους αμερικανικούς ουρανούς. Όταν έγινε γνωστό το αντικείμενο της Αλάσκας, ήταν ύποπτο, και οι υποψίες μας ήταν ότι οι χειριστές του έφτιαξαν μια εκδήλωση για να τον κάνουν να φαίνεται πιο αποφασιστικός, πιο προεδρικός», είπε η πηγή μας.

Εκείνη την ημέρα, οι σύνδεσμοι του στρατηγού Σμιθ έκαναν ερωτήσεις στο USNORTHCOM στην αεροπορική βάση Elmendorf, Anchorage, AK., από όπου το F-22 απογειώθηκε καταδιώκοντας το αντικειμενο. Οι επαφές του στρατηγού προσπάθησαν να αποσπάσουν λεπτομέρειες από ανώτερους αξιωματικούς της 90ης Μοίρας Μάχης, που χειρίζεται τα F-22 του Elmendorf, αλλά αρνήθηκαν να μιλήσουν για το περιστατικό, επικαλούμενοι την επιχειρησιακή ασφάλεια. Ομοίως, οι άνδρες του στρατηγού δεν είχαν πρόσβαση στον πιλότο που υποτίθεται ότι είχε εκτοξεύσει έναν πύραυλο AIM9X Sidewinder στον εισβολέα.

«Η δοκιμασία καλύπτεται από μυστικότητα», είπε η πηγή μας. «Φυσικά, είναι επιτακτική ανάγκη για έναν λειτουργικό στρατό να μην αποκαλύπτει δημόσια ευαίσθητο υλικό, αλλά μιλάμε για ανώτερους αξιωματικούς που συνομιλούν με άλλους ανώτερους αξιωματικούς. Κάτι σκιερό συνέβαινε εκεί. Και ο πιλότος που είχε "κυκλωθει" απο μυστικότητα ήταν μόνο ένα ακόμα κομμάτι παζλ», είπε η πηγή μας.

Το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο, ένας στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας δύο αστέρων που ισχυριζόταν ότι γνώριζε την αλήθεια επικοινώνησε με το γραφείο του στρατηγού Σμιθ με μια ιστορία πιο εύλογη από ένα F-22 που εμπλέκει μια δεύτερη κινεζική κατασκοπευτική συσκευή ή ένα διαστημοπλοιο που πιλοτάριζαν εξωγηινοι. Είπε στο γραφείο του Smith ότι ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin διέταξε τον διοικητή της 90ης Μοίρας Μάχης, Αντισυνταγματάρχη Ryan Reese να εκτοξεύσει ένα drone BQM-167A και να χρησιμοποιήσει F-22 για να το οδηγήσει στον κόλπο Prudhoe, στην Αλάσκα, μια απομακρυσμένη τούνδρα χωρίς κάμερες ή αδιάκριτα μάτια.

Ο στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας, είπε η πηγή μας, έδωσε στον στρατηγό Σμιθ στιγμιότυπο από τις εκτοξεύσεις BQM-167A και F-22, αν και η ιστοσελιδα δεν έχει δει αυτό το βίντεο.

«Αυτό ήταν προγραμματισμένο. Το drone ανέβηκε και ο πιλοτος σηκώθηκε από τον διάδρομο αμέσως μετά. Το ακολούθησαν και το κατέρριψαν με εντολή του Lloyd Austin. Μοιάζει με κόλπο δημοσίων σχέσεων», είπε η πηγή μας. «Η διοίκηση είπε ότι ήταν ένα αντικείμενο που αιωρείται, δεν ήταν ομως. Μπορούν να φτιάξουν ό,τι θέλουν αφού δεν υπάρχει ζωή εκεί έξω. Εάν δείξουν ποτέ συντρίμμια ή βίντεο απο το πιλοτήριο, είμαι σίγουρος ότι θα ειναι φτιαχτο», είπε η πηγή μας.

Σε συνέχεια το απόγευμα της Δευτέρας, ζητήσαμε από την πηγή μας να σχολιάσει τη δημιουργία μιας «Task Force UFO» από τη διοίκηση.

"Γελαω. Εξαπάτηση. Χαμένα δολάρια των φορολογουμένων», είπε. 

 

 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ UFO NA ΞΈΡΕΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΣΣΑΝΙ.ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ
    ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ.ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ.
    ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΟΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ANTHROPOMORPHOS, ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σχετικες info ??προσωπικα πιστευω οτι μονο ηλιθιος θα πιστευε οτι εν α f16 θα κατεριπτε ΑΤΙΑ .ειναι σαν να προσπαθεις να καταριψεις το κονκορντ με σφεντονα .Ειναι δημοσιες σχεσεις ...και ισως ενα σχεδιο μπλε ακτινας σα, ενα απο τελευταια κολπα τους .

      Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΑΑ
    ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΌΤΙ "ΔΕΝ...ΗΞΕΡΑΝ ΤΆΧΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΈΡΙΞΑΝ.
    ΑΥΤΌ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΕΥΦΥΊΑ !
    Α ΒΛΈΠΕΙΣ ΚΆΤΙ ΆΓΝΩΣΤΟ ΡΙΧΤΟΥ ΜΊΑ !

    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

    ΆΡΑ ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆΑΑ.



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.el.gr/diethni/kosmos/snooynten-gia-tis-katarripseis-atia-an/

    Ότι είναι φανερό και επιδεικνύεται, εκ του πονηρού προέρχεται. Το καλό ποτέ δεν επιδεικνύεται, είναι ταπεινό δεν έχει ανάγκη επίδειξης, είναι πλήρες, εκ Θεού προέρχεται, το βλέπουν δε μόνον όσοι έχουν τα μάτια της ψυχής τους ανοιχτα, οι υπόλοιποι το βλέπουν μόνο με τα σωματικά τους μάτια διότι τα άλλα είναι τυφλά. Για να μην κοροιδευομαστε...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://youtu.be/seVeSbWUgss

    Ποια Αμερική και ποια Ρουμανία; Τα πρώτα UFO εμφανίστηκαν πέρυσι στην Ελλάδα. Αλλά αυτά δεν έτυχαν της ανάλογης δημοσιότητας παρότι στην Ελλάδα ζει ο μεγαλύτερος πληθυσμός UFO παγκοσμίως!!! Ίσως επειδή είναι καθημερινή ρουτίνα το Ουφικο θέμα εδω.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις