Μία από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις λαμβάνει χώρα στον Καναδά αυτή τη στιγμή

 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 50.000 οδηγοί φορτηγών

και περίπου 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι που κατευθύνονται προς το κοινοβούλιο της Οττάβα.

Θα μείνουν εκεί μέχρι να παραιτηθεί ο Trudeau ή να επιστραφούν όλες οι ελευθερίες και τα δικαιώματά τους.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εδώ γίνεται χαμός. Σάββατο 29 Ιανουαρίου θα γίνει πορεία συμπαράστασης προς τους οδηγούς φορτηγών. Στο μέρος όπου βρισκόμαστε. Ο Κάστρο φωνάζει λέγοντας δεν μπορούν να κάνουν απεργία από την στιγμή που έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος των οδηγών. Δεν μπορεί η χώρα να παραλυση εξαιτίας τους.
    Από την άλλη μεριά τώρα έχουμε και τους οδηγούς από Αμερική όπου έφτασαν στα Σύνορα με τον Καναδά λόγο συμπαράστασης. Ο δικός μας κυβερνήτης Scott Moe Saskatchewan συμφωνεί με τους οδηγούς όμως εκφράζει έντονα την ανησυχία του λόγο ελλείψεων στην αλυσίδα εφοδιασμού Σούπερ μάρκετ. Σε κάποιο μέρος στο Τορόντο Καναδά πολίτες με πανό πήγαν έξω από το σπίτι πολιτικού εκφράζοντας δυσαρέσκεια λόγο των μέτρων. Ο συγκεκριμένος ανέβασε στο Twitter την είδηση λέγοντας πως ήρθαν κάτω από το σπίτι μου και μας ανησύχησαν. Εκείνη την ημέρα είχαμε τα γενέθλια της γυναίκας μου. Και ειμασταν με τα τρία παιδιά μου τα οποία τρόμαζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οδηγοί τώρα δέχονται επιθέσεις λεκτικές από μια ομάδα αντιφα διαμέσου Twitter. Συγκεκριμένα την λεκτική επίθεση δέχτηκε ο Real Pat King Ο οποίος είναι θα έλεγα ο μπροστάρης σε ολο αυτο εδώ Καναδά που βρισκόμαστε. Τι έκαναν λοιπόν οι Αντιφα οι οποίοι έχουν πάρει $45.000.000 από τον Κάστρο προκειμένου να φέρουν τα πάνω κάτω στη χώρα.Ο Real Pat King είναι δεμένος με τους Ινδιάνους οι οποίοι και αυτοι είναι κατά όλου αυτού και εναντίον του Κάστρου.Κατι είχε πει ο Real Pat King μήνες πίσω, οι Αντιφα το πήραν σε copy αυτό και το μετέτρεψαν να φαίνεται εναντίον του Real Pat King. Μικρό βίντεο δηλ.Εχθες λοιπόν ώρα Καναδά εκνευρισμενος έλεγε πως θα τα παρατήσει πως είναι πληρωμένοι, ψεύτες εχθροί του Καναδά και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν πω τελείωσε ανέφερε μέσα στο RV του τότε όλο αυτό με τους οδηγούς σταματά ΤΩΡΑ !! Ο Real Pat King έχει όλη την ώρα επικοινωνία με ασύρματο με άλλους οδηγούς οι οποίοι τον ηρεμισαν. Μεγάλο μέρος της αστυνομίας του Καναδά τάσσεται υπέρ των οδηγών και εναντίων της Κυβέρνησης. Αναφέρθηκε σε ομάδα μέσα στο Διαδυκτιο πως Καναδοι οδηγοί είναι τόσο πολύ εκνευρισμενοι όπου θέλουν να δουν τον Κάστρο κρεμασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε τώρα στο Province της Alberta Καναδά. Ένα Province αρκετά ταλαιπωρημενο λόγο ψευτοπανδημιας. Εκεί λοιπόν ο Κυβερνήτης είπε "Δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τους οδηγούς φορτηγών, να πάρει πίσω όλα τα μέτρα ή κυβέρνηση. Θα ξεμεινουμε από τρόφιμα κλπ κλπ.Ομως οι οδηγοί έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους λέγοντας πως η απεργία δεν γίνεται μόνο γι αυτούς αλλά για όλους τους Καναδους. Ένας οδηγός ανέβασε βίντεο μέσα από την καμπίνα φορτηγού του προς τον Κάστρο λέγοντας του να σταματήσει αυτό το παιχνίδι. Τέρμα τα παιχνίδια ,χωρίς εμάς τους οδηγούς θα "κατσει" όλη η χώρα τίποτα δεν θα κινείται. Εάν δεν σου αρέσει Τρουντο σήκω φύγε και πήγαινε σε άλλη χώρα να μείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά καταστήματα έχουν αδειάσει. Όπως και βενζινάδικα. Θα υποφέρουμε αλλά αγώνας χωρίς στερησεις στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει. Σε αυτόν τον αγώνα μαζί μας είναι η Αμερική,Αυστραλία μέχρις στιγμής.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Anne Marie, μαζί σας είναι όλοι οι ελεύθερα σκεπτόμενοι του κόσμου.
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΑΚΑΜΠΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

      Διαγραφή
  6. Σήμερα ο δυνάστης Κάστρο "ανέβασε είδηση ότι έχει "αρπαξει" την νέα μετάλλαξη Ο και πρέπει να μείνει σε καραντίνα για 5 ημέρες όπως λεει το πρωτόκολλο στο province όπου βρίσκεται. Κόλλησε από κάποιον ο οποίος ήταν άρρωστος και χωρίς μάσκα. Έτσι λέει, αλλά ξέρουμε ότι φοβάται και καλά θα κάνει να πάει να μείνει στην Κίνα όπου έχει άριστες σχέσεις με τον Κινέζο Χ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΎΜΠΝΟΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΡΥΝΤΩ(Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΦΙΝΤΈΛ)ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Α ΛΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΣΕΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ,ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΕΝΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΣ,ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ... ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΡΥΝΤΩ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΠΙΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ.

    ΟΙ ΤΡΥΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΝΕΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
    Ο ΠΑΤΗΡ ΤΡΥΝΤΩ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΜΠΑΡΜΠΡΑ ΣΤΡΕΙΖΑΝΤ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΙ Ο ΠΙΕΡ ΤΡΥΝΤΩ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟ ΧΘΟΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΤΑ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ ΣΕ ΙΔΡΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ,ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,ΚΑΘΌΤΙ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις