ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ Η ΑΝΙΤΑ DUNN ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ....!!!

 

«Παρακαλώ μην εκφοβίζετε τη μάρτυρα», ο

υποναύαρχος Crandall φωναξε στην Anita Dunn κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων λογων του στρατοδικείου της Τρίτης εναντίον της, αφού προειδοποίησε τον σύζυγό της Bob Bauer επειδή εμφανίστηκε στο βήμα του μάρτυρα και ορκίστηκε να πει την αλήθεια. όλη την αλήθεια, και τίποτα άλλο περα από την αλήθεια.

Εμφανιζόμενη χωρίς δικηγορο- φαινομενικά ένιωθε ότι μπορούσε να απαλλάξει τον εαυτό της - η Νταν είπε ότι μπορούσε να εξετάσει τον μάρτυρα όταν τελειώσει η δίωξη μαζί του.

Ο Μπάουερ, εμφανώς νευρικός, άλλαζε συνεχώς τα χέρια του και λύγισε τα γόνατά του, ενώ το κεφάλι του περιστρεφόταν αριστερά και δεξιά, αποφεύγοντας την οπτική επαφή με την κατηγορούμενη.

«Θα εκτιμούσαμε την ψυχραιμια σας, κύριε Μπάουερ», είπε ο Αντιναύαρχος Κράνταλ. «Θα επαναλάβω την ερώτηση: Υπήρξατε προσωπικά μάρτυρας συνομιλιών μεταξύ της κατηγορουμένης και του Δρ Άντονι Φάουτσι στα αρχικά στάδια της πανδημίας;»

«Αυτοπροσώπως και ακούστηκε στο τηλέφωνο», απάντησε ο Μπάουερ.

«Πόσες από αυτές τις κατ' ιδίαν συναντήσεις υπήρχαν;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Τρεις γνωρίζω, δύο στο σπίτι μας, ένα σε ένα εστιατόριο, μεταξύ, νομίζω, Δεκεμβρίου 2019-Μάρτιος 2020», είπε ο Μπάουερ.

«Λέτε τρεις που γνωρίζετε. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να είχαν επιπλέον συναντήσεις που δεν γνωρίζετε;» είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Τρεις είναι το μόνο που ξέρω», είπε ο Μπάουερ.

«Μπορείς να περιγράψεις κατανοητά την ουσία αυτών των συναντήσεων στο πάνελ», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ, δείχνοντας προς τους 3 αξιωματικούς που ήταν επιφορτισμένοι να αποφασίσουν για τη μοίρα της Νταν.

«Δεν μπορείτε να μου κάνετε απλώς ερωτήσεις «ναι» ή «όχι», θα ήταν πιο εύκολο», είπε ο Μπάουερ.

"Κύριε. Μπάουερ, ξεκάθαρα ένας άνθρωπος της μόρφωσής σου ξέρει πώς να συνοψίζει μια σειρά από γεγονότα. Αν περιορίσω τις ερωτήσεις μου, θα είμαστε εδώ για πολύ, πολύ καιρό», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Η γλώσσα του σώματος του Μπάουερ υποδήλωνε ότι δεν του άρεσε η ιδέα να ξοδέψει περισσότερο χρονο από όσο έπρεπε στο βήμα του μάρτυρα. Παρουσίασε τη σύζυγό του ως έναν ισχυρό, πολιτικό «μεσίτη εξουσίας» που διαπραγματευόταν συμφωνίες μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων και των επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών που ήταν αρμόδιες για τον σχεδιασμό της ψευτικης πανδημιας. Εξιστόρησε ενόρκως μια συνάντηση τον Δεκέμβριο του 2019 στην οποία ο Δρ. Fauci του Deep State, έχοντας πρόσφατα κρυφές συνομιλίες με τους Διευθύνοντες Συμβούλους της Big Pharma, ζήτησε τη βοήθεια της Dunn για την πώληση της ιδέας των ενισχυτικών εμβολιων και του εμβολιασμού των παιδιών σε άτομα όπως ο γραμματέας του HHS Xavier Becerra. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Bauer, η Dunn στην αρχή απέρριψε την ιδέα επειδή η θητεία του Fauci στο NIH του έδωσε αρκετή επιρροή για να προωθήσει τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού χωρίς τη συμβολή της.

«Ο Φαούτσι ήθελε την Αν γιατί ήταν άνετη με όλη τη διοίκηση, από τους ανθρώπους που επιστρατευτηκαν από τον διαχειριστή του Ομπάμα μέχρι τους νεοφερμένους, και είχε την τεχνογνωσία να αποφασίσει ποιος έπαιρνε τι όταν τα χρήματα άρχισαν να ρεουν σωρηδον . Ήταν σαν μια ανεστραμμένη πυραμίδα, με τους Διευθύνοντες Σύμβουλους της Big Pharma στην κορυφή και κάτω από αυτούς μια σειρά ειδικών στον τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των Fauci και Collins, να πληρώνονται. Μια άλλη βαθμίδα κάτω από αυτους, και ούτω καθεξής», είπε ο Bauer.

«Λοιπόν, δεν πλησίασε ποτέ απευθείας τον Μπάιντεν;» είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Ω, του έχει μιλήσει πολλές φορές, αλλά όχι για αυτό. Είναι απών, αν καταλαβαίνεις το νόημά μου. Το κεφάλι του είναι τόσο άδειο αν έτρεχε σε μια αίθουσα θα σφύριζαν τα αυτιά του», είπε ο Μπάουερ.

Ο υποναύαρχος Crandall ζήτησε μια χονδρική εκτίμηση των κερδών της Dunn, στην οποία η Bauer απάντησε 25 εκατομμύρια δολάρια, που θα καταβληθούν σε σταδιακές δόσεις σε διάστημα 5 ετών. Μέχρι στιγμής είχε πάρει 5 εκατομμύρια δολάρια, είπε, και περιέγραψε πώς τα χρήματα είχαν «πλυθεί»  για να μοιάζουν με «συμβουλευτικές αμοιβές».

«Φυσικά, τα χρήματα δεν προήλθαν απευθείας από τους CEO της Big Pharma. Χρησιμοποίησαν μεσάζοντες που χρησιμοποιούσαν μεσάζοντες δικούς τους κτλπ. 50.000 δολάρια εδώ, 100.000 δολάρια εκεί και ούτω καθεξής, που πληρώθηκαν από εταιρείες κέλυφη που ιδρύθηκαν μόνο για να χρηματοδοτήσουν την πυραμίδα», είπε ο Μπάουερ.

«Είκοσι πέντε εκατομμύρια για διαβούλευση. Είμαι σε λάθος δουλειά», είπε σαρκαστικά ο υποναύαρχος. «Όχι, νομίζω ότι είμαι χαρούμενος που κάνω αυτό που κάνω».

Στη συνέχεια έδειξε στην επιτροπή οικονομικά έγγραφα που είχε λάβει ο στρατός κατά τη διερεύνηση του παρελθόντος της Dunn.

"Κύριε Μπάουερ, όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά, μας είπες ότι η σύζυγός σου ήξερε ότι τα εμβόλια δεν ήταν ασφαλή πριν πάει στην οργανωτικη δομη και διαθεση. Πείτε σε αυτούς τους αξιωματικούς που κάθονται μπροστά σας τι μου είπατε», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

«Ο Φάουτσι, αυτός ο αλαζονικός γιος της σκύλας, μας είπε όσο φάγαμε μαζί στο δείπνο να μην εμβολιαζόμαστε. Βασικά, είπε ότι τα δεδομένα των δοκιμών εμβολίων παραποιούνται για να φαίνεται ότι είναι πιο ασφαλή από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα».

Ο θυμός άστραψε στα μάτια της Νταν. «Ηλίθιε», μουρμούρισε, «ακόμα κι αν αυτοί εδώ σε αφήσουν να φύγεις, ξέρεις τι θα σου συμβεί όταν γυρίσεις σπίτι. Και εσείς, κύριε Κράνταλ, είστε αυτός που εξαπατάτε. Ο Μπομπ δεν έκανε τίποτα σήμερα από το να περιγράψει τον εαυτό του και τις ενέργειες που έκανε, όχι εγώ».

Καθώς ο υποναύαρχος Κράνταλ άνοιξε το στόμα του για να μιλήσει, ο ανώτερος αξιωματικός στο πάνελ, ταγματάρχης του Σώματος Πεζοναυτών, είπε ότι είχαν ακούσει και δει επαρκή στοιχεία για να κριθεί η κατηγορούμενη ένοχη για προδοσία και συνέστησε να επιβληθεί η μέγιστη ποινή. Ο υποναύαρχος Crandall συμφώνησε και καταδίκασε την Dunn να κρεμαστεί από το λαιμό μέχρι να πεθάνει. 

Η ημερομηνία εκτέλεσής της έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΕΕΕΕ ! ΛΟΙΠΟΝ ! ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΑΤΥΡΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ ! ΠΛΕΩ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΧΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ ,
    ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΚΔΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ! ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ !
    ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΡΩΣΕ ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ετοιμάσατε πλερέζες, βάλτε μαύρο ρουχισμό"
    να γιορτάσουμε παρέα της μεδούσας τον πνιγμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ολα αυτα αλλα εμενα κατι δε μου κολλαει.Τι εννοω.Αυτα ρα ατομα σερνουν ενα βουνο απο εγκληματα.Μερικες μερες δικης ειναι λιγες αν θελουμε να μιλαμε για κανονικες δικες.Αλλιως μιλαμε για δικες παρωδια.Απο την αλλη αν περιμενουμε τοσες μερες για ενα ατομο σκεφτητε ποσα χρονια υα χρειαστουν για να καθαρισουν τον βουρκο.Κσι το κυριοτερο...ποιο το νοημα αυτων των κρυφων κατα τα αλλα δικων οταν ολοι αυτοι οι "νεκροι" μας παρουσιαζονται ξανα ως ζωντανοι και συνεχιζει η δουλεια απο κει που σταματησε?Αφου ανα πασα στιγμη με μια λαστιχενια μασκα εχεις οσες χιλαρυ,βασιλισσες,παπες κτλ θελεις.Το οτι καποτε ισως θα δουμε μπορει περιμενεττε τωρα μετα υστερα να τα δειτε ολα αυτα εμενα δε με παρηγορει ουτε και με καθυσηχαζει.Μαλλον το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις