Μια συναυλία για τα μνημόνια της αριστεράς που κατέστρεψαν ζωές είναι αρκετά δύσκολο να δούμε...

 

Τι περιμένουν όλα αυτά τα πρόσωπα; Το καλοκαίρι...tour σε  όλη την Ελλάδα για προπαγάνδα!

Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν "εξοντώσει" τους πάντες. Έχουν "κατακρεουργήσει" την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος ...Μια "βουβή" γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες

Αποτέλεσμα εικόνας για ζουγανέλης αγγελάκαςΜιλάμε για έναν έξυπνο σχεδιασμό. Όποιος κομμουνιστής είχε ικανότητες, οι οποίες θα του επέτρεπαν να γίνει ακόμα και ηγέτης τού ΚΚΕ, δεν αφήνεται να χαθεί μέσα στο μικρό και "στενό" ΚΚΕ. Φεύγει από το ΚΚΕ με τις ευχές των "δεινοσαύρων" και είτε πηγαίνει στα μεγάλα κόμματα ως έμπειρο "στέλεχος" είτε γίνεται ηγέτης μιας νέας "συνιστώσας".



Από αυτήν την "παραγωγή" ψωνίζουν όλοι. Τέτοιοι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα το σύστημα-ΠΑΣΟΚ, που κυβερνάει μονίμως τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους. Τσουμάκες, Λαλιώτηδες, Παπουτσήδες, Μικρούτσικοι, Τρέμηδες, Λαζαρίδηδες, Λοβέρδοι κλπ.. Όσοι δεν είχαν την "τύχη" αυτών και άρα δεν μπορούσαν να βολευτούν στους υπάρχοντες μηχανισμούς τού δικομματισμού, ακολουθούσαν κι ακολουθούν μια πάγια "εναλλακτική" τακτική. Αφού εξασφαλίσουν το "ψωμάκι" τους από κάποιον δημόσιο μισθό, αναζητούν νέους πολιτικούς χώρους και ενίοτε εφευρίσκουν τέτοιους και οι ίδιοι. Όρεξη να έχει κάποιος και να ψάχνει χώρους, για να πουλήσει στα αφεντικά του την κομμουνιστική του "εμπειρία" και εκπαίδευση
.
Αποτέλεσμα εικόνας για μποφιλιου κκεΤα πάντα μπορούν να τα μετατρέψουν σε εξουσία, εφόσον επάνω σ' αυτό έχουν εκπαιδευτεί. Το οποιοδήποτε κοινωνικό πρόβλημα μπορούν να το μετατρέψουν σε "μαγαζί" και να κάνουν "ταμείο" πολιτικού κέρδους. Οικολογία, ομοφυλοφιλία, ζωοφιλία, μεταναστευτικό πρόβλημα, πολεοδομικό πρόβλημα ...Τα πάντα. Ό,τι μπορεί να "μαζέψει" πέντε ανθρώπους μαζί, είναι δυνάμει "μαγαζί" αυτών των έμπειρων κομμουνιστών ...Κομμουνιστών, οι οποίοι λειτουργούν αλληλοϋποστηρικτικά ως συμμορία. Ό,τι και να κάνουν, θα τύχουν της "υποστήριξης" των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Να αυτοπυρποληθεί ένας απλός πολίτης για το δίκιο του, τα "μέσα" θα σπεύσουν μόνον όταν αυτός που θα φωνάζει θα είναι κομμουνιστής ...Όλη η αγροτιά στους δρόμους, συνεντεύξεις δίνει μόνον ο Μπούτας. Με τον τρόπο αυτόν οι έμπειροι κομμουνιστές "άλωσαν" στην κυριολεξία τον κρατικό μηχανισμό και βέβαια τον δημοσιογραφικό και συνδικαλιστικό του τομέα ...Τους κύριους αυτούς χώρους, οι οποίοι τους έκαναν χρήσιμους στα αφεντικά και βέβαια τους έδιναν δυνατότητες να πλουτίσουν με τις "ικανότητές" τους μέσω εκβιασμών.  

Τίποτε δηλαδή δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό αποκαλύπτεται από τα αποτελέσματα των εκλογών. Ενώ τα αποτελέσματα δείχνουν κάποια ασήμαντα ποσοστά, εντούτοις η επιρροή των κομμουνιστών στην κοινωνική λειτουργία είναι τεράστια. Γιατί; Γιατί αυτός είναι ο σχεδιασμός των συγκοινωνούντων δοχείων. Οι ίδιοι ΛΙΓΟΙ άνθρωποι, δηλαδή, βρίσκονται σε ΟΛΕΣ τις δράσεις.Αν δηλαδή κάποιος είναι παρατηρητικός, θα δει τις ίδιες φάτσες είτε να κάνουν δράσεις υπέρ των διεμφυλικών είτε υπέρ των μεταναστών είτε εναντίον τού Μακεδονικού "Ζητήματος". Αυτοί αποτελούν το καταδρομικό "πρόσωπο" του ΚΚΕ και στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταμάτησαν τον "Εμφύλιο" υπό τη λογική που αυτός ξεκίνησε, και ήταν να "χτυπάνε" τον λαό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις