Ο Στρατος συνελαβε τον υπευθυνο εμβολιων της Janssen Pharmaceuticals(Johnson & Johnson)


Οι ερευνητές της JAG του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν την Τρίτη ένα στέλεχος της Janssen Pharmaceuticals με κατηγορίες για «συνενοχη σε μαζική δολοφονία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας» για παραπλάνηση του κοινού σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου Covid-19 που είχε βοηθήσει στην ανάπτυξη, ειπαν πηγές απο γραφείο του στρατηγου Smith.

Ο Richard Tillyer, Ph.D., Παγκόσμιος Επικεφαλής της Janssen Research & Development, συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στο Short Hills του Νιου Τζέρσεϋ και του δόθηκε στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που τον κατονομάζει ως ένα από τα τέσσερα στελέχη της Janssen που είναι υπεύθυνο για την ταφή των πρώιμων αναφορών παρενεργειών. ιδιαίτερα εκείνων των συμμετεχόντων στη δοκιμή στις αρχές του 2020.

Αν είχαν δημοσιοποιηθεί τα συγκεκριμένα επακόλουθα, θα υπήρχε μια θορυβώδης κατακραυγή για να σταματήσουν τα εμβολια και να φυλακιστεί η ηγεσία του Janssen. Η εταιρεία, ωστόσο, είχε απομονωθεί έναντι του εξωτερικού ελέγχου. Οι συμμετέχοντες στη δοκιμή υπέγραψαν επιθετικές συμφωνίες εμπιστευτικότητας και η FDA έδωσε στην Janssen —την οντότητα και τους υπαλλήλους της— πλήρη ασυλία έναντι της ευθύνης. Απαγορεύτηκε ακόμη και στους συμμετέχοντες να δουν τους γιατρούς τους ενώ συμμετείχαν στο πρόγραμμα δοκιμών - εάν κάποιος εμφάνιζε κάποια ασθένεια - στα ρουθούνια, έναν πονόλαιμο, ένα σπασμένο χέρι, καρδιαγγειακή νόσο κ.λπ. - έπρεπε να μιλήσει με έναν εκπρόσωπο της Janssen, η οποια αυθαίρετα αποφασίσει εάν ο συμμετέχων θα μπορούσε να επισκεφτεί έναν ιδιωτικό πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Το NDA της Janssen ήταν τόσο περιεκτικό που απείλουσε με νομικά αντίποινα εναντίον των παραβατών.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατός έχει τώρα μια βάση δεδομένων Janssen που διατηρούσε ο Tillyer καθ' όλη τη διάρκεια του 2020. Ο αριθμός ταυτότητας υπαλλήλου του χρησιμοποιήθηκε για την τακτική πρόσβαση και ενημέρωση του σετ αρχείων, το οποίο τεκμηριώνει παρενέργειες από τον Ιούνιο του 2020.

Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, μια 35χρονη συμμετέχουσα στη δοκιμή τηλεφώνησε σε έναν εκπρόσωπο της Janssen, λέγοντας ότι αντιμετώπιζε οξύ κοιλιακό άλγος δύο ημέρες μετά τον αρχικό εμβολιασμό. Αντί να καλέσει ένα ασθενοφόρο ή να οδηγήσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο τρία μίλια μακριά, εκείνη, συντετριμμένη από τον πόνο, οδήγησε 35 μίλια όπου η Janssen Pharmaceuticals είχε παρουσία - σύμφωνα με τις οδηγίες του εκπροσώπου. Έπιασε την κοιλιά της από αγωνία, μπήκε μέσα από την πόρτα αλλά αναγκάστηκε να περιμένει 30 λεπτά μέχρι να γίνει διαθέσιμος ένας γιατρός με σύμβαση με την Janssen. Μια σειρά από τεστ αποκάλυψε ότι είχε αναπτύξει "αυθόρμητα" 50 μη καρκινοειδείς όγκους στην σκωληκοειδή απόφυση της. Δεδομένου ότι ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων της ήταν σημαντικά υψηλός, ο γιατρός πρότεινε την αφαίρεση της σκωληκοειδούς απόφυσης, αλλά, και πάλι, δεν θα γινόταν χειρουργική επέμβαση μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ένας εγκεκριμένος από την Janssen χειρουργός - μια ώρα αργότερα. Πέθανε στο χειρουργικό τραπέζι. Η σκωληκοειδής απόφυση της έσκασε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το πιστοποιητικό θανάτου παρέλειψε την αναφορά του εμβολίου και ανέφερε την αιτία θανάτου ως «σκωληκοειδίτιδα που προκαλείται από περιτονίτιδα».

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ένας 22χρονος άνδρας, αθλητής κολεγίου, ανέφερε μούδιασμα και στα δύο πόδια λίγες μέρες μετά το χτύπημα. Του είπαν να παρακολουθεί μόνος του την κατάσταση για 48 ώρες και να επισκεφτεί ένα συγκεκριμένο κέντρο επείγουσας φροντίδας εάν τα συμπτώματα επιμένουν. Όταν έφτασε εκεί δύο μέρες αργότερα, μετά βίας περπατούσε και είπε ότι είχε πόνους στο στήθος. «Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά εως στα αυτιά μου», είπε σε μια νοσοκόμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχαν σχηματιστεί ξαφνικά θρόμβοι αίματος στις μηριαίες αρτηρίες του. Πήρε πολύ άσχημα νέα: τα πόδια του θα ακρωτηριαστούν πάνω από τα γόνατα. Πέθανε από αλλεργική αντίδραση στην αναισθησία.

Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η βάση δεδομένων είναι μια εγκυκλοπαίδεια θανάτων και ασθενειών που αποδίδονται στο εμβόλιο Covid.

«Από μια ομάδα 438, 14 πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από την χορηγηση εμβολιου. Πολλοί άλλοι παρουσίασαν εξουθενωτικές ασθένειες. Ο γιατρός Τιλίερ είχε ηθική υποχρέωση να εμφανιστεί, αλλά ήταν μέρος της ατζέντας. Η βάση δεδομένων έφερε την επισήμανση "DNS" και υποθέτουμε ότι αυτό σημαίνει "δεν γίνεται για κοινή χρήση". Ήταν αρκετό να εκδοθεί ένα ένταλμα", είπε η πηγή μας.

Δεν είπε πώς η JAG απέκτησε τη βάση δεδομένων, αλλά είπε ότι είναι αυθεντική.

Όταν πλησίασαν οι ερευνητές της JAG, ο Τίλιερ αντεδρασε στη σύλληψή του, λέγοντας ότι η προστασία των εταιρικών μυστικών δεν ήταν έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες «γκρίνιαζε σαν μωρο» όταν του έβαλαν χειροπέδες.

Το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών συνεχίζει να καταδιώκει άλλα τρία στελέχη της Janssen.

Η Janssen Pharmaceuticals είναι θυγατρική της Johnson & Johnson.

Επιπλέον, ο πρώην χειρουργός στρατηγός Τζερόμ Άνταμς απαγχονίστηκε μέχρι θανάτου στο Γκουαντάναμο το πρωί της Δευτέρας. 

Η ιστοσελιδα σκεφτεται να μην συντάσσει πλέον άρθρα σχετικά με τις εκτελέσεις (γίνονται πολύ επαναλαμβανόμενες) εκτός και αν συμβεί κάτι ασυνήθιστο. 

Ομως ενας μακροχρόνιος και φανατικος αναγνώστης παρακαλεσε ευγενικα και ειπε ότι πρέπει να συνεχίσω να τα δημοσιεύω, οπότε θα συνεχισω να το κάνω. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 












ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ .
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ .ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩΝΤΑΙ .
    ΟΛΑ !!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....... !!!
    ΤΙ ΘΑ ΒΓΗ ΣΤΟ ΦΩΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις