Ενημέρωση CDC: Οι αναφορές παρενεργειών των εμβολίων covid mRNA έφτασαν τα 50.000 άτομα στο VAERS

 

Δεδομένου ότι η αναφορά παρενεργειών των εμβολίων του κοροιδοιού  στο VAERS είναι εθελοντική, οι ειδικοί

εκτιμούν ότι αντιπροσωπεύει μόνο το 1% των πραγματικών περιστατικών. Εάν είναι έτσι, αυτό σημαίνει ότι 112.500 άνθρωποι στις ΗΠΑ μπορεί να έχουν πεθάνει από τη λήψη αυτών των εμβολίων ως τώρα.

Οι γιατροί και η Big Pharma ισχυρίζονται έντονα ότι τα περισσότερα περιστατικά είναι απλώς….. σύμπτωση.

Τα αρχικά VAERS σημαίνουν Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου και συντηρείται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων γνωστό ως CDC στο οποίο και αναφέρεται απευθείας.

Τα δεδομένα που κυκλοφόρησαν χθες από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σχετικά με τον αριθμό των παρενεργειών και των θανάτων που αναφέρθηκαν στο  Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων  (VAERS) μετά  από εμβόλια COVID  αποκάλυψαν σταθερά αυξανόμενους αριθμούς θανάτων και παρενεργειών. Το VAERS είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων στις Η.Π.Α. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί η αιτιώδης σχέση.

Κάθε Παρασκευή, το  VAERS  δημοσιοποιεί όλες τις αναφορές παρενεργειών των εμβολίων που ελήφθησαν στο σύστημα από την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας. Τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 26 Μαρτίου, συνολικά  50.861 συνολικά ανεπιθύμητα συμβάντα  αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων  2.249 θανάτων  – αύξηση 199 κατά τις προηγούμενες επτά ημέρες – και  7.726 σοβαρές παρενέργειες , αυξημένες κατά 631 της ίδιας χρονικής περίοδου.

Από τους 2.249 θανάτους που αναφέρθηκαν στις 26 Μαρτίου, στο 28% συνέβη  εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό, στο 19% εντός 24 ωρών και στο 43% συνέβη σε άτομα που αρρώστησαν εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.

Στις ΗΠΑ,   χορηγήθηκαν 136,7 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου COVID από τις 26 Μαρτίου.

Από την έκδοση 3-26-2021 των δεδομένων VAERS.

Τα δεδομένα VAERS αυτής της εβδομάδας δείχνουν :

  • Το 19% των θανάτων σχετίζονται με καρδιακές διαταραχές.
  • Το 45% αυτών που πέθαναν ήταν άνδρες, το 43% ήταν γυναίκες και οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν περιελάμβαναν το φύλο του αποθανόντος.
  • Η  μέση ηλικία  εκείνων που πέθαναν ήταν 77,7 και ο νεότερος θάνατος ήταν ένας 18χρονος.
  • Από τις 26 Μαρτίου,  341 έγκυες γυναίκες  είχαν αναφέρει ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 104 αναφορών  αποβολής ή πρόωρης γέννησης .
  • Από τα  578 περιστατικά του Bell’s Palsy που αναφέρθηκαν , το 63% των περιπτώσεων αναφέρθηκαν μετά από   εμβολιασμούς Pfizer-BioNTech – σχεδόν διπλάσιο από το αναφερόμενο (36%) μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Moderna. Επτά περιπτώσεις Bell’s Palsy αναφέρθηκαν με εμβόλιο Johnson & Johnson (J&J) (1%).
  • Υπήρχαν  2.578 αναφορές αναφυλαξίας , με το 53% των περιπτώσεων να αποδίδεται στο   εμβόλιο Pfizer-BioNTech , 44% στη  Moderna  και 3% στο  εμβόλιο J&J , το οποίο  κυκλοφόρησε  στις ΗΠΑ στις 2 Μαρτίου.
  • Η χρήση μιας διευρυμένης αναζήτησης για οποιαδήποτε αναφορά στην αναφυλαξία στις σημειώσεις γραφήματος είχε ως αποτέλεσμα  15.193 αναφορές , με το 52% των περιπτώσεων να αποδίδεται στο  εμβόλιο COVID της Pfizer , 45% στη  Moderna  και 3% στην  J&J . Με κάθε εμβόλιο, σχεδόν το 42% των αναφυλακτικών αναφορών εμφανίστηκε σε άτομα ηλικίας 17-44 ετών.

Σύμφωνα με τον  ιστότοπο του CDC , «το CDC παρακολουθεί κάθε αναφορά θανάτου για να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες και να μάθει περισσότερα για το τι συνέβη και για να προσδιορίσει εάν ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα του εμβολίου ή άσχετος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις