"Διακοπες" στο GITMO η Διευθυντρια της FEMA Deanne Criswell

 

Η πολυετής προσπάθεια

των Λευκών Καπέλων να συλλάβει τη Διευθύντρια της FEMA, Ντιν Κρίσγουελ, καρποφόρησε το πρωί της Πέμπτης, όταν Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν τη ανόητη γυναίκα με την κατηγορία της προδοσίας και της εριστικής συνωμοσίας κοντά στα κεντρικά γραφεία του πρακτορείου D.C., είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε τα τελευταία χρόνια, τα Λευκα Καπελα είχαν ψάξει μάταια το αμερικανικό τοπίο για σημάδια της Criswell, επιτηρώντας τις κατοικίες της στην πολιτεία και τα γραφεία της FEMA σε όλη τη χώρα, αλλά τα είχε ξεπεράσει, πάντα ένα βήμα μπροστά και απρόσιτα. Είχε στη διάθεσή της μια πληθώρα πόρων Deep State και τελικά είχε μετακομίσει στη Βαρσοβία της Πολωνίας, από όπου διηύθυνε τη FEMA εξ αποστάσεως. Τα Λευκα Καπελα τη θεωρούν υπεύθυνη για εγκλήματα που έχει διαπράξει το προσωπικό της FEMA εναντίον αθώων πολιτών και για τις πυρκαγιές και τις σφαγές στο Maui του 2023, καθώς και για τους θανάτους ηρωικών πεζοναυτών και στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας τους ληστές της FEMA και τα Μαύρα Καπέλα στο νησί και πίσω από το «Black» του Μπάιντεν Αυλαία» του θανάτου.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ είχε σχεδόν χάσει την ελπίδα να συλλάβει την Κρίσγουελ και να την αναγκάσει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

«Δεν έχουμε ανοσία στην απόγνωση», είπε. «Η Criswell είναι μάστορας της εξαπάτησης και μας διέφυγε τόσες φορές, ειλικρινά δεν ξέραμε αν θα την προλάβαιναμε. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που ήταν στη λίστα των πιο καταζητούμενων μας και έδωσε μια καλή καταδίωξη. Αλλά για άλλη μια φορά, απέδειξε ότι όλοι οι Deep Staters επιστρέφουν στον τοπο του θανατου.

Τα Λευκα Καπελα, πρόσθεσε, έχουν τη δαιμονια Kamala Harris να ευχαριστήσουν για τη διευκόλυνση της ακούσιας σύλληψης της Criswell.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων του Σώματος Πεζοναυτών κρυφάκουσε ένα τηλεφώνημα που έκανε ο υπάλληλος της εκστρατείας της Χάρις, Ντέιβιντ Πλουφ, πρώην μαθητής του Μπαράκ «Χουσεΐν» Ομπάμα, σε ένα άγνωστο τότε πρόθεμα στην Κρακοβία της Πολωνίας. Κανείς δεν είχε απαντήσει στην κλήση του Plouffe, αλλά είχε αφήσει ένα φωνητικό μήνυμα: «Η Ντιν, όπως είμαι βέβαιος ότι ξέρεις, η Καμάλα είναι ήδη υπεύθυνη και η Πρόεδρος Χάρις σε θέλει εδώ την Πέμπτη, ώστε να συζητήσουμε το μέλλον σου στην κυβέρνησή της. Έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά και αισθάνεται ότι η προαγωγή έχει καθυστερήσει πολύ».

«Η Criswell είναι έξυπνη αλλά και άπληστη», είπε η πηγή μας. «Καταλάβαμε ότι δεν θα αρνιόταν το αίτημα».

Ο στρατηγός Smith, πρόσθεσε, συγκέντρωσε αμέσως μια κοινή ομάδα εργασίας από πεζοναύτες, Army Rangers, Delta Force και Navy SEAL για να επιτηρήσει αεροδρόμια, ακίνητα των ΗΠΑ των Harris και Criswell, κυβερνητικά κτίρια στα οποία μπορεί να συναντηθούν κ.λπ. Κάθε πιθανή πιθανότητα, είπε , τέθηκε υπό αυστηρή επιτήρηση.

Είπε ότι πάνω από 2.500 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετείχαν στο πανελλαδικό δίχτυ για τη σύλληψη της Criswell, η οποία, όπως ανακάλυψαν αργότερα τα Λευκα Καπελα, επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες φορώντας μια μεταμφίεση και χρησιμοποιώντας ένα πλαστό διαβατήριο με το όνομα "Annice Dwellers", έναν αναγραμματισμό.

Ήταν οι πεζοναύτες, εξήγησε, που εντόπισαν μια χοντρή γυναίκα που ταίριαζε με τη φιγουρα της Criswell να περπατά προς το γραφείο της FEMA 500 C St SW, Ουάσιγκτον, DC, στις 9 π.μ. της Πέμπτης. Ωστόσο, φορούσε μια θαμνώδη καφέ περούκα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, φαινομενικά για να κρύψει την ταυτότητά της. Τα Λευκα Καπελα, ωστόσο, είχαν πρόσβαση στην ίδια επεμβατική τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που είχαν χρησιμοποιήσει οι ομοσπονδιακοί για να αναγνωρίσουν άδικα φυλακισμένους J6 και είδαν την καλυψη της. Την αντιμετώπισαν καθώς αυτή και δύο άντρες με σκούρα κοστούμια και γυαλιά ηλίου βγήκαν από ένα σεντάν στο πάρκινγκ και άρχισαν να περπατούν προς την είσοδο. Πιστεύοντας ότι εντόπισαν το σωστό άτομο και απρόθυμοι να διακινδυνεύσουν εκατό πράκτορες να φορτώσουν από το κτίριο, οι πεζοναύτες κράτησαν αμέσως την τριάδα υπό την απειλή όπλου και τους ανάγκασαν να μπουν σε ένα ζευγάρι SUV αφού τους αφόπλισαν. Έσκισαν την περούκα της Criswell από την κορυφή του κεφαλιού της και της είπαν ότι είχαν περάσει μια αιωνιότητα αναζητώντας την. Στην τσάντα της βρήκαν ένα αυτόματο 0,380 και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο. Σε εκείνο το σημείο, η Criswell παραδέχτηκε ποια ήταν και είπε στους πεζοναύτες ότι θα τους κρεμάσουν επειδή καταδίωκαν έναν ομοσπονδιακό αξιωματούχο.

«Η Κρίσγουελ και οι καλοί της φιλοι έμειναν αναίσθητοι για ένα ταξίδι χωρις επιστροφη. Δεν έχω ακόμη πληροφορίες για ανακρίσεις, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα πάει στο Γκουαντάναμο», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΧΌΛΙΑ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΓΚΑΣ
    ΘΑ ΈΧΕΙΣ
    Sinomosiologe
    ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΊΔΟΥΣ
    ΝΕΑ ΣΑΤΙΡΙΚΆ...

    ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΉΝΗ
    ΣΧΌΛΙΟ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΓΚΑΣ

    "ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"...
    ΚΑΛΌ ΤΑΝΕΚΔΟΤΟ?
    ΈΤΣΙ ΡΕΣΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟΝ
    ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ.
    ΡΡΡΑΒΒΒΔΙ ❗
    ΠΆΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ
    ΣΤΑ ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΙΑ



    Ι'Μ ΠΩΣ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις