ΧΑΝΤΕΡ ΗΜΕΡΑ 1

 

Παρόλο που ο στρατός είχε πολλά

να κατηγορήσει τον Χάντερ Μπάιντεν, ο αντιναύαρχος Ντάρσε Ε. Κράνταλ, που υπερασπιζόταν την εισαγγελία, δήλωσε στην αρχή του δικαστηρίου της Δευτέρας ότι θα επικεντρωθεί μόνο στις πιο φρικτές κατηγορίες και θα αγνοήσει μικρότερα εγκλήματα για να αποφύγει την αναβολή. του δικαστήριο και σπατάλη του χρόνου του στρατού.

Είπε στην επιτροπή των 3 αξιωματικών ότι ήταν βέβαιος για την ικανότητα της JAG να καταδικάσει τον Μπάιντεν με κατηγορίες για προδοσία και συνωμοσία, βιασμό και σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών.

Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε μια υπόθεση στο Καπιτώλιο και μια πιθανή θανατική ποινή, ο Μπάιντεν, με χειροπέδες στους καρπούς, μπήκε στη νότια αίθουσα του GITMO μ ένα ψευτικο χαμόγελο στους αξιωματικούς που είχαν την ευθύνη να σταθμίσουν την υπόθεση του στρατού εναντίον του. Το χαμόγελό του ήταν ψευτικο γιατί χρόνια χρόνια χρήσης ναρκωτικών-κρακ-κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθ-είχαν σαπίσει τα φυσικά του δόντια στο γνάθο.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, δικηγόρος, είχε αρνηθεί δικηγορο υπερασπισης του εαυτού του.

«Αυτή η δίκη είναι ένα τσίρκο», είπε ο Μπάιντεν σε εναρκτήρια δήλωση, «και είμαι αθώος για όλες τις κατηγορίες. Ναι, έχω πάρει μερικές κακές αποφάσεις στη ζωή μου - αλλά αυτές οι αποφάσεις  επηρέασαν μόνο εμένα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, καμία απολύτως, ότι έχω διαπράξει εγκλήματα εντός ή κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είμαι ο πρώτος γιος και ο πατέρας μου θα δει ότι αυτή η επιτροπή διώκεται για τα εγκλήματά της κατά των νομοταγών Αμερικανών πολιτών-όπως εγώ.

Ο αντιναύαρχος Crandall παρουσίασε στα αποδεικτικά στοιχεία ένα φορητό υπολογιστή που κάποτε ανήκε στον Χάντερ Μπάιντεν, αποκαλώντας τον «διαβόητο υπολογιστή» που προκάλεσε παρατεταμένη διαμάχη στα μέσα ενημέρωσης.

Τα βασικά στοιχεια της ιστορίας είναι καλά τεκμηριωμένα: Η New York Post είχε λάβει από τα email του φορητού υπολογιστή που έδειχναν ότι ο Μπάιντεν είχε λάβει 10 εκατομμύρια δολάρια από τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Ye Jianming για μια προσεγγιση στον  Τζόζεφ Μπάιντεν. Ένας πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης του Hunter Biden, ο Tony Bobulinski, επιβεβαίωσε αργότερα τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι οι Bidens άρχισαν να λαμβάνουν μεγάλες κινεζικές πληρωμές ήδη από τον Ιούνιο του 2017.

Η πληρωμή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν μόνο η αρχή, είπε ο Αντιπτέραρχος Crandall στο δικαστήριο, διότι ο Χάντερ είχε λάβει πολλές πληρωμές από αρκετούς Κινέζους δισεκατομμυριούχους με επιρροή που συνδέονταν με τη ΛΔΚ και το Υπουργείο Επικρατείας της Κινας - ουσιαστικα την CIA της Κίνας.

Έβαλε στο τραπέζι ένα δεύτερο φορητό υπολογιστή και ένα iPad που είχε κατασχέσει ο στρατός κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο κτήμα του Χάντερ Μπάιντεν στη Βενετία της Καλιφόρνια. Επίσης, κατείχαν αναρίθμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οικονομικά αρχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μπάιντεν είχε λάβει περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια σε κινεζικές πληρωμές μεταξύ του 2017 και του χρόνου της σύλληψής του.

«Εβδομήντα πέντε εκατομμύρια δολάρια σε 15 δόσεις από τον Τσεν Ντονγκσένγκ υπό τον όρο ότι το 35% θα διατεθεί για να δαιμονοποιήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και να προβεί σε« οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια »για να αποτρέψει την επανεκλογή του το 2020. Σε ένα απαντητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 19 Ιανουαρίου 2019, ο Χάντερ έγραψε: «Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον Τραμπ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για τον Τραμπ. Τα χρήματα ξοδεύονται καλά. Ο Τραμπ δεν θα είναι πρόεδρος ξανα ».

«Γνωρίζουμε ότι δεν θα μιλούσε κατά την πρώτη του κατάθεση. Ισως να μιλήσει τώρα.

 "Χάντερ, μάζεψες αυτά τα μετρητά για λογαριασμό του αγαπητού σου μπαμπά; Σε ανάγκασε; »

Ο Χάντερ έκλεισε το στόμα του.

 Ο αντιναύαρχος Crandall επεσήμανε τότε ότι ο Chen Dongsheng δεν ήταν ένας απλός Κινέζος πολίτης. Ουτε καν ενας απλος δισεκατομμυριούχος.

«Είναι γνωστό σε εμάς ότι ο Ντονγκσένγκ είναι περιουσιακό στοιχείο της ΛΔΚ και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Μπάιντεν δεν το γνώριζε», δήλωσε ο αντιπτέραρχος Κράνταλ. «Τα έγγραφα στις συσκευές του δείχνουν ότι ήταν αρκετα προσεκτικος σε όλες τις συναλλαγές για πάνω από 12 χρόνια. Ο Χάντερ ήταν ο βασικός άνθρωπος για μια επιχείρηση για να ζητήσει κεφάλαια από ξένους "επενδυτες" που θα κέρδιζαν από την προεδρία του Μπάιντεν και θα υποφέρουν εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί. Δεν ήταν εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων. ήταν προδοσία ».

Συνολικά, έδειξε στο δικαστήριο 250 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 645 εγγραφα οικονομικής τεκμηρίωσης που περιγράφουν λεπτομερώς τις συναλλαγές του Μπάιντεν με σκιωδη στοιχεία από τα σπλάχνα των οργανισμών ασφάλειας και απορρήτου του κομμουνιστικού έθνους.

Ο Μπάιντεν αντιτάχθηκε: «Τίποτα από όλα αυτά δεν αποδεικνύει τίποτα. Αυτές οι συσκευές δεν είναι δικές μου. Δεν τους είδα ποτέ. Ο στρατός τα εφηύρε για να με παγιδέψει ».

«Θα περίμενα καλύτερα πραγματα από έναν δικηγόρο. Διαβεβαιώνω την επιτροπή ότι αυτά τα στοιχεία έχουν πιστοποιηθεί ψηφιακά ότι ανήκουν στον Χάντερ Μπάιντεν. Και δεν τον ένοιαζε που άφησε τα δακτυλικά του αποτυπώματα σε όλα. Η ταυτοτητα χρησης τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Μετά από έναν ακόμη γύρο άσχετων αντιρρήσεων, ο αντιναύαρχος Crandall ειπε οτι το δικαστήριοθα συνεχιστει το πρωι της επομενης με νεα στοιχεια......

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Οκ, με φωτογραφίες πάντως θα διασκεδάζαμε πολύ περισσότερο! 😊😊
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως δεν εμπαινες εδω περισυ το χειμωνα που ειχα βγαλει πολλες τετοιες φωτο και βιντεο

      Διαγραφή
    2. Τις θυμάμαι βρε Κωνσταντίνε, πλάκα έκανα στο υγ. σου 🙃🙃
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  2. https://katohika.gr/diethni/mia-olokliri-chronia-mesa-se-4-lepta/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σατυρικού χαρακτήρα δεν είναι, μυθιστορηματικού χαρακτήρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις