ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 19/09/22


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… 
 
ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ, ΘΛΙΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ, Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΑ ΕΙΠΑΝ, ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… 
 
ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ «Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Αξίζει να επισημανθεί η απορία της Βρετανικής Sun «Γιατί το Βασιλικό Ναυτικό θα αρχίσει να μεταφέρει το φέρετρο της Βασίλισσας στις 10:44 π.μ;». Όπως σωστά επισημαίνει ο Whip, επειδή το Qντροπ 1044 τα ρίχνει ΟΛΑ ΚΑΤΩ!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Sun THE < IONEY HEALTH DEAR DEIDRE All News UK News TECH TRAVEL World News MOTORS Politics PUZZLE Opinion Health News News FINAL JOURNEY Why will the Royal Navy start to haul the Queen's coffin at 10:44am? Fiona Connor 12:21, 18 Sep 2022 Updated: 12:29 18 Sep 2022"
 
>>ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΥΠΕΞ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ»!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 WeLT 104 Verteidigungsministerin gehört Will zufriedengeben hakte nach Baerbock betonte Anfalligkeit von hochmodernem Material fehlendem Know- könne deshalb nicht darum gehen, dass dafür Schulter klopfe, möglichst geliefert haben, wenn sdann Feld nicht Beginn Krieges gesehen. AUTOMATISIERTE FERTIGUNG X-Carve DeWALT 3.299 jetzt kaufan „Wir sind einem Krieg Auch wenn einem das Herz blutet, muss man einen kühlen Kopf bewahren" betonte Baerbock.ur verwies den Ringtausch mit anderen EU-Ländern, die Austausch mit deutschem Gerát sowjetisches Material die Ukraine liefere, jetzigen Situation der Weg, 1 The German Foreign Minister announced that Germany is in a state of war"
 
>> Σήμερα, η Επιτροπή παρουσίασε το νέο μέσο [[[[έκτακτης ανάγκης για την ενιαία αγορά (SMEI)]]]. Αυτό το πλαίσιο διακυβέρνησης κρίσεων αποσκοπεί στη διατήρηση της ελεύθερης κυκλοφορίας αγαθών, υπηρεσιών και προσώπων και της διαθεσιμότητας βασικών αγαθών και υπηρεσιών σε περίπτωση μελλοντικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την ΕΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ.... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΗΝ. ΑΡ. ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ… ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ … ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Φ.Α…. ΠΟΥ ΠΑΕΙ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
>>Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΚΑΝΕ 2 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ «Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ»!!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΑΝΟΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
Η ΔΕΥΤΕΡΗ, Η ΟΠΟΙΑ «ΔΕΝΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ «Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ, ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ»… ΕΠΙΣΗΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΑΝ Η ΚΙΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv 00:37 MINUTES 0 JUST IN American troops would defend Taiwan if invaded by China, says Biden. @disclosetv 69 QuantumLi...,10:03AM QuantumLi..., 10:03AM"
 
ΤΖΟ, Η ΚΙΝΑ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ) ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!! ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Φ.Α. ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΛΥΚΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα αεροπλάνο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 Over the past 10 days, Chinese Y-20 military transport planes have flown to Sheremetyevo,Moscow twice. The nature of the cargo is unknown, however, given Putin's recent warm conversation with Jinping, it can be assumed that military cargo will be delivered to the Armed Forces of the Russian Federation."
 
>>Το Ιράν (Το Κινηματογραφικό Ίδρυμα Farabi, το οποίο έχει επιλέξει σχεδόν αποκλειστικά τις επιλογές των Όσκαρ της χώρας από το 1994) επέλεξε το θρίλερ «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», το οποίο κέρδισε δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτόν τον μήνα, ως συμμετοχή του στα Όσκαρ για τα Βραβεία Όσκαρ το 2023. ΕΙΠΑΜΕ, Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΚΑΡΙΚΗ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper الله_کم NEW: Iran chooses award-winning World War IIl' as Oscars entry More: https://cutt.ly/3VdioV5 Follow @insiderpaper QuantumLig... QuantumLight1111 To Ιράν (To Κινηματογραφικό Ιδρυμα Farabi, το οποίο έχει επιλέξει σχεδόν αποκλειστικά τις επιλογές των Όσκαρ της χώρας από το 1994) επέλεξε το θρίλερ <<Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος>>, το οποίο κέρδισε δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτόν τον μηνα, ως συμμετοχή του στα Οσκαρ για τα Βραβεία Όσκαρ το 2023. ΕΙΠΑΜΕ, Η TAINIA ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΚΑΡΙΚΗ uantumLig...,‎"‎
 
>> Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νικολάι Πατρούσεφ έφτασε στην Κίνα, όπου πραγματοποίησε διμερείς διαβουλεύσεις για την ασφάλεια, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του προσωπικού του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Οι δηλώσεις του Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Νικολάι Πατρούσεφ μετά την συνάντηση:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
 
* Η Μόσχα θεωρεί την [[[[ανάπτυξη στρατηγικής εταιρικής σχέσης με το Πεκίνο απόλυτη προτεραιότητα]]]] για τον εαυτό της, αυτή η πορεία δεν υπόκειται σε εξωτερική επιρροή.
 
* Η Ρωσική Ομοσπονδία και η Κίνα μαζί υποστηρίζουν τη [[[δημιουργία μιας πιο δίκαιης παγκόσμιας τάξης]]], ενώ η Δύση επιδιώκει να επιβάλει τις ψευδοαξίες της σε όλους.
 
* Η Ρωσία και η Κίνα [[[[ανησυχούν για την κλιμάκωση της έντασης από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Ταϊβάν]]]]. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…
 
* Η Ρωσία και η Κίνα ενδιαφέρονται να αναπτύξουν στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία και σκοπεύουν να συνεργαστούν κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ZeroHedge Senate Bill On Taiwan Will "Make War Much More Likely" h/ make-war-much-more-likely ZeroHedge Senate Bill On Taiwan Will "Make War Much More Likely" "will be the most radical change in U.S. policy toward Taiwan since the 1970s..." 80 QuantumLig...,9:52AM QuantumLi 100 80 QuantumLig..., 9:52 AM"
 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
 
>>Στις δηλώσεις του Τζο, η Κίνα απάντησε με τον Υπεξ της Κίνας σε μερικές γραμμές, που τα λένε όλα!
 
* Η Κίνα διατηρεί το δικαίωμα να ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ως απάντηση σε ενέργειες που διχάζουν το έθνος. 
 
*Υπάρχει μόνο μία Κίνα στον κόσμο, η Ταϊβάν είναι μέρος της Κίνας και η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας είναι η μόνη νόμιμη κυβέρνηση της Κίνας.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from THESE ARE EXTRAORDINARY TIMES so DON'T EXPECT ORDINARY EVENTS. 3 QuantumLig.. 9:51 AM" από το Twitter
 
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ LOOP «ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις