Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της φοιτήτριας – Αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί τους, τη χτύπησαν και την πέταξαν στα βράχια

 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην αστυνομία ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι τα δυο άτομα
που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν από τις αρχές και ομολόγησαν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κατι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρα το γεγονός οτι τους ακολουθησε.
Η άρνηση της ομως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνοι την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν οτι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημειο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές. Η μεταφορά του πτώματος υπαρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Η μυστηριώδης μαρτυρία

Την ίδια στιγμή η μαρτυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης προκαλεί ερωτήματα. Όπως δήλωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.
Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις