Κορωνοϊός: Σάλος στις ΗΠΑ με τον εκλεκτό των παγκοσμιοποιητών

Trump vs. Biden: A preview - New York Daily News 

Στρατολογούν και τον Μπους κατά του Τραμπ...
Δεν μπορούν να πουν ούτε την λέξη «κορωνοϊός» αλλά βγαίνουν μπροστά για να
σώσουν τους πολίτες!
Ο εκλεκτός των παγκοσμιοποιητών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden, μιλώντας σε συνέντευξη, το περασμένο Σάββατο, δεν κατάφερε να θυμηθεί αμέσως την λέξη για τον κορωνοϊό «COVID 19».
«Κάθε ένας που, πράγματι, κολλάει τον… εεε… εεεε… τον ιό COVID, εεεε, 19», δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας σάλο στις ΗΠΑ, καθώς υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ δεν θυμάται αμέσως την λέξη που καθημερινά όλος ο πλανήτης μνημονεύει.
Γηρατειά, ανικανότητα, μερική άγνοια επικαιρότητας ή όλα μαζί;



Και άλλη μία φορά ο Biden είχε χάσει, με άγαρμπο τρόπο, τον ειρμό της σκέψης του.
Αυτός θα νικήσει τον Τραμπ τον Νοέμβριο; Υπάρχουν άνθρωποι που θα τον ψηφίσουν;



Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε αιχμηρά χθες Κυριακή μέσω Twitter σε βίντεο με το οποίο ο Ρεπουμπλικάνος προκάτοχός του Τζορτζ Ου. Μπους κάλεσε, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον ίδιο, σε συσπείρωση και καλοσύνη στην χώρα που είναι αντιμέτωπη με διπλή, υγειονομική και οικονομική, κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού.
Στο βίντεο, που μοιράστηκε το Σάββατο το George W. Bush Presidential Center, παραλληλίζει τον κορωνοϊό με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που διαπράχθηκαν τέσσερις μήνες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του.
«Είδα μια μεγάλη χώρα να συσπειρώνεται για να τιμήσει τους γενναίους της, να θρηνήσει μαζί με αυτούς που θρηνούσαν και να αναλάβει νέα αναπόφευκτα καθήκοντα», αφηγείται ο Μπους σε σοβαρό τόνο.
Με υπόβαθρο μελαγχολική μουσική και φόντο ασπρόμαυρες φωτογραφίες αρχείου, ο 73χρονος Τεξανός λέει πως είναι σίγουρος πως το «πνεύμα της θυσίας» των Αμερικανών δεν έχει χαθεί, ενώ απευθύνει έκκληση για συσπείρωση, ενσυναίσθηση και… καλοσύνη.
«Ας θυμόμαστε όλοι ότι οι διαφορές μας είναι ελάχιστες μπροστά σε αυτή την απειλή», παροτρύνει. «Ας θυμόμαστε ότι η ενσυναίσθηση και η καλοσύνη είναι απαραίτητα και ισχυρά εργαλεία», συμπληρώνει.
Ο Τραμπ, ο οποίος έχει δεχθεί επανειλημμένα επικρίσεις για έλλειψη… συμπόνιας, επειδή θέλει να επανεκκινήσει την οικονομία και να μην καταστραφούν οι ΗΠΑ, πιθανόν θεώρησε πως η φράση αυτή αποτελούσε επίθεση με στόχο τον ίδιο.
Σχολίασε νωρίς χθες Κυριακή το πρωί το tweet ενός συμβούλου του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News, στο οποίο στηλιτευόταν η σιωπή του Μπους στην πρόσφατη δίκη του Τραμπ.
«Ήταν άφαντος όταν έπρεπε να ξεσηκωθεί εναντίον της μεγαλύτερης απάτης στην αμερικανική ιστορία», έγραψε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον προκάτοχό του, ο οποίος θέλει προφανώς να στηρίξει τον Μπάιντεν, χτυπώντας τον Τραμπ. Άλλωστε, παρότι ρεπουμπλικάνος, ανήκει και αυτός στο στρατόπεδο των παγκοσμιοποιητών.























































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις