Η αλήθεια που αποκάλυψε η φετινή Πρωτομαγιά



Η 1η Μαΐου του 1776, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, φέρεται ως η επίσημη ημέρα ίδρυσης της υπερστοάς των ILLUMINATI. Παράλληλα τιμάται ως
μέρα της… εργατιάς!
Σε αυτό το πλαίσιο, το ΠΑΜΕ κάλεσε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία να πραγματοποιήσουν τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις τους σε όλες τις πόλεις της χώρας!
Τι συνέβη όμως μπροστά από την Βουλή; Υπήρξε αυστηρή τήρηση των παγκόσμιων μέτρων προστασίας.
Οι διαδηλωτές-απεργοί χρησιμοποίησαν γάντια και μάσκες, ενώ διατήρησαν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως ορίζει η διεθνής τάξη.
Στην Πλατεία Συντάγματος, κολλήθηκαν αυτοκόλλητα στο οδόστρωμα, τα οποία δείχνουν πόσο θα πρέπει να απέχει ο ένας διαδηλωτές από τον άλλο.









Χωρίς να παραβλέπουμε τον υπαρκτό κίνδυνο του κορωνοϊού (δεν είναι βέβαια τόσο φονικός, όπως τον παρουσιάζουν κάποιοι, σύμφωνα με επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων), η εν λόγω στάση δείχνει πως τέτοιου είδους διαδηλώσεις αποτελούν κομμάτι του συστήματος και ουδόλως απειλούν την όποια παγκόσμια εξουσία. Αυτό φάνηκε από την τήρηση των παγκόσμιων μέτρων κοινωνικής απόστασης στο Σύνταγμα αλλά και σε άλλες πόλεις του κόσμου.
Αντίθετα στις ΗΠΑ, εκεί που υπάρχει πραγματική οργή κατά αριστερόστροφων μέτρων που διαλύουν την οικονομία, μιας και κυβερνήτες του Βαθέως Κράτους αγνοούν τις προτροπές του Ν.Τραμπ, διαδηλωτές μπήκαν με τα όπλα σε καπιτώλια. Η όποια εξουσία, άλλωστε, φοβάται ένα εξαγριωμένο και αποφασισμένο πλήθος και όχι τις γνωστές διαδηλώσεις ρουτίνας, όπως εκείνες στην Ελλάδα.



ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:


















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις