"ΨΕΚΑΣΜΕΝΕΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Universal Blessing : ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Το NATO αποτελεί την προέκταση, την υλοποίηση και την εφαρμογή του Δ' Ράϊχ.
.- Η μάχη μαίνεται σκληρότατη μεταξύ των Δυνάμεων της Αντίστασης του πλανήτη
και της Cabal, γεγονός που υποχρέωσε τα "Λευκά Καπέλα" να μεταφέρουν τον Τραμπ στο Καμπ Ντέϊβιντ, όπου κάτω από την εξοχική προεδρική κατοικία υπάρχει υπόγειο καταφύγιο, για την καλύτερη προστασία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών..

Η μάχη μαίνεται και σε επίπεδο A.I. (Artificial Intellingence). Σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος της Μ. Βρετανίας κατέρριψε σκάφος της Cabal στο ύψος της ατμόσφαιρας της χώρας, το οποίο μετέφερε ειδικά μεταλλεύματα από ορυχεία σε αστεροειδείς στη Ζώνη Κουίππερ, σε μυστική υπόγεια βάση της Cabal στα νησιά Φώκλαντ, όπου υπάρχει εργοστάσιο κατασκευής μηχανών τεχνητής νοημοσύνης..

- Ο Μπόρις Τζόνσον, μετά την προσβολή του από τον ιό, κτυπήθηκε μέσα στην ίδια την Ντάουνιγκ Στρήιτ από όπλο βαθμωτής ενέργειας (scalar weapon), με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί άμεσα η κατάσταση της υγείας του.. Ο Τζόνσον σώθηκε από την ειδικευμένη ιατρική ομάδα που έστειλε ο Τραμπ, τον οποίο μόλις άρχισε να ανακάμπτει, οδήγησαν σε μυστική τοποθεσία κοντά στο Λονδίνο, μέχρι να ανακάμψει πλήρως και να επιστρέψει στα καθήκοντα του..












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις