OI NAVY SEAL ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ "DIDDY" KAI BΡΗΚΑΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ

 

Οι Navy SEAL εκαναν εφοδο

την Τρίτη σε μια αποθήκη στο Μαϊάμι όπου ο Sean "Diddy" Combs συσσώρευσε χίλιες σακούλες έγχυσης Adrenochrome που ήταν αποθηκευμένες σε ψυγεία, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Τα Λευκα Καπελα,είπε, έμαθαν για το απόρρητο από έναν από τους πρώην γνωστούς του Combs τον οποίο ο στρατηγός Smith έθεσε υπό προστατευτική κράτηση. Αν και η πηγή μας δεν κατονόμασε τον πληροφοριοδότη, είπε ότι το άτομο και ο Combs είναι οικείοι γνωστοί και ότι ο Combs είχε περιποιηθεί και εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το άτομο από την εφηβεία. Το άτομο - πιστεύουμε ότι είναι ο Justin Bieber - είχε χρησιμοποιηθεί ως «σεξουαλικό στήριγμα» στο γεμάτο αστέρια «Freak offs» του Combs, όπου το Adrenochrome έρεε σαν νερό της βρύσης. Η χρήση ναρκωτικών, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, η σωματική βία και οι δολοφονίες συνέβησαν με ανησυχητική συχνότητα στα τζάμπερι του Combs, είπε η πηγή μας.

«Αυτό το άτομο έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την εγκληματική αυτοκρατορία του Combs, τους καλεσμένους του και τις σκοτεινές του τάσεις. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει την έκφραση «δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το χάλι» και, πολλά από αυτά που είπε, δεν μπορείς να τα φτιάξεις. Και ήταν πολυγραφημένος»(περασμενος απο τεστ αληθειας), είπε η πηγή μας.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Combs το 2015 αγόρασε μια αποθήκη στο λιμάνι του Μαϊάμι με πλασματικό όνομα και ανακαίνισε το κτίριο για να χωρέσει δεκάδες όρθια ιατρικά ψυγεία στα οποία έκρυβε σημαντικές ποσότητες εκλεπτυσμένου Adrenochrome. Ο μάρτυρας είπε στα Λευκα Καπελα ότι ο Combs προμηθεύτηκε το Adrenochrome τόσο από εγχώριους όσο και από ξένους πωλητές. Ο Combs επέλεξε το Adrenochrome με κακόβουλη, σχολαστική φροντίδα. αγόραζε προϊόντα μόνο από εμπόρους που καθόριζαν το υγρό των επινεφριδίων, το κύριο συστατικό του φαρμάκου, είχε συλλεχθεί από Καυκάσια παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και εννέα ετών.

«Μας είπαν ότι αυτή η αποθήκη ανανεώνεται συχνά», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, ζήτησε από τους συμμάχους στη Ναυτική Διοίκηση Ειδικού Πολέμου να ερευνήσουν διακριτικά την αποθήκη και να καταστρέψουν οποιοδήποτε Adrenochrome είχε αποθηκευτεί μέσα.

Στις 3:00 π.μ. της Τρίτης, μια απροσδιόριστη ομάδα SEAL πλησίασε το λιμάνι του Μαϊάμι από τον κόλπο Biscayne με ένα Combatant Craft Medium, που ονομάζεται επίσης σκάφος stealth, ένα τακτικό σκάφος πολλαπλών αποστολών που κατασκευάστηκε για να διεισδύσει στις Ειδικές Δυνάμεις Επιχειρήσεων και να διεξάγει ειδικές επιχειρήσεις αναγνώρισης . Παρέδωσε τα SEAL στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού Dodge, και έρπησαν κρυφά προς τον στόχο, πλοηγώντας μέσα στον λαβύρινθο των εμπορευματοκιβωτίων μεταφοράς που ήταν διάσπαρτα στο νησί σαν σειρές από ντόμινο. Έχοντας φτάσει στο κτίριο απαρατήρητα, οι SEAL χωρίστηκαν σε ομάδες τεσσάρων ατόμων και άρχισαν να ψάχνουν για φρουρούς και συσκευές κατά της εισβολής που θα μπορούσαν να ειδοποιήσουν κάποιον για την παρουσία τους.

Πνιγμένες φωνές αντηχούσαν από μακριά—προσωπικό κρουαζιερόπλοιων και λιμενεργάτες επάνδρωναν γερανούς που σήκωσαν θορυβωδώς κοντέινερ στον αέρα και τα κατέβασαν σε ένα ελλιμενισμένο φορτηγό πλοίο. Οι SEAL βρήκαν και απενεργοποίησαν τέσσερις κάμερες ασφαλείας και, στη συνέχεια, πέρασαν μια κάμερα οπτικών ινών μέσα από ένα μικροσκοπικό κενό μεταξύ της τσιμεντένιας προσγείωσης και της πόρτας του κόλπου. Το καλά φωτισμένο κτίριο, φωτισμένο από φθορίζοντα φώτα οροφής, ήταν άδειο εκτός από τα 15 ψυγεία που βούιζαν.

Οι SEAL χρησιμοποίησαν κόφτες μπουλονιών για να κουμπώσουν και να σπάσουν τις κλειδαριές και τις αλυσίδες στην πόρτα. Μέσα, βρήκαν ακριβώς αυτό που είχε πει ο μάρτυρας ότι ήταν στην αποθήκη. ψυγεία γεμάτα με σακούλες γεμάτες με κεχριμπαρένιο υγρό. Σίγουρα δεν ήταν αλατούχο διάλυμα. Έσωσαν μια σακούλα από κάθε ψυγείο ως αποδεικτικό στοιχείο και άνοιξαν σε φέτες την υπόλοιπη. Σε ένα ψυγείο βρήκαν επίσης ένα σημειωματάριο, ίσως μια συλλογή των άθλιων πράξεων του Ντίντι, που έμοιαζε με τα αρχικά, τις ώρες και τις ημερομηνίες των ανθρώπων.

«Οι SEAL πέταξαν το ψυγείο και άφησαν ένα σημείωμα που έλεγε ότι το μέρος ήταν κλειστό. αν έπρεπε να επιστρέψουν, θα έπιαναν και θα σκότωναν τους προμηθευτές. Έφυγαν με επιτυχία από το Dodge Island και διαβίβασαν τα ευρήματά τους στον στρατηγό Smith», είπε η πηγή μας.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις