Μητέρα στην Καλιφόρνια κατηγορεί το σχολικό συμβούλιο για την προώθηση των ΛΟΤΚΙ ιδεολογιών

 

 

Μια μητέρα εξέφρασε

την έντονη δυσαρέσκειά της προς Αμερικάνικο σχολικό συμβούλιο, κατηγορώντας το για προώθηση “ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογιών και σεξουαλική κακοποίηση μαθητών”. Η καταγγελία ήρθε μετά τη σύλληψη μιας δασκάλας γυμνασίου για τον βιασμό ενός 13χρονου μαθητή.

Στο σχολικό συμβούλιο της πόλης Davis της Καλιφόρνια, μια μητέρα πήρε με δυναμική την απόφαση να ξεμπροστιάσει την τοπική διοίκηση για τα νέα εκπαιδευτικά πρότυπα που προωθούν τα σχολεία στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Σύμφωνα με την μητέρα, κατήγγειλε ότι το σχολικό συμβούλιο “κακοποιεί” τα παιδιά/μαθητές βάσει συγκεκριμένων μεθόδων. Μερικοί από αυτούς, όπως ανέφερε στο ανοιχτό μικρόφωνο είναι, να μην ενημερώνουν οι δάσκαλοι τους γονείς για κάποιον ευαίσθητο προβληματισμό του παιδιού τους, να τους ενθαρρύνουν να κάνουν φυλομετάβαση (τρανς), να υιοθετούν σεξουαλικές συμπεριφορές και να λένε ψέματα στους γονείς.

Συνέχισε λέγοντας, πως τέτοιες πρακτικές κάνουν τη ζωή των παιδεραστών και κακοποιών “περισσότερο ευνοϊκή”.

“Γιατί τα σχολεία αντιστέκονται στις αντιδράσεις για να συντηρήσουν τα βιβλία που συμβουλεύουν τα παιδιά, πως να συνευρεθούν ερωτικά με ανώνυμα άτομα στο διαδίκτυο; Να έχουν drag queen σόουζ; Να απαρνούνται το σώμα τους (δυσφορία του φύλου); Να δίνεται τεστοστερόνη στα κορίτσια, που μπορεί να τις κάνει σεξουαλικά πολύ ενεργείς, ή στα αγόρια οιστρογόνα για να αποκτήσουν γυναικείο στήθος;

Καταλήγοντας, καλεί το συμβούλιο να υιοθετήσει τα προτεινόμενα μέτρα που θέλει η μητέρα, όπως να μην υπάρχουν μυστικά δασκάλου-μαθητή από τον γονέα, να φύγουν οι ΛΟΑΤΚΙ σημαίες και να μπει φρένο στα woke/ΛΟΑΤΚΙ μηνύματα και σεμινάρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις