Η Ελλάδα στο έλεος των συμμοριτών της παγκοσμιοποίησης - Τι ειπώθηκε από την κυβέρνηση

Η Ελλάδα στο έλεος των συμμοριτών της παγκοσμιοποίησης - Τι ειπώθηκε από την κυβέρνηση


Η απάντηση της κυβέρνησης στα έκτροπα και τις καταστροφές των φιλοπαγκοσμιοποιητών συμμοριτών του «No Border Camp» -ανάμεσα στους οποίους έχουν στρατολογηθεί και μουσουλμάνοι- ήταν «πως η αστυνομία κράτησε
ψύχραιμη στάση, την σωστή ισόρροπη στάση και γι αυτό μπράβο της και αυτή τη στιγμή η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ήσυχη».
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στον ρ/σ «Πρακτορείο fm», επαινώντας ουσιαστικά την αστυνομία που έμεινε άπραγη στην εισβολή και τις επιθέσεις σε ΑΠΘ και Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
Εν ολίγοις μα ς λένε πως η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι, ο καθένας μπορεί να σπάσει ότι θέλει και για να μην σπάσει περισσότερα, η αστυνομία πρέπει να τον ανέχεται».
«Η αστυνομία καταφεύγει πολλές φορές στην καταστολή, αλλά πρέπει να είναι έσχατο μέσο, προέχει η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης».
Ποια είναι η κοινωνική ειρήνη; Η υποταγή στις ορέξεις παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων, οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά των πολιτών και θα λειτουργούν ως άναρχη «αστυνομία», σε περίπτωση εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης, σε όποιον δεν τηρεί τους άκαμπτους  νόμους του παγκόσμιου ηγέτη;





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις