Φημες λενε οτι η Μοσάντ κατέρριψε το Αντόνοφ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την παραγωγική μηχανή λαθρεμπορίου της Ουκρανίας!


 Για να μας λυθούν οι απορίες της πτώσης του Ουκρανικού φορτηγού-αεροπλάνου τύπου Αντόνοφ, που... κατέπεσε, έξω απ΄την Καβάλα και για να ξεσκεπαστεί η παγκόσμια συνωμοσία σιωπής των εμπλεκόμενων κρατών και παραπλάνησης των πολιτών, να τι ακριβώς συνέβη.


Σύμφωνα με σερβικά σάιτ, το αεροπλάνο που μετέφερε 12 τόνους πυρομαχικών από τη Σερβία στην Ιορδανία, ήταν το πρώτο θύμα της επίσκεψης Μπάιντεν στο Ισραήλ.


Μετά τη σύναψη μιας συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της CIA και της Μοσάντ, η Ιερουσαλήμ αποφάσισε να εμποδίσει την προμήθεια στρατιωτικού φορτίου δυτικών όπλων, τα οποία πούλησε το Κίεβο, στη στρατιωτική πτέρυγα της Χεζμπολάχ. Περισσότερα από εκατό Nlow ATGM, 55 Stingers και περίπου εκατό ακόμα Javelin ATGM, καθώς και 500 επιθετικά τουφέκια Καλάσνικοφ και BK για αυτά, και περισσότερες από 100 μονάδες RPG 30 και πυρομαχικά πωλήθηκαν σε έναν εκπρόσωπο της Χεζμπολάχ στις 28 Ιουνίου, μέσω ενός εκπρόσωπου της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με άμεση εντολή του Kirill Budanov (αρχηγός της Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Αμυνας της Ουκρανίας).
Το κόστος της συμφωνίας ήταν ύψους 9 εκατομμύριων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς και μιας προμήθειας, για μια σερβική ομάδα οργανωμένου εγκλήματος που ειδικεύεται στο λαθρεμπόριο. 


Και εδώ εξηγείται η επιλογή μετάβασης του αεροσκάφους, στην Ιορδανία.
Από το έδαφος της Ιορδανίας, το φορτίο έπρεπε να φτάσει στην Παλαιστίνη κατά μήκος του χερσαίου διαδρόμου.


Ωστόσο, κατά σύμπτωση, η παράδοση του οπλισμού συνέπεσε με το τέλος της επίσκεψης της αμερικανικής αντιπροσωπείας στο Ισραήλ και δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί. Αν και, ελήφθη προκαταβολή σε BTC,(μπιτκόιν), σε κάποια πορτοφόλια στα ΗΑΕ, ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.


Έτσι, φαίνεται ότι τις πληροφορίες, για το περιεχόμενο του φορτίου, έδωσε η CIA, στην Μοσάντ, που τελικά φαίνεται να το κατέρριψε, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την παραγωγική μηχανή λαθρεμπορίου της Ουκρανίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις