ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 22/09/22


Ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μπιν Σαλμαν είπε στον Ζελένσκι για την ετοιμότητα του Ριάντ να μεσολαβήσει μεταξύ των μερών της σύγκρουσης στην Ουκρανία. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; «ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΑΤΑ ΖΕΛΙ»…[ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ=ΤΡΑΜΠ+ΠΟΥΤΙΝ]
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary The Saudi Crown Prince told Zelensky about Riyadh's readiness to mediate between the parties to the conflict in Ukraine Al-Hadas TV channel QuantumLig 9:12PM QuantumLight1111 " ΕΛΑ ΝΑ ΔΕ ΠΑΩ ATA ΖΕΛΕΝΣΚΙ 30 Quant...,edited9:13PM" από το Twitter
 
>> Δηλώσεις του αρχηγού της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ Τσαρλς Ρίτσαρντ:
«Η πιθανότητα μιας άμεσης πυρηνικής σύγκρουσης με τη Ρωσία ή την Κίνα φαίνεται πραγματική. Η Ρωσία και η Κίνα μπορούν να φτάσουν σε οποιοδήποτε επίπεδο βίας οπουδήποτε στον κόσμο. Οι ΗΠΑ δεν έχουν αντιμετωπίσει τέτοιους εχθρούς εδώ και πολύ καιρό. Καθώς η απειλή από την Κίνα συνεχίζει να αυξάνεται, πρέπει να εφαρμόσουμε μια πολύ καλή στρατηγική εναντίον της. Δεν ξέρουμε πώς θα τελειώσει αυτό, καθώς η απειλή από τη Ρωσία συνεχίζει επίσης να αυξάνεται». ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΚΑΜΠΑΛ ΠΕΦΤΕΙ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΕΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Azmilitary1 Theses of the statement of the head of the US Strategic Command Charles Richard: The possibility of seems real direct nuclear conflict with Russia or China Russia and China can reach any level of violence anywhere in the world. The US has not faced such enemies for a long time As the threat from China continues to grow, we need to implement a very good strategy against it We do not know how this will end, as the threat from Russia also continues to grow 77 3"
 
>>Πολύ σημαντικές δηλώσεις Λαβρόφ στον ΟΗΕ:
«Η στάση εκείνων των χωρών που σπρώχνουν στην Ουκρανία όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, εκπαιδεύοντας το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων αυτής της χώρας, είναι ιδιαίτερα κυνική. Ο στόχος είναι προφανής, δεν το κρύβουν και το διακηρύσσουν: να παραταθούν οι εχθροπραξίες ως όσο το δυνατόν περισσότερο, παρά τις απώλειες και τις καταστροφές, προκειμένου να διαχωριστεί και να αποδυναμωθεί η Ρωσία. Μια τέτοια γραμμή σημαίνει την [[[άμεση εμπλοκή των δυτικών χωρών στην ουκρανική σύγκρουση, καθιστώντας τις μέρος σε αυτήν]]]. Η σκόπιμη υποκίνηση αυτής της σύγκρουσης από τη συλλογική Δύση μένει επίσης ατιμώρητη. Λοιπόν, πράγματι, κύριοι δεν θα τιμωρήσετε τον εαυτό σας! Δεν έχουμε αυταπάτες ότι σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και οι πολιτοφυλακές του DPR και του LNR αντιτίθενται όχι μόνο στους νεοναζιστικούς σχηματισμούς του καθεστώτος του Κιέβου, αλλά και στη στρατιωτική μηχανή της συλλογικής Δύσης. Και σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας αεροπλάνα, πλοία, δορυφόρους, το ΝΑΤΟ παρέχει πληροφορίες στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας και τις ενθαρρύνει να τιμωρήσουν τη Ρωσία νικώντας την στο πεδίο της μάχης και αφαιρώντας της κάθε κυριαρχία. Δεν πρόκειται πλέον για λανθάνον ρατσισμό, αλλά για τον πιο ειλικρινή».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Δηλώσεις του Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο Telegram
«Αποτελέσματα των αποφάσεων του Ανώτατου Αρχηγού (Πούτιν) της 21.09.22
1. Θα διεξαχθούν δημοψηφίσματα και οι δημοκρατίες του Ντονμπάς και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία.
2. Η προστασία όλων των εδαφών που έχουν ενταχθεί θα ενισχυθεί σημαντικά από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.
3. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι (θα υπάρξουν) όχι μόνο οι δυνατότητες κινητοποίησης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών πυρηνικών όπλων και των όπλων που βασίζονται σε νέες αρχές, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία.
Επομένως, διάφοροι συνταξιούχοι ηλίθιοι με γαλόνια στρατηγών δεν χρειάζεται να μας τρομάζουν μιλώντας για χτύπημα του ΝΑΤΟ στην Κριμαία. Τα υπερηχητικά όπλα (της Ρωσίας) είναι εγγυημένα ότι μπορούν να φτάσουν τους στόχους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ πιο γρήγορα.
Αλλά το δυτικό κατεστημένο, γενικά, όλοι οι πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο. [[[Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής]]].
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
>>ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ LOOP ME 4 ΛΙΤΑ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>ΓΚΡΕΜΟΣ
 
>ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ
 
>ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
 
>ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΥΤΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ LOOP ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟ QΝΤΡΟΠ#4407 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
 
«Είναι σημαντικό να το κατανοήσεις.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ [την στιγμή της καταστροφής] ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις