Ελπιζω καποιοι να θυμαστε....

Gigant Pacman in Real Life - YouTube

Καλο ειναι να θυμομαστε την ιστορια γιατι αλλιως ειμαστε υποχρεωμενοι να την ξαναζησουμε και για την ακριβεια
η σωστη φραση ειναι...

 Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει (SantayanaGeorge– Ισπανός φιλόσοφος)

Ηταν θυμαμαι Ιουνιος του 2016 οταν ο  Ντόναλντ Τραμπ,ειχε παρει ηδη το χρισμα από το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων ανάμεσα 16 υποψηφίους για τις Προεδρικές Εκλογές στις ΗΠΑ,βρισκοταν στις δημοσκοπησεις δευτερος με διαφορα απο την πρωτη Χιλαρυ Κλιντον κοντα στις 20 μοναδες(ειχε φτασει και 22).

Τοτε λοιπον,5 μηνες πριν την εκλογη,ελεγα και ξαναελεγα πως ο Τραμπ θα κερδισει τις εκλογες.Ολοι οι πονηριδηδες παρεα με ολα τα Νοταξιτικα τρολς πεσανε να με φανε.
Στις 8 Νοεμβριου 2016 ομως που ο Τραμπ εκλεγεται ο 58 προεδρος των ΗΠΑ ολοι αυτοι που με συκοφαντουσαν τρεχουν να κρυφτουν στις φωλιες τους.

Ελεγα επισης οτι ο Τραμπ μαζι με τον Πουτιν ανηκουν στην Παλαια Ταξη Πραγματων εκει που ειναι στρατολογημενος ο Ερντογαν, ο Ορμπαν,ο καγκελαριος της Αυστριας Σεμπάστιαν Κουρτς κι αργοτερα ο Μπορις Τζονσον.

Ειναι μια μαχη που δινει η ΠΤΠ για να ξανακερδισει την εξουσια του πλανητη που εχασε πριν 1 αιωνα περιπου απο την Νεα Ταξη Πραγματων.

Να γνωριζετε πως ο Ερντογαν υπαρχει ακομα επειδη εχει την στηριξη του Τραμπ και του Πουτιν.Οταν πιστεψει πως μπορει μονος του τοτε την επομενη μερα θα ειναι ειτε φυλακη ειτε νεκρος.

Ο Μητσοτακης το επαιξε στη αρχη Παλαιοταξιτης του πατριωτικου μπλογκ κι ελαβε την καταλληλη στηριξη ωστε να θριαμβευσει στις εκλογες.Απο τοτε "παλατζαρει" γιατι πιεζεται απο την φουλ Νεοταξιτισσα Μερκελ και γι αυτο ΗΠΑ και Ρωσια κρατουν αποστασεις απο εμας και στηριζουν Ερντογαν.Οσο ο δικος μας Πρωθυπουργος αμφιταλαντευεται και δεν διαλεγει στρατοπεδο τοσο πιο πολυ θα αποθρασυνεται ο Ερντογαν και τοσο πιο πολυ μονοι θα ειμαστε απο τις μεγαλες στρατιωτικες δυναμεις πλην του Νεοταξιτη Μακρον που ομως δεν φτανει.

Ετσι απλα για να ξερεται τι συμβαινει και για πιο λογο συμβαινει...

Οσοι δεν πειθεστε μπορειτε να ενημερωνεστε απο τα ΜΜΕ της χωρας που πηραν 21 εκατομμυρια ευρω τους τελευταιους 2 μηνες γιατι "καιγονται" για την εντιμη ενημερωση σας...

Γι αυτους που εχουν η αρχιζουν να ξυπνανε τους λεω ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Για τους υπολλοιπους ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και λυπαμαι αλλα δε θα εχουν ονειρα γλυκα...!!!




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις