ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Προς όλους αυτούς που υποτιμούν τον Αμερικανό πρόεδρο..
Είναι ο μοναδικός που κατόρθωσε να εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κόντρα στις
επιλογές της μαφίας των Χαζάρων και της Cabal, από το 1871, όταν με την Πράξη του εκείνη το Κογκρέσο (Act of 1871) μετέτρεψε τις ΗΠΑ σε ιδιωτική εταιρεία των Illuminati..
http://12160.info/…/the-act-of-1871-formed-the-corporation-…
- Επιλογή των "White Hats" και όλων όσων αγωνίζονται για να ελευθερώσουν την χώρα τους από τα νύχια της Cabal και των εξωγήινων πατρώνων της, ο Τραμπ είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ενώ ήταν υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και πριν καν εκλεγεί, οι στρατιωτικοί και οι μυστικές υπηρεσίες που ακολουθούσαν τα "Λευκά Καπέλα" τον ενημέρωσαν για το θέμα της εξωγήινης παρουσίας και της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και στον πλανήτη. Μια ενημέρωση που γίνεται μόνον στον εκλελεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και αμέσως μετά την εκλογή του. Η ενημέρωση αυτή του έγινε σκόπιμα, για να γνωρίζει εξ' υπαρχής τον ρόλο που θα αναλάβει, με ποιους έχει να κάνει, τι θα έχει να αντιμετωπίσει και τους κινδύνους που θα διατρέξει ο ίδιος και η οικογένεια του..
Τα ΜΜΕ των Rothschild καθημερινά τον εξυβρίζουν και τον υποτιμούν, προσπαθώντας να δώσουν μια γελοία εικόνα για το πρόσωπο του και αποκρύβουν συστηματικά πολλές από τις ενέργειες του, όπως τις χιλιάδες συλλήψεις παιδεραστών, ή τις βίαιες καταλήψεις κτηρίων των μυστικών υπηρεσιών και τις κατασχέσεις των αρχείων τους που ακολουθούν, για να συλλέξει στοιχεία και να αποκτήσει τα κατάλληλα νομικά όπλα που θα στρέψει εναντίον τους..
Ο Τραμπ αγωνίζεται μέρα και νύχτα εναντίον της διεφθαρμένης μαφίας των σατανιστών - και όχι μόνον - που κυβερνά την χώρα του. Η εξουσία του συνεχώς εδραιώνεται, τόσο στις ένοπλες δυνάμεις, όσο και στις μυστικές υπηρεσίες. Νίκη του Τραμπ θα είναι και νίκη όλων όσων αγωνίζονται για την απελευθέρωση του πλανήτη..
[Η φωτογραφία λήφθηκε στις 23 Απριλίου 2018, κατά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ. Ο νέος ευνοούμενος της ευρωπαϊκής Cabal υψώνει τα χέρια του και χαιρετά από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου με το σήμα των σατανιστών. Αντίθετα η Μελανία Τραμπ εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα και λευκό καπέλο, μεταδίδοντας το μήνυμα στους σατανιστές - και όχι μόνον -, πως ο Λευκός Οίκος περιήλθε υπό τον έλεγχο των "Λευκών Καπέλων"..














ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις