''ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ '' vs ΧΑΖΑΡΩΝ ......

 

Μια ειδική ομάδα πεζοναυτών του ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη

της εφαρμογής του Νόμου NESARA τον Σεπτέμβριο του 2001..

Πρόκειται για αλληγορική αναφορά στους “καλούς” καουμπόηδες που αναφέρονται στις αμερικανικές παραδοσιακές καουμπόϊκες ταινίες, στις οποίες οι καλοί φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα, ενώ οι κακοί (ληστές, rustlers, κακοποιοί, βαρώνοι της γης κλπ) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.
Ο όρος “White Hats” χρησιμοποιήθηκε σαν αναφορά στη μυστική ομάδα μέσα στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό που εργάζεται ενάντια στην κλίκα, από τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Αναφέρεται στις επιστολές που γράφτηκαν από ένα άτομο, που στη συνέχεια έγινε γνωστό ως το “Περιστέρι”, το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό Νόμο γνωστό ως NESARA και που είχε σαν πηγές του τα “Λευκά Καπέλα”.
 
Μια ειδική ομάδα πεζοναυτών του ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου NESARA τον Σεπτέμβριο του 2001, αλλά η κυβέρνηση Μπους του νεώτερου οργάνωσε το χαζαρικό κτύπημα στους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ματαιώνοντας την εφαρμογή του Νόμου.
 
Η ομάδα των Πεζοναυτών που χειριζόταν τα σχέδια υλοποίησης του Νόμου είχε τα γραφεία της στο Πεντάγωνο, όταν χτυπήθηκε από ένα βλήμα κρουζ anti-ship, σχεδιασμένο να κτυπά ακριβώς την ίσαλο γραμμή του πλοίου και να διεισδύσει στον κινητήρα πριν να εκραγεί. Για τον σκοπό αυτόν τοποθετήθηκε ένας φάρος στα γραφεία των Πεζοναυτών καθοδηγώντας τον πύραυλο εκεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι. Κανένα αεροπλάνο δεν κτύπησε το Πεντάγωνο.
 
Στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συμπεριλαμβανομένου και του Κτιρίου Επτά, στεγαζόταν το σύνολο των λειτουργιών για την εφαρμογή του Νόμου NESARA. Το πρωί της 11/9/2001 ήταν συγκεντρωμένοι όλοι εκεί, όταν δέχτηκαν το δολοφονικό κτύπημα. Τα κτίρια κατεδαφίστηκαν με προεγκατεστημένα εκρηκτικά. Το έργο αυτό ανατέθηκε σε ομάδες εκτός των ΗΠΑ, ως επί το πλείστον σε εγκληματίες και άψυχα όντα, που βρίσκονταν μέσα στους παγκόσμιους μηχανισμούς πληροφοριών των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της πρώην ΕΣΣΔ. Όλοι όσοι συνδέονταν με την λειτουργία του Νόμου NESARA δολοφονήθηκαν.
 
Τοιουτοτρόπως μέσα σε μια μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, το σύνολο της αρχικής ομάδας των “White Hats” δολοφονήθηκαν.
Οι σημερινοί ομόλογοι τους εξακολουθούν να αποκαλούνται “Λευκά Καπέλα”. Είναι πολύ καλύτερα οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά και περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα μέλη στις τάξεις τους για την αντιμετώπιση αυτής της κλίκας των αδίστακτων εγκληματιών, από ότι κατά την πρώτη τους προσπάθεια στις 11/9/2001.
 
Η ομάδα αυτή είναι πιο μυστικοπαθής και τα μέλη της προσλαμβάνονται όχι μόνο από τίμια άτομα που επιθυμούν την εφαρμογή του Νόμου, αλλά και από όντα αποσχισθέντων πολιτισμών από το εσωτερικό της Γης, οι οποίοι βρίσκονται εδώ για να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες των άψυχων εγκληματιών, οι οποίοι κατευθύνονται από μια ομάδα “Αρχόντων” που προέρχονται από μια ολιγαρχική γαλαξιακή κοινωνία εγκληματιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον πλανήτη ως χωματερή ψυχών εκείνων, που ήταν εγκληματίες και κηφήνες στις κοινωνίες άλλων αστρικών κόσμων.
 
Οι “White Hats” είναι η αντίσταση στον πλανήτη τώρα. Η ευρεία γνώση του τι έχει συμβεί και συνεχίζει να συμβαίνει στον κόσμο μας έχει ενοποιηθεί και κατανοηθεί από ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους που μαστίζει τον πλανήτη μας. Αυτά τα “Λευκά Καπέλα” εργάζονται όχι μόνο στο όνομα της Δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού και χρησιμοποιούν αυξανόμενες συχνότητες για ένα αιώνιο “Γεγονός”, που θα απαλλάξει τον πλανήτη από το κακό για πάντα. Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος σε περιοχές υψηλότερης ενέργειας, καθιστά τις προόδους της αγάπης και της αλήθειας να είναι δυνατές τώρα, όσο ποτέ άλλοτε.
 
Ο χρόνος για τα “Μαύρα Καπέλα” έχει φτάσει στο τέλος του. Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας είναι τώρα σε θέση να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας για όλη τη Δημιουργία. Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγάπης, που είναι το φως που θα θεραπεύσει το Γαλαξία και θα φέρει το σύνολο των όντων του στην ένωση της αγάπης και της ειρήνης. Δεν είναι πλέον σε θέση η διαίρεση και οι διαμάχες να αποτελούν μέρος της συμπεριφοράς μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες μας απομακρύνουν από την άγνοια και τον φόβο.
 
Σύντομα, θα είμαστε όλοι “Λευκά Καπέλα”, θα ακτινοβολούμε το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλη την περιοχή του Γαλαξία. Είναι το πεπρωμένο μας, ήταν πάντα το πεπρωμένο μας. Είμαστε ο λαός της Γης.
 
Υ.Γ. ___ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ-ΓΚΕΣΑΡΑ ....
 
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ . ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ . ΕΝΩ ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ [ΚΑΙ ΚΑΛΑ.....] ΠΡΟΣΗΜΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ.......ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΗΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΤΩΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΗΜΑΓΜΕΝΗ.......Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ . ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 
 
ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΣΦΙΧΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ. ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΕΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ.
 
ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΕΣΑΡΑ-ΓΚΕΣΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝ ΚΙΝΑ ΕΔΡΑΖΩΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ'Ι'ΟΥ [ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΑ] ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΑΣΩΝΤΑΣ ΤΟ GREAT RESET [ ΜΕΓΑΠΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ] -ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ- 
 
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ Η ΚΙΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ........
 
ΑΛΛΑ ΦΕΥ .......ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΛ ΓΚΟΡ .......
 
''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΒΩΝΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΟΝΤΑΙ........
 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ........ ΟΙ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΚΟΡΩΝΟ'Ι'ΟΥ....... 
 
Η ΕΞΑΡΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ. 
 
ΜΕ ΑΕΡΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΗΔΗ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΡΑ-ΓΚΕΣΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΝΗ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ......
 
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ
ΕΥΛΟΓΗΜΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΑΓΟΥΣ......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. και από όντα αποσχισθέντων πολιτισμών από το εσωτερικό της Γης????????????

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΛΙΓΟ;
    Αποσχισθέντων από ποιούς / πού;
    Μήπως από την κρατούσα πλευρά των ενδογήινων; Σαν εκείνων που είχε συναντήσει ο Μπάυρντ; Έχουν κι εκει σχίσματα, επαναστάσεις και αποστασίες;
    Ή μήπως πρόκειται για πρώην πληθυσμούς της Γης, οι οποίοι κατά καιρούς εξαφανίστηκαν αιφνιδίως, μεταναστεύοντας προς το εσωτερικό;

    Ποιά είναι η πηγή του άρθρου, Συνομωσιολόγε; Ο αρθρογράφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις