Ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία Coronavirus μετά από σημαντική δωρεά από το Ίδρυμα Bill and Melinda



Ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία Coronavirus μετά από σημαντική δωρεά από το Ίδρυμα Bill and Melinda
Η δημοσιογράφος Cheryl K. Chumley ισχυρίζεται σε άρθρο της Washington Times ότι ο ΠΟΥ έχει
επηρεαστεί από τον Μπιλ Γκέιτς για να κηρύξει την τρέχουσα κατάσταση του κοροναϊού ως πανδημία όταν προηγουμένως αρνήθηκε να την αναγνωρίσει.
Θα είχε αναγνωρίσει την πανδημία την επόμενη μέρα από μια μεγάλη δωρεά σε μια συνεργαζόμενη εταιρεία του ΠΟΥ από το ίδρυμα Bill και Melinda Gates. Ο συγγραφέας στο άρθρο, "Ο Μπιλ Γκέιτς και οι συγκρούσεις συμφερόντων του κοραναϊού ", που δημοσιεύθηκε στους Washington Times στις 2 Απριλίου 2020, ισχυρίζεται ότι δεν είναι όχι σύμπτωση (μετάφραση SLT):
"... Στην πραγματικότητα, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε τον κοροναϊό μόνο ως πανδημία την επόμενη ημέρα μετά τη δήλωση του Γκέιτς - ο οποίος ήθελε για κάποιο διάστημα ότι ο ΠΟΥ κήρυξε τον κοροναϊό ως πανδημία - ή μάλλον την επόμενη ημέρα της δωρεάς πολύ σημαντικό που έκανε ο Γκέιτς σε μια αιτία που ωφελεί τον ΠΟΥ. "
Στη συνέχεια μεταδίδει τη χρονολογία στο άρθρο της (μετάφραση SLT):
"Στις 10 Μαρτίου, ο Business Insider έγραψε :" Ο Μπιλ Γκέιτς άκουσε τον συναγερμό για το COVID-19, αποκαλώντας την "πανδημία", παρόλο που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας δεν της έχει ακόμη απονείμει αυτή τη διάκριση " …. Ήταν απλώς εκτός από το κύριο άρθρο του Business Insider, το οποίο ανακοίνωσε ότι "το Ίδρυμα Γκέιτς, η Wellcome και η Mastercard έχουν δεσμευτεί να πληρώσουν 125 εκατομμύρια δολάρια σε εταιρείες που αναπτύσσουν θεραπείες για το νέο coronavirus" και ότι "η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για το Therapeutics Accelerator COVID-19" για να βοηθήσει στην επιτάχυνση των θεραπειών για τον κοροναϊό για όσους έχουν μολυνθεί. Εν τω μεταξύ, το Ίδρυμα Γκέιτς είπε στο δικό του ηλεκτρονικό μήνυμα ότι το μερίδιο του Γκέιτς των 125 εκατομμυρίων δολαρίων θα είναι 50 εκατομμύρια δολάρια.
Το Ίδρυμα Gates δημοσίευσε επίσης αυτές τις πληροφορίες : "Το Therapeutics Accelerator COVID-19 θα συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τους δωρητές και τους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και με παγκόσμια ρυθμιστικά και ρυθμιστικά ιδρύματα. ανάπτυξη πολιτικής "…"
«… 11 Μαρτίου, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Business Insider πώς ο Γκέιτς άσκησε πιέσεις στον ΠΟΥ να κηρύξει πανδημία κοροναϊού - μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Γκέιτς για ένεση εκατομμυρίων δολαρίων σε μια εταιρεία ο ΠΟΥ κάλεσε το COVID-19 Therapeutics Accelerator, ο οποίος κράτησε την προοπτική να θέσει περισσότερες ρυθμιστικές εξουσίες στα χέρια των παγκόσμιων ελίτ - μια μέρα μετά από αυτό, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση. Στις 11 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου για τον κοροναϊό, ο Tedros Adhanom Ghebreyesus είπε: «Επομένως, εκτιμήσαμε ότι το COVID-19 μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανδημία».
Θα μπορούσε να είναι μια απλή σύμπτωση, αλλά ο συγγραφέας του άρθρου δεν το πιστεύει σχεδόν καθόλου και έκανε επίσης αυτήν την παραίσθηση στο Fox News προτού η παρουσιαστής τελειώσει τη συνέντευξή της (από το 3'10 "στο βίντεο) παρακάτω).

Τόσο σύμπτωση ή όχι; Πληροφορίες ή μεθυσμένος;












ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις