«Δημήτρης Αβραμόπουλος από τις Βρυξέλλες: θα φτάσουν τους 100.000 οι πρόσφυγες στην Ελλάδα”…γιατί ρε πράκτορα;

Migrants and refugees walk along train tracks as they wait to cross the Greek-Macedonian border near the Greek village of Idomeni, on 4 March, 2016.  As the diplomatic efforts went into high gear ahead of a March 7 summit between the EU and Turkey, the human misery along the Greek-Macedonia border worsened after a night of driving rain and plummeting temperatures. The humanitarian crisis is particularly acute at the Idomeni crossing where around 12,000 people are stranded after Austria and the Balkan states imposed a cap on entries, triggering a rapidly-growing buildup in Greece.  / AFP / SAKIS MITROLIDIS migration refugee Horizontal ORG XMIT: thessal1301


Σύμφωνα με τον Έλληνα εβραίο κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, που είναι Ευρωπαίος Επίτροπος για την Μετανάστευση στην ΕΕ, ο αριθμός των προσφύγων, θα αυξηθεί από περίπου 33.000 σήμερα σε 100.000 στα τέλη Μαρτίου. Ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος προειδοποίησε την περασμένο Σαββάτο για την μεγάλη εισροή των
προσφύγων που επλήγησαν στη Συρία.
Ο εβραίος Άβραμ-όπουλος προειδοποίησε την ΕΕ για την κατάσταση στην Ελλάδα και αναφέρθηκε για τις χώρες (στην ΕΕ) που έχουν λάβει τα δικά τους μέτρα. Ο κ. Αβραμόπουλος επέκρινε έντονα την κατάσταση και δήλωσε ότι η πολιτική στην ΕΕ προκαλεί προβλήματα “ξενοφοβίας”, όπως το κλείσιμο της βαλκανικής οδού προς την Κεντρική Ευρώπη.
Βλέπετε ο κ. Αβραμόπουλος δεν έγινε τυχαία ευρωπαϊκός επίτροπος για την “Μετανάστευση”. Μετά την εθνική του καριέρα σαν εβραίος Έλληνας πολιτικός, έκανε αρκετές αγαθοεργίες για την χώρα και προβιβάστηκε από την Σιών σαν καλός πράκτορας στην καρέκλα του “Σκορπάω πρόσφυγες” σε όλη την Ευρώπη.
Όσο οι Έλληνες πιστεύουν ότι ο κ. Αβραμόπουλος αλλά και οι υπόλοιποι κρυπτοσιωνιστές εβραίοι υπηρετούν την χώρα μας… τότε μάλλον μας αξίζει η κοροϊδία του αρχισιωνιστή Αβραμόπουλου και των άλλων φιδιών που σας κυβερνούν τόσες δεκαετίες!!!
Όσο καθόσαστε στα αυγά σας, ο δαιμόνιος σιωνισμός μαζί με τους “Έλληνες” πολιτικούς σας βάζει χέρι στην εθνική μας ταυτότητα γεμίζοντας μας με ψυχολογικά τραυματισμένους μουσουλμάνους που δεν θα φύγουν ποτέ από τα κέντρα που τους στοιβάζει η Σιών…για να μας εκδικηθούν την κατάλληλη στιγμή επειδή δεν τους φερθήκαμε με αξιοπρέπεια.
Ξυπνάτε ραγιάδες και αρχίστε να πολεμάτε πρώτα τον εχθρό που έχει μεταλλαχθεί μέσα στης βουλής τα έδρανα… Ξυπνάτε γιατί μας τελειώνουν σαν χώρα οι πρωτεργάτες του Τάσκ, του Σούλτζ και των άλλων κάφρων… Ο εβραίος Γεώργιος Παπανδρέου και οι σπόροι του έπιασαν γη και ευδοκίμησαν μέσα στην προδοσία όλων αυτών που υποστηρίζατε τόσα χρόνια….
Ξυπνάτε και στείλτε τους στα τάρταρα σήμερα….ο Αβραμόπουλος δεν είναι ένας τυχαίος πολιτικός και δεν βρίσκεται εκεί με ένα τυχαίο αξίωμα! Βρίσκεται εκεί ο σιωνιστές με την ελληνική ονομασία του για να σας προδώσει κρυφά όπως έκαναν πάντα οι περισσότεροι εβραίοι ανθέλληνες.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις