Ξεχωριστά θα κάνουν μπάνιο οι άνδρες από τις γυναίκες στην Γερμανία μετά τα κρούσματα βίας από μετανάστες.

μπανια


Τελικά φαίνετε δεν είδαμε ακόμα τίποτε με την επέλαση των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
¨Σε ένα γερμανικό θαλάσσιο πάρκο στην πόλη Norderstedt στο Schleswig-Holstein μπήκανε νέοι κανόνες για τους επισκέπτες του μετά την πρόσφατη επίθεση βίας σε νεαρές κοπέλες , αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Μετά από το σεξουαλικό περιστατικό
παρενόχλησης που αφορούσε δύο κορίτσια την Κυριακή, η διαχείριση του πάρκου απαγόρευσε τις γυναίκες και τους άνδρες να κάνουν χρήση της νεροτσουλήθρας ταυτόχρονα.
Η διοίκηση παρότρυνε τα παιδιά, νεαρά άτομα και τις γυναίκες να χρησιμοποιούν το νερό σε καθορισμένους χρόνους, κατά την οποία οι άνδρες δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτό, αναφέρει ο γερμανικός ραδιοφωνικός σταθμό NDR 1 Welle Nord.
Επιπλέον, οι διαχειριστές σκοπεύουν να εγκαταστήσουν ειδικό προσωπικό ασφάλειας για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των επισκεπτών, το οποίο θα περιφέρεται ανάμεσα στους επισκέπτες δίχως διακριτικά.
Η διοίκηση σκοπεύει επίσης να εγκαταστήσει επιπλέον κάμερες παρακολούθησης σε διάφορα σημεία, και ταυτόχρονα θα υποδεικνύει ότι δεν επιτρέπεται να αγγίζονται οι επισκέπτες χωρίς τη συγκατάθεσή τους, όπως αναφέρουν οι Hamburger Abendblatt και Bild εφημερίδες.
Τα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων στην Γερμανία και στις άλλες χώρες προβληματίζουν.
Σύμφωνα με εκθέσεις της αστυνομίας, δύο γυναίκες νεαρής ηλικίας 14 και 18 ετών , είχαν σεξουαλική παρενόχληση σε πισίνα από δύο μετανάστες, ηλικίας 14 και 34 ετών , από το Αφγανιστάν την Κυριακή. Μετά το περιστατικό αυτό οι άντρες συνελήφθησαν.
Μια άλλη «σεξουαλική κακοποίηση » έλαβε χώρα στις αρχές Δεκεμβρίου σε μια πισίνα στη Βιέννη της Αυστρίας, όταν ένας άνδρας 20 ετών ιρακινής εθνικότητας πήρε ένα μικρό παιδί από τα αποδυτήρια και το βίασε.
Ο άνδρας παραδέχθηκε «ικανοποίησε τις επιθυμίες του» και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε δεν είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή για περισσότερο από τέσσερις μήνες. Μετά το αγόρι αποκάλυψε την επίθεση στο προσωπικό της πισίνας, η διοίκηση κάλεσε την αστυνομία, οι οποίοι συνελήφθησαν αμέσως τον ύποπτο.¨

Read more: http://sputniknews.com/europe/20160304/1035793736/sex-attacks-pools.html#ixzz41ydj9ban


Μετά από αυτά λέτε να συμφωνούν και Γερμανοί με τους δικούς μας ιθύνοντες ότι το συγκεκριμένο προσφυγικό ( σαν καλοσχεδιασμένη πατέντα των νεοποχιτών έτσι όπως εμφανίστηκε ξαφνικά και απρογραμμάτιστα και εκ του πονηρού ) μπορεί να βελτιώσει το δημογραφικό;






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις