Ο ΤΡΑΜΠ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Donald Trump steps up Fed criticism ahead of Powell speech ...

Εάν άλλες μόνον 10 χώρες του κόσμου το κάνουν - δηλ να πάρουν τον έλεγχο των κεντρικών τους τραπεζών - θα σπάσει γρήγορα ο στραγγαλισμός
που επέβαλαν οι Rothschilds στην ανθρωπότητα .
Από το 1760 και την άνοδο της τραπεζικής αυτοκρατορίας των Rothschild, ο κόσμος κρατείται όμηρος από την παγκόσμια ελίτ των κεντρικών τραπεζών, με επικεφαλής την τραπεζική μαφία των Rothschilds, δημιουργώντας το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στον πλανήτη - μεγαλύτερο από όλα τα άλλα συνδικάτα εγκλήματος - και το πιο βάναυσο και αιμοσταγές.
Έχουν απαγάγει, βασανίσει, δωροδοκήσει, εκβιάσει και δολοφονήσει όλους τους αντιπάλους τους για να διατηρούν τον τραπεζικό έλεγχο. Ξεκίνησαν τους περισσότερους πολέμους στην ιστορία, εισέβαλαν σε διάφορες χώρες και εξουδετέρωσαν οτιδήποτε τους απειλούσε με βάναυσο τρόπο. Από τα χέρια τους στάζει περισσότερο αίμα από όλα τα άλλα συνδικάτα εγκλήματος μαζί. Πολλοί ειλικρινείς ηγέτες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί, προσπάθησαν να απελευθερώσουν τις χώρες τους από τον στραγγαλισμό της τραπεζικής μαφίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μέχρι στιγμής, εδώ και πάνω από 250 χρόνια, δεν το πέτυχε κανείς.
Σήμερα μόνον, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατόρθωσε να αναλάβει ήσυχα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις τελευταίες 2 εβδομάδες του Μαρτίου 2020. Με μια έξυπνη κίνηση, ο Τραμπ ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο της μεγαλύτερης Τράπεζας Αποθεμάτων στη Γη - χωρίς βία ή αιματοχυσία - απορροφώντας απλώς την FED στο Υπουργείο Οικονομικών. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατανοηθεί και να γίνει αισθητό αυτό αλλά πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή εδώ και πάνω από 250 χρόνια και θα διαφανεί αν θα ακολουθήσουν και άλλοι ηγέτες τον πρόεδρο των ΗΠΑ...
Πρέπει να γνωρίζουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εισβάλουν αυτή την φορά στη χώρα τους, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν, για να ανατρέψουν την "αδίστακτη" ηγεσία, προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο της κεντρικής τους τράπεζας.
Εάν τουλάχιστον μόνον 10 χώρες του κόσμου το κάνουν - δηλαδή να πάρουν τον έλεγχο των κεντρικών τους τραπεζών - ο στραγγαλισμός των Rothschild που επέβαλαν στην ανθρωπότητα θα σπάσει γρήγορα και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ελευθερίας από την οικονομική δουλεία, με ευημερία και αφθονία για όλους..












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις