ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 7.10.2021!!!

 

Δειτε τι συμβαινει

στον κοσμο....

1) Σεισμός 6.1 στο Τόκυο προκαλώντας μαζικά blackout και ακολούθησε πλημμύρα από νερό που έβγαινε από τα φρεάτια.
 
2)Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μπαλκάλια της Ουκρανίας στην αποθήκη όπλων του στρατού.
 
3) Περισσότεροι από 40 αξιωματικοί του στρατιωτικού συμβούλιου της Μιανμάρ δολοφονήθηκαν.
 
4) Σεισμοί 5.1 στο Μπατάνγκα στις Φιλιππίνες, 6.1 στα νησιά Macquarie στα νότια της Αυστραλίας, 5.6 στην Μιανμάρ, 5.5 στα νησιά Σάντουϊτς, 5.2 στο Mindoro στις Φιλιππίνες, 6.5 στο Shindo της περιφέρειας Chiba στην Ιαπωνία και 4.8 στην Κολομβία.
 
5)Στο Μεξικό ο στρατός πήρε τον έλεγχο του οργανισμού COFEPRIS Ομοσπονδιακό Συμβουλίου για τον Έλεγχο Υγειονομικής Επικινδυνότητας. Οι πεζοναύτες αντικατέστησαν τους αξιωματούχους με αξιωματικούς του στρατού σε αυτό τον φορέα για λόγους ασφαλείας.
 
6) Μετά από την παραίτηση της κυβερνήτης της Νέας Νότιας Ουαλίας μετά από έρευνα για διαφθορά, ήρθε η σειρά του κυβερνήτη της πολιτείας της Βικτώριας ο οποίος είναι υπό έρευνα για τους ίδιους λόγους.
 
7) Επιβεβαιώθηκε ότι το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο συγκρούστηκε με άγνωστο το αντικείμενο στη θάλασσα της νότιας Κίνας και έχει υποστεί βλάβη.
 
8) Συνελήφθη τη Δευτέρα στην Ελλάδα ένας τρομοτέτοιος του IS IS ο οποίος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό κανάλι όπου έλεγε στα Ελληνοκαναρινάκια τις δυσκολίες του να είσαι "πρόσφυγας".
 
9) Τρομερές πλημμύρες στην Υεμένη και στο Ομάν, οι εικόνες θυμίζουν βιβλικές καταστροφές.
 
10)Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στο παλάτι του Ουίνδσορ εμφανής αλλαγμένη.
 
11)Οι ισχυρές βροχές στην επαρχία Shaanxi της βόρειας Κίνας έχουν βλάψει τα θεμέλια της γέφυρας του ποταμού τοChangyuan, με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στον αέρα ένα μεγάλο τμήμα του σιδηροδρόμου.
 
12) Η Τζιλλ Μπάιντεν σύζυγος του Μπαϊντεν εμφανίστηκε πολύ αλλαγμένη στο πρόσωπο και στο σώμα.
 
13)Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκαν με ερπετό και αράχνη στα χέρια τους προκαλώντας ανατριχιαστικό σοκ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις