Στη δεκαετία του ’60 τα παιδάκια έκαναν 5 εμβόλια. Τώρα τους χώνουν 72!

 

Τα υγιή παιδιά

στη δεκαετία του 1960 έλαβαν συνολικά πέντε εμβόλια, τα οποία ήταν υπεραρκετά για να διατηρηθούν υγιή, χαρούμενα και μακριά από τον κίνδυνο των νόσων.

Σήμερα, το CDC λέει ότι τα παιδιά χρειάζονται τουλάχιστον 72 εμβόλια, με την πλειοψηφία να χορηγείται σε μεγάλες δόσεις πριν από τα έκτα γενέθλια του παιδιού.

«Το CDC είναι γνωστό για τη διεφθαρμένη προώθηση των συμφερόντων της Big Pharma», έγραψε ο Dr. Simone Gold στο X. «Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω».

Οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας αρνήθηκαν να μελετήσουν ή να δημοσιοποιήσουν δεδομένα που συγκρίνουν τα αποτελέσματα υγείας εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών, σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στη Γερουσία τον Φεβρουάριο με θέμα «Ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας και το καρτέλ COVID».

Κατά τη διάρκεια της στρογγυλής τραπέζης, ο Δρ. Μπράιαν Χούκερ παρείχε μια επισκόπηση του προγράμματος εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας στις ΗΠΑ και της επέκτασής του με την πάροδο των ετών.

«Το 1962, τα παιδιά έλαβαν πέντε δόσεις εμβολίου. Το 1986, το πρόγραμμα επεκτάθηκε σε 25 δόσεις πέντε διαφορετικών σκευασμάτων εμβολίων.

«Λίγο μετά την ψήφιση του 1986 National Childhood Vaccine Injury Act, ο νόμος τροποποιήθηκε για να… δημιουργήσει μια ασπίδα ευθύνης που προστατεύει τους κατασκευαστές εμβολίων — και το χρονοδιάγραμμα επεκτάθηκε δραματικά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις