ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΣΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΛΕΝΕ...?


 Όλοι γνωρίζουν την μαύρη σοκολάτα,αλλά τελικά είναι μαύρη ή «σκοτεινή» … Μειώστε όσο μπορείτε την επεξεργασμένη τροφή

23 από τις 28 μπάρες μαύρης σοκολάτας που δοκιμάστηκαν έχουν υψηλά επίπεδα μολύβδου και καδμίου

 Μπορεί να υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά στη μαύρη σοκολάτα που τρώτε.  Η δοκιμή 28 διαφορετικών ράβδων μαύρης σοκολάτας από δημοφιλείς μάρκες από την Consumer Reports διαπίστωσε ότι υπάρχουν επίπεδα δύο βαρέων μετάλλων, του καδμίου και του μολύβδου, σε 23 από αυτά, όπως περιγράφονται από τον Kevin Loria για τη δημοσίευση.  Ναι, το heavy metal(ΒΑΡΥ ΜΕΤΑΛΛΟ) μπορεί να είναι εντάξει στη μουσική σου, αλλά όχι τόσο στη μαύρη σοκολάτα σου.

 Το Consumer Reports χρησιμοποίησε το μέγιστο επιτρεπόμενο επίπεδο δόσης της Καλιφόρνια (MADL) των 4,1 μικρογραμμαρίων ως όριο για τα επίπεδα καδμίου και διαπίστωσε ότι οι ακόλουθες ράβδοι υπερέβαιναν αυτό το όριο:

 ・Beyond Good Organic Pure Dark Chocolate 70%
 ・Κακάο: με τα επίπεδα καδμίου να φτάνουν το 112% του MADL της Καλιφόρνια
 ・Beyond Good Organic Pure Dark Chocolate 80% Κακάο: 138%
 ・Equal Exchange Organic Extra Dark Σοκολάτα 80% Κακάο: 120%
 ・ Lindt Excellence Μαύρη Σοκολάτα 70% Κακάο: 116%
 ・Scharffen Berger Extra Dark Σοκολάτα 82% Κακάο: 136%
 ・Alter Eco Organic Dark Chocolate Classic Blackout 85% Κακάο: 204%
 ・Pascha Organic Very Dark Σοκολάτα 85% Κακάο: 253%
 ・ Dove Promises Deeper Dark Chocolate 70% Κακάο: 112%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις