Σε ποιο σύμπαν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό...?


Περισσότερα από 16.000 παιδιά στην Ευρώπη με σοβαρή βλάβη εμβολιασμού από την Pfizer: «Σε ποιο ιατρικό σύμπαν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό;

 Από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού της Pfizer, περισσότερα από 16.000 παιδιά στην ΕΕ έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες από τον εμβολιασμό.  Ο μετρητής είναι τώρα 16.647 από την Pfizer, λέει ο επιχειρηματίας Roland Brautigam.

 Χρησιμοποιεί στοιχεία από την EudraVigilance, την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) για αναφορές ύποπτων παρενεργειών φαρμάκων.
 Από προηγούμενη εμπειρία με κυβερνητικές βάσεις δεδομένων, γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά στοιχεία υπόκεινται σε εκτεταμένη παραποίηση.  Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πάντα πολλά περισσότερα.

 Εκρηκτικά παραδείγματα
 Λόγω όλων των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, υπάρχουν 18.328 παιδιά με σοβαρές βλάβες στον εμβολιασμό.  Η Ολλανδία κάνει μακράν τις περισσότερες αναφορές κατά κεφαλήν.  Στατιστικά, ο αριθμός των παιδιών με αναφερόμενη σοβαρή βλάβη από το εμβόλιο στην Ολλανδία είναι μεταξύ 600 και 1200, λέει ο Brautigam.

 Δίνει μερικά τραγικά παραδείγματα.  Την περασμένη εβδομάδα, κάπου στην ΕΕ, ένας νεαρός έπεσε νεκρός μετά από καρδιακή προσβολή.  Το αγόρι ήταν κατά τα άλλα υγιές.  Ο θάνατος αναφέρθηκε από γιατρό.  Ένας άλλος έφηβος πέθανε, πιθανώς από αλληλεπίδραση με άλλο εμβόλιο.

 Για πληρότητα: Ο συνολικός αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν από την Pfizer στην Ευρώπη: 1.051.000.

 Σε ποιο σύμπαν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό;
 18.328 παιδιά σε 18 μήνες με σοβαρή εμβολιαστική βλάβη ενώ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τον κορωνοϊό.  Επιπλέον, οι μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι άγνωστες, λέει ο Brautigam.  Ο Diederik Gommers είπε προηγουμένως: "Όλο το εμβόλιο είναι τα φιστίκια. Θέλω να πω, όλοι οι νέοι δεν αρρωσταίνουν καθόλου από αυτό. Παιδιά, τι μιλάμε;"

 : «Σε ποιο ιατρικό σύμπαν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό;»

 Στα τέλη του 2020 μπόρεσε να οργανώσει ένα πλοίο στο οποίο θα μπορούσαν να νοσηλευτούν εκατοντάδες ασθενείς με κορωνοϊό.  Προς απογοήτευσή του όμως, δεν υπήρξε ενδιαφέρον και πολλά μέρη αρνήθηκαν καν να του μιλήσουν. 














ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις