Τι άφησε το ΔΝΤ στην Γουατεμάλα – Μια ματιά στο Μέλλον μας
Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την εκπομπή Έξαντα της ΝΕΤ. Στο site της ΝΕΤ το διέγραψαν. Δεν συμφέρει βλέπεις κανέναν αφού το προπαγανδιστικό σύστημα του ΔΝΤ είναι παντού.Λοιπόν σε αυτό το βίντεο δείχνει την Γουατεμάλα όπου το ΔΝΤ κατάφερε να μπει το 1984 και κατάφερε να πάει την οικονομία σε υψηλά επίπεδα. Μικρο πληθωρισμό, εξαγωγές και ευημερία μακροοικονομικών.
Όμως με ένα τίμημα. Το χρήμα
το διακινούν 10-20 οικογένειες. Όλοι οι κάτοικοι υποσιτίζονται και τα παιδιά μεγαλώνουν αγράμματα. Πως να ξεσηκωθούν; Το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν μάχη να είναι ζωντανοί…
Από το 1984 μέχρι τώρα περάσαν χοντρά χοντρά 30 χρόνια. Αυτό ήταν το πρόγραμμα των νεοταξικών που εφαρμόστηκε σε χώρες που δεν άνηκαν σε αυτό που αποκαλούσαμε αναπτυγμένες χώρες της δύσης τότε.
Το τωρινό νεοταξικό πρόγραμμα που βλέπουμε ότι ξεκινά το 2010 από την Ελλάδα, θα έχει τουλάχιστον 30 χρόνια εφαρμογή με την συμμετοχή βέβαια και άλλων χωρών με “ασθενή οικονομία” την οικονομία βέβαια που ίδιοι προκάλεσαν και ανήκουν στον αναπτυγμένο πλέον δυτικό κόσμο.
Η χώρα που ξεκίνησε τον πολιτισμό την δημοκρατία πριν χιλιάδες χρόνια θα είναι η αφορμή και το μοντέλο να υποδουλώσει και άλλα κράτη στην νέα μορφή πολιτισμού. Τον “πολιτισμό” των ΜΚΟ όπου κάθε ομάδα ανθρώπων θα μπορεί να έχει φωνή προς την μοναδική κυβέρνηση του κόσμου.
Έτσι ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις) θα παίζουν το ρόλο τους στο αυριανό πολιτικό σύστημα αφού τον σημερινό ρόλο τους τον έχουν πετύχει. Δηλαδή τον ρόλο της αποσταθεροποίησης. Έτσι θρησκείες, ιδέες κλπ θα έχουν την στάμπα των ΜΚΟ. ΟΙ ΜΚΟ θα είναι οι αντιπρόσωποι μας σαν “πολίτες”.
Ο κόσμος αλλάζει το σχέδιο εφαρμόζετε. Καθεστώτα πέφτουν με σχέδιο (Λιβύη, Συρία κλπ ).αφού πλέον δεν τα χρειάζονται μιας έχουν έτοιμα, καινούριας μορφής καθεστώτα.
Πάντως στο μέλλον αυτοί που βοηθούν τον μηχανισμό του ΔΝΤ (δημοσιογράφοι, πουλημένοι πολιτικοί, μεγαλοοικογένειες εφοπλιστών, εργολάβων κλπ) θα έχουν ένα κεραμίδι στο κεφάλι τους εμείς οι υπόλοιποι θα έχουμε μερικά διαδικτυακά άρθρα να θυμόμαστε.
Όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά είναι απλά “θεωρίες συνωμοσίας” τότε ας το λάβει σαν ένα καλό μυθιστόρημα…
ΠΗΓΗ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου