ΟΙ "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΗΡΩΕΣ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πυροσβεστες σε απογνωση


Ανθρωποι καθημερινοι που στην πλειονοτητα τους ανηκουν στα φτωχα η στα "μεσαια" στρωματα της κοινωνιας.
Δε θελησαν να τοποθετηθουν πισω απο την ασφαλεια
ενος γραφειου,ουτε να εργαζονται με την ανεση του πενθημερου και της ξεκουρασης του Σαββατοκυριακου.
Η λεξη "Δημοσιο" με την εννοια που καταλαβαινουμε οι περισσοτεροι,ειναι γι αυτους μια αγνωστη λεξη.
Δε διαλεξαν αυτη την εργασια για την ανταποδοτικοτητα των 700 ευρω αλλα γιατι παντα ειχαν στο μυαλο τους τις λεξεις "προσφορα" και "χρησιμοτητα" στην κοινωνια και στην πατριδα.

Η εικόνα δείχνει ένα αεροπλάνο καναντέρ να επιχειρεί σε πολύ χαμηλό ύψος,  με τους πιλότους να ρισκάρουν ακόμα και την ζωή τους, ώστε να καταφέρουν μια αποτελεσματική ρίψη νερού στην μεγάλη φωτιά που εκαιγε τρεις μέρες στην Ανατολική Αττική.



Η φωτογραφία του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair CL-215 που λάμβανε μέρος στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια και κατέπεσε από μηχανική βλάβη προκαλεί σοκ.Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το Καναντέρ σχεδόν χωρίς να έχουν ούτε μια γρατζουνιά,ολοι μιλουν για ενα θαυμα!!!

Ντοκουμέντο: Το Καναντέρ στις φλόγες - Θαύμα ότι βγήκαν ζωντανοί οι δύο πιλότοι


Για κάποια ανθρώπινη ζωή.
Με φλόγες κόκκινα θεριά .
Ο πυροσβέστης πολέμα.

 

Μια καλοκαιρινη μερα του 2017 ενος πυροσβεστη στην Κρητη

pyrosvesths-fotia-exo

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και αντιεξουσιαστές λίγο μετά τις 11 το πρωί  , στα Ιωάννινα, όπου γιορτάζουν σήμερα την 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης.




Αλλη μια φορα που φευγεις απο το σπιτι σου και δεν ξερεις τι σε περιμενει

Αποτέλεσμα εικόνας για νεκροι αστυνομικοι

 Οι "προνομιουχοι" του Δημοσιου στην τελευταια τους υπηρεσια....
Αποτέλεσμα εικόνας για νεκροι αστυνομικοι

Συνολικά 689 άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στις ακτές της Ραφήνας (μεταξύ των οποίων από το Κόκκινο Λιμανάκι, το Μάτι), απεγκλωβίστηκαν απο το λιμενικο, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί οδηγήθηκαν σε ασφαλή προορισμό.

 Σαντορινιός: Το Λιμενικό διέσωσε 689 άτομα σε Κόκκινο Λιμανάκι-Μάτι

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του Λιμενικού για να διασώσουν εγκλωβισμένους πολίτες που εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ / ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σκηνές στήνουν στο Μάτι, άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, για όσους έχουν χάσει τα σπίτια τους και βρέθηκαν ξαφνικά άστεγοι.


Αποτέλεσμα εικόνας για η βοηθεια του στρατου στο ματι

Μονάδες του Στρατού που βρίσκονται στον Αγιο Ανδρέα, μοιράζουν μερίδες φαγητό και εμφιαλωμένο νερό, για τους κατοίκους και για τους εθελοντές που παραμένουν στην περιοχή.

 Αποτέλεσμα εικόνας για η βοηθεια του στρατου στο ματι

Ειναι οι διπλανοι μας καθημερινοι "αγνωστοι" ηρωες.
Την επομενη φορα που θα τους συναντησετε  σφιξτε τους το χερι η δωστε τους κατι που δεν κοστιζει τιποτα αλλα ειναι πολυ "ακριβο".....ενα χαμογελο καρδιας....!!!




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις