Βελιγράδι: Ισλαμιστής κουνώντας τσεκούρι μέσα σε Λεωφορείο φώναζε: «Θα σκοτώσω όλους τους Σέρβους»

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;  Βελιγράδι: Ισλαμιστής κουνώντας τσεκούρι μέσα σε Λεωφορείο φώναζε: «Θα σκοτώσω όλους τους Σέρβους»


Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτε δεν πρέπει  να αφεθεί στην τύχη για όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα σε αυτήν την κανονική  ισλαμική εισβολή στην ΕΕ και  ειδικά στα Βαλκάνια .
Στο Βελιγράδι, ένα  άτομο συνελήφθη σε  λεωφορείο της πόλης, να κραδαίνει  ένα τσεκούρι, απειλώντας να σκοτώσει όλους τους Σέρβους και φωνάζοντας «Allahu Akbar», αναφέρει το
σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο την  Μητροπολιτικό Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας .
Όπως ανέφερε η σερβική αστυνομία ,  ο Τζιχαντιστής ήρθε σε σύγκρουση με τον οδηγό του αστικού λεωφορείου, και αργότερα άρχισε να τρέχει  σε διαφορετικές κατευθύνσεις με ένα τσεκούρι στα χέρια μέσα στο αστικό όχημα  , απειλώντας να σκοτώσει όλους τους Σέρβους και φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ».
Ένας από τους ανθρώπους που ήταν εκείνη τη στιγμή στο λεωφορείο, γρήγορα ενημέρωσε την αστυνομία, που έφτασε λίγο μετά την έκκληση προς την πλησιέστερη στάση, όπου το λεωφορείο σταμάτησε  και συνέλαβε τον » παλαβό».
Στη στάση του λεωφορείου, ο τζιχαντιστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, χάρη στις  επιδέξιες ενέργειες των σερβικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.
Το άτομο που ήταν εκτός αυτού και χαρακτηρίζεται ως θορυβώδης προσωπικότητα , και καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είχε  έγγραφα που να πιστοποιούν την εθνικότητα του . Ο ίδιος οδηγήθηκε για ανάκριση στο Γραφείο του Εισαγγελέα.
Οι επιδέξιες ενέργειες της σερβικής αστυνομίας « έπιασαν τόπο» διότι επρόκειτο  για ένα μεμονωμένο άτομο, εάν όμως υπήρχαν δεκάδες , η ακόμη και εκατοντάδες «τρελαμένοι» ισλαμιστές με τσεκούρια στα χέρια, δεν θα  ήταν αναίμακτη η κατάσταση σε καμία περίπτωση και θα απαιτούνταν η συνδρομή των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Εδώ πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εκδίωξης των γηγενών κατοίκων, με παράλληλο εκφοβισμό της κοινής γνώμης για να εδραιωθεί η παρουσία τους στις χώρες μας.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις