«Ο κόσμος θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΜΟΛΙΣ καταλάβει πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια, θα χυθεί αίμα»

 

Μπορεί στην Ελλάδα να επικρατεί νεκρική ησυχία, ωστόσο

ο μισός και πλέον πλανήτης «ΒΡΑΖΕΙ» κατά των πολιτικών και των ΜΜΕ.

Κοινός παρανομαστής η χούντα που έστησαν με επίκεντρο τη Δύση και με αφορμή έναν απόλυτα ελέγξιμο ιό.

Εν αντιθέσει με ότι μας λένε οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όχι μόνο το 95% των επιστημόνων παγκοσμίως δεν αφουγκράζεται όσα λένε στα κανάλια οι Παγώνηδες και οι Βασιλακόπουλοι, αλλά αρκετοί εναντιώνονται δημόσια στην κορωνοχούντα.

Ένας εξ αυτών ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιατρικός Διευθυντής της Western Medical Assessments και της MedMalDoctors και επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αλμπέρτα του Καναδά, Dr Roger Hodkinson, μιλά με σκληρά λόγια κατά των πολιτικών-μαριονετών και τα εκβιαστικά τους μέτρα.

«Τώρα θα θερίσουν τις συνέπειες. Το έργο τελείωσε», λέει μεταξύ άλλων προοικονομώντας πως μόλις ο πολύς ο κόσμος αντιληφθεί (απο μόνος του άραγε ή βάσει εντολών;;;;) πόσοι πολλοί άνθρωποι και φυσικά παιδιά πέθαναν από τα εμβόλια τότε θα εξεγερθούν ρίχνοντας τους πολιτικούς:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Όλα αυτά τα έκαναν για να πασάρουν στους λαούς μια χούνταρα;(ΠΕΙΡΑΜΑΑΑ..Λένε..)Ωω και αν είναι έτσι φτου ξανά το ίδιο ΚΟΛΠΑΚΙ καταπίεση φουλ!Μέχρι να πασάρουν την δήθεν λύση.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΥΠΝΗΜΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ!!!ΞΑΝΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;! ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΟΣΟΥΝ Η ΣΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..🤔ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΛΙΔΑΤΑ! ΟΛΑΥΤΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ! ΓΚΕΣΑΡΑ ΝΕΣΑΡΑ, ΚΡΕΜΑ ΛΕΣ;ΓΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΑΠΟΤΙ ΤΣΕΚΑΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑΙΑΙΑΙ ΚΡΕΜΑ ΛΕΣ; ΜΩΡΕ ΛΕΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμύθια για μικρά παιδιά.Ας πάνε πρώτα φυλακή αυτοί που ευθύνονται για την απατη HIV-AiDS και μετά μιλάμε για τον κορονοιο.Ξερετε πόσα εκατομμύρια πέθαναν εξαιτίας της ανωτέρω απάτης.Με πόσους τρόπους μπορεί να καταρρευσει το ανοσοποιητικό ???? Μόνο το Αids υπάρχει ???και φυσικά για αυτήν την κατάρρευση ευθύνεται ,ένας ασθενής ρετρόιός ή η δηλητηρίαση των ανθρώπων από .....???
    Σας θυμίζει τίποτα αυτό,με τα τωρινά δεδομένα...???
    Ο "επιστήμονας" που ξόδεψε 5 χρόνια από την ζωή του ,για να δυναμώσει αυτό τον ασθενή ρετρόιό,κκαι να καταφέρει επιτέλους να τον βάλει σε μπουκαλάκι βραβεύτηκε φυσικά όχι γιατί κατάφερε κάτι σπουδαίο επιστημονικά , αλλά επειδή έδωσε άλλοθι στους εγκληματιες
    Να συνεχίσουν το έργο τους.Σας θυμίζει τίποτα αυτό ,?????
    Ο Κορονοιος ακόμη δεν έχει μπει σε μπουκαλάκι.
    Ένα καλό βιβλίο είναι το Aids and syphilis the hidden link φυσικά αν μπορείτε να το βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας ετοιμαζουν για τον ξεσηκωμο των εντεταλμενων καθοτι ο κοσμος οσο και να φωναζει δε κουνιεται φυλλο.Και να δεις που θα ειναι και οπλισμενοι και αγανακτησμενοι και οργανωμενοι...γιατι πολυ απλα η...αλλη ομαδα θελει την εξουσια και οι τωρινοι δεν την δινουν.Γνωστο σεναριο παιχτηκε σωρηδον τα τελευταια χρονια.Το θεμα ειναι τι θα μας κατσικωθει μετα....για το καλο μας βρε παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_30.html?m=1

    Πρώτος στόχος η Λευκή Φυλή!!!
    Τρομακτικά όσα λέγονται στο βίντεο.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις