Γεννήτριες χωρίς ορατή πηγή ενέργειας


 Ο φυσικός Lester Hendershot δημιούργησε γεννήτριες χωρίς ορατή πηγή ενέργειας και αμέσως κατηγορήθηκε για κομπογιαννίτικη πρακτική.

 Ο Lester έλαβε υπόψη του την αντίδραση του κοινού και μέχρι το 1960, εκτός από δύο νέες γεννήτριες, παρήγαγε 56 σελίδες τεκμηρίωσης που εξηγούσαν στους ανθρωπιστές ότι η Γη είναι ένας γιγαντιαίος μαγνήτης, ο οποίος κάθε μέρα είναι ικανός να δώσει στην ανθρωπότητα εκατοντάδες δισεκατομμύρια βολτ.



Μετά τη δημόσια τεκμηρίωση των συσκευών, που εξηγούσε πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει δωρεάν και αποτελεσματικά τη «δύναμη της Γης», αρχίζει ένα όμορφο πράγμα: Ο Dr. Hochstetter αγόρασε την εφεύρεση και πέθανε ξαφνικά σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα. Ο μόνος επιβάτης που πέθανε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Χέντερσθετ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και είναι αδύνατο να πούμε αν επρόκειτο για αυτοκτονία ή για κάτι άλλο, γιατί για κάποιο λόγο η έρευνα για τα αίτια του θανάτου δεν διεξήχθη ποτέ. στην πραγματικότητα, όπως και στην περίπτωση άλλων θανάτων εφευρετών που ασχολήθηκαν με την παραγωγή ελεύθερης ενέργειας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις