Θύματα της προπαγάνδας συμμετείχαν στην ηρωοποίηση του Τζορτζ Φλόιντ

 

Μία διαδήλωση από τους νέους δεν έγινε το διάστημα του παράνομου και αντισυνταγματικού lockdown από την κυβέρνηση που μας «κλείδωσε» μέσα στα σπίτια μας, χρειάστηκε να σκοτωθεί ένας κακοποιός και πορνοστάρ για να βγούνε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν…

Τα θύματα της προπαγάνδας που δημιουργήθηκε τόσο με τον κορωναϊό, αλλά και τώρα με την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ υπάρχουν φυσικά και στην Ελλάδα με τους νέους να μπαίνουν για τα καλά στο κλίμα της νέας αντιρατσιστικής μόδας που ξέσπασε στις ΗΠΑ για έναν αποδεδειγμένο κακοποιό που έπεσε για πολλοστή φορά στα χέρια της αστυνομίας των ΗΠΑ για παράνομες πράξεις.
Νεαροί και νεαρές, θύματα αυτής της προπαγάνδας και στην χώρα μας, μιας προπαγάνδας που στοχεύει στη δημιουργία χάους και στην πτώση του Ντόναλντ Τραμπ, έπεσαν στην κυριολεξία νοκ-άουτ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που έγινε μέσω social media για τη διαμαρτυρία υπέρ του Τζορτζ Φλόιντ στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα μόδα, κι έφτασαν μέχρι και να συμμετέχουν απερίσκεπτα, χωρίς την τήρηση των μέτρων ασφαλείας λόγω κορωναϊού, ενώ ελάχιστοι φορούσαν μάσκες.
Κοντά στο Λευκό Πύργο και στο άγαλμα του Ναυάρχου Βότση ξάπλωσαν στο πλακόστρωτο της παραλίας, όπως ο Φλόιντ στη σκηνή της σύλληψής και της δολοφονίας του από αστυνομικούς, για να φωνάξουν αρκετές φορά το ακόμα πιο μοδάτο «I can’t breathe».
Μπορεί ο κορωναϊός, λοιπόν, να μην τους έβγαλε έξω να διαμαρτυρηθούν, αλλά κατάφερε να το κάνει μία δολοφονία ενός κακοποιού, ο οποίος μάλιστα, εκτός των άλλων πρωταγωνιστούσε και σε ερωτικές ταινίες.
Στο lockdown, όμως, όλοι αυτοί έκαναν τις… κότες.
Δείτε τα βίντεο και τις εικόνες που κατέγραψε το Thes.gr, για να καταλάβετε το επίπεδο της παρανόησης που έχει δημιουργηθεί στη νεολαία από την προπαγάνδα της Νέας Τάξης…

«Στημένος ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ»

Για έγχρωμο πράκτορα των Μασόνων και για στημένο θάνατο κάνει λόγο ο δημοσιογράφος-ερευνητής Ιωάννης Κουντούρης από το Λος Άντζελες σε σχέση με την υπόθεση του Τζόρτζ Φλοϊντ, τον οποίο υποτίθεται ότι σκότωσε ο αστυνομικός-επίσης πράκτορας Ντέρεκ Σοβίν, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και συγκρούσεις σε πολλές πολιτείας των ΗΠΑ.

Ο Κουντούρης, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Φλόιντ δούλευε επί σειρά ετών στο ίδιο κλαμπ με τον αστυνομικό, ενώ είχε (έχει;), ένα τατουάζ (δερματοστιξία) ελεύθερης μασωνίας επάνω του, ενώ έχουν μαζευτεί ήδη πάνω από 3 εκατ. δολάρια στο όνομα του στο σάιτ για συγκέντρωση κεφαλαίων (εράνων) GoFundMe.com.
«Βλέπετε, αυτό συμβαίνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται ένα τέτοιο ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: «Πεθαίνουν» κάποιοι άνθρωποι από ένα στημένο «τρομοκρατικό χτύπημα» ή από «αστυνομική βία», κτλ., και αμέσως μετά, επιτρέπεται στις οικογένειες των «θυμάτων» να κάνουν έρανο στο ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ σάιτ GoFundMe.com για την κάλυψη των κόστων για τα «ιατρικά έξοδα», τις «κηδείες», κ.ο.κ. ΔΗΛΑΔΗ, μιλάμε για μια πάρα πολύ ΧΟΝΤΡΗ…ΚΟΜΠΙΝΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, το ΠΡΩΤΟ σάιτ ελληνικό στον κόσμο που εκθέτει εδώ και χρόνια όλα αυτά στημένα 100 τοις 100 «επεισόδεια», «γεγονότα» («κορωνοϊός», κτλ), «τρομοκρατικές επιθέσεις», κτλ., που συμβαίνουν στον κόσμο μας για την περαιτέρω επέκταση των βρωμερών σχεδιών της Νέας Τάξεως Πραγμάτων υπό, δηλαδή, προσχήματα ΨΕΥΔΗ, είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ, τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κουντούρης που συνδέει τον θάνατο του Φλόιντ τόσο με τον κορωναϊό, όσο και με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.
Αναφέρει ακόμα:
– Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!
– Οι διαδηλώσεις είχαν προβλεφθεί στους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ», ως συνήθως, μαζί βέβαια με τον ψευτο-θάνατο του…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ …
– Τις ταραχές ξεκίνησαν…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του βαθέος κράτους των ΗΠΑ.
– Η«φωτογραφία σημάνσεως» του εν λόγω μπάτσου-«δολοφόνου» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, αλλά προέρχεται από…ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΑΝΔΡΑ. Κι όχι μόνο αυτό, ο δήθεν «μπάτσος» ήταν ΣΕΚΟΥΡΙΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΟΙΝΤ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!
– Το αστυνομικό σήμα του Ασιατικοαμερικανικού «συναδέλφου» (που φαίνεται κι αυτός στο επίμαχο βίντεο) του Λευκού «αστυνομικού» Σοβίν είναι…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!!…
Δείτε όλο το δημοσίευμα με το φωτογραφικό υλικό στο greeknewsondemand.com, που καταρρίπτει όλον τον μύθο που δημιουργήθηκε γύρω από τον Τζορτζ Φλόιντ, για τα οποία σας ενημερώνουμε δίχως φυσικά να τα υιοθετούμε. Με τον τρόπο αυτό, βέβαια, ο δημοσιογράφος βεβηλώνει τη μνήμη του νεκρού και η οικογένεια του Φλόιντ μπορεί να τον κυνηγήσει. Θα το κάνει;;


















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις