Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση των ΗΠΑ ξεκινά μετά την αποτυχία του ταξιδιού του Μπάιντεν στη Μέση Ανατολή

 

Ο ψεύτικος Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν απέτυχε

να πάρει πετρέλαιο στο πρόσφατο ταξίδι επαιτείας του στη Μέση Ανατολή. Αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση των ΗΠΑ και της Δυτικής Ευρώπης έχει αρχίσει. Η επανάσταση είναι στον αέρα και δεν θα υπάρξει επιστροφή, συμφωνούν πολλές πηγές.

Οι χειριστές του Μπάιντεν ήλπιζαν να χρησιμοποιήσουν το Ιράν ως «εχθρό» προκειμένου να δικαιολογήσουν μαζικές πωλήσεις όπλων σε αντάλλαγμα πετρελαίου. Η πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσιγκτον Remma bint Bandar Al Saud συνόψισε τη σκέψη της περιοχής όταν απέρριψε το «πετρέλαιο για ασφάλεια» ως «ξεπερασμένο και μειωτικό». Χωρίς όπλα για πετρέλαιο σημαίνει ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο για τις ΗΠΑ και τα κράτη-πελάτες τους. Χωρίς πετρέλαιο σημαίνει καμία οικονομική δραστηριότητα.

Η Χαζαρική μαφία εν τω μεταξύ, σαν ετοιμοθάνατο θηρίο, φτύνει φόβο, βιο-όπλα και απειλεί με πόλεμο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει το αναπόφευκτο. Ωστόσο, η ιατρική μαφία τους καταδιώκεται συστηματικά και σκοτώνεται, όπως δείχνει αυτό το βίντεο. 


Ας δούμε τώρα το πραγματικό νόημα της επίσκεψης «Μάιντεν» στη Μέση Ανατολή. Η αποτυχία του να αποκτήσει συνεχές δωρεάν πετρέλαιο με αντάλλαγμα χρήματα που θα εκτυπωθούν από το τίποτα θα έχει συνέπειες πολύ πέρα ​​από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα σημάνει το τέλος της BIS, του ΟΗΕ, της ΕΕ και ίσως ακόμη και του Παπισμού.

Για να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό, πρέπει να αναθεωρήσουμε λίγο. Πρώτον, η BIS, ή η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών, ιδρύθηκε το 1930 χρησιμοποιώντας ασιατικό χρυσό. Αυτός ο χρυσός δανείστηκε στους Γερμανούς για να τους βοηθήσει να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους βάσει της Συνθήκης των Βερσαλλιών που υπογράφηκε στο τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αντάλλαγμα, οι Ασιάτες υποσχέθηκαν ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα συσταθούν ως παγκόσμιο κοινοβούλιο με τις αρχαίες βασιλικές οικογένειες Ανατολής και Δύσης (η οικογένεια των δράκων) που ενεργούν ως επόπτες του παρασκηνίου.

Ωστόσο, στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι νικητές σύμμαχοι αρνήθηκαν την υπόσχεσή τους να ξοδέψουν τον χρυσό που τους δανείστηκε για να αναπτύξουν ολόκληρο τον πλανήτη, Αντ' αυτού, το Σχέδιο Μάρσαλ τους ανέπτυξε μόνο τις χώρες που ήλεγχαν (τώρα γνωστές ως G7).

Σε αντίποινα, οι Ασιάτες διέκοψαν κάθε περαιτέρω πρόσβαση στον χρυσό τους. Όταν οι ΗΠΑ τελείωσαν από χρυσό, είχαμε το «σοκ του Νίξον» του 1971. Τότε ήταν που το δολάριο αποσυνδέθηκε από τον χρυσό. Αντίθετα, οι χώρες του κόσμου έπρεπε να χρησιμοποιήσουν δολάρια για να αγοράσουν πετρέλαιο.

Αυτό ήταν ένα τεράστιο δολωμα στις ΗΠΑ. Οι χώρες του κόσμου έπρεπε να έχουν εμπορικό πλεόνασμα με τις ΗΠΑ για να αγοράσουν πετρέλαιο. Αυτό οδήγησε σε ισχυρό δολάριο και δωρεάν χρήματα για τους Αμερικανούς. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν ότι η αμερικανική βιομηχανία έχασε την ανταγωνιστικότητά της και πάνω από 50 χρόνια εμπορικών ελλειμμάτων μετέτρεψαν τις ΗΠΑ στην πιο υπερχρεωμένη χώρα στην παγκόσμια ιστορία.

Τότε τελικά ο υπόλοιπος κόσμος αποφάσισε να σταματήσει να δανείζει χρήματα στις ΗΠΑ το 2008, οδηγώντας στο «σοκ της Lehman».

Οι Αμερικανοί μπόρεσαν να κερδίσουν χρόνο τότε υποσχόμενοι να βάλουν έναν μαύρο κομμουνιστή ως πρόεδρο. Σε αυτό το σημείο, οι αναγνώστες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε από το Βατικανό ή θα έπρεπε να πω από τους ελευθεροτέκτονες P2 που ελέγχουν το Βατικανό και ότι ο Ομπάμα ήταν/είναι σκλάβος του οικου τους.

Σε κάθε περίπτωση, το τέχνασμα Ομπάμα έπεισε τους Ασιάτες να παραδώσουν 700 τόνους χρυσού στο Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ υπό τον Άλαν Γκρίνσπαν. Αυτό αξιοποιήθηκε χίλιες φορές για να δημιουργηθούν 23 τρισεκατομμύρια δολάρια που κράτησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέχρι το 2020.

Όταν τα χρήματα τελείωσαν τον Ιανουάριο του 2020, η Δύση που ελέγχεται από τη Χαζαρική Μαφία απάντησε με μια τεράστια επίθεση με βιολογικά όπλα και εμβόλια. Ήλπιζαν να δολοφονήσουν αρκετούς ανθρώπους για να παραμείνουν στην εξουσία. Αυτή η προσπάθεια απέτυχε.

Κατάφεραν επίσης να λάβουν κάποια χρηματοδότηση για την US CORPORATION υποσχόμενοι να φέρουν πίσω τον Μπαράκ Ομπάμα με τον Τζο Μπάιντεν να ενεργεί ως μπροστινός του.

Τώρα, ως αποτέλεσμα της γενικής αηδίας για τις γελοιότητες του πλαστού καθεστώτος Μπάιντεν, αυτά τα χρήματα κόπηκαν. Αυτό είναι το φόντο των αληθινά ιστορικών γεγονότων που εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας.

Στις ειδήσεις, αυτό μπορεί να φανεί με την πτώση πολλαπλών κυβερνήσεων και την απομόνωση της G7 από την υπόλοιπη παγκόσμια οικονομία.

Μιλήσαμε με εκπρόσωπο της οικογένειας δράκων για την κατάσταση. Είπε ότι έγιναν μια σειρά έκτακτων συναντήσεων στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα μεταξύ εκπροσώπων του Βατικανού και της οικογένειας των δράκων. Ως αποτέλεσμα αυτού, όλος ο χρυσός στα θησαυροφυλάκια ελβετικών τραπεζών έχει μπλοκαριστει....




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. Θεωρώ ότι το σχέδιο τους ήταν η μείωση αλλά όχι τόσο άμεσα . Επίσης είδαν και άλλα πράγματα ( αποδοχή )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις