Πρωτοσέλιδο – βόμβα για την κυβέρνηση: «Ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ΕΔ στην Κάσο»

 

Στην αποκάλυψη ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ

Δημήτρης Χούπης έλαβε εντολή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εμπλακεί ο στρατός στην Κάσο, όπου το καλοκαίρι τουρκικά πολεμικά πλοία φέρονται να εμπόδισαν ερευνητικό πλοίο με ιταλική σημαία να ολοκληρώσει τις έρευνές, που έκανε για λογαριασμό της Ελλάδας, προέβη ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας ο Μητσοτάκης είπε στον Α/ΓΕΕΘΑ πως το θέμα της Κάσου δεν είναι στρατιωτικό, αλλά διπλωματικό και το χειρίζεται η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Το ΓΕΕΘΑ έσπευσε μέσω άτυπης ενημέρωσης να χαρακτηρίσει «ευφάνταστο» το δημοσίευμα χρησιμοποιώντας και την γνωστή επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη συνταγή, σύμφωνα με την οποία όποιος κάνει κριτική «δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2024 14:27

    Ποιός είπε ότι ο στρατός είναι για να μας προστατεύει από τους Τούρκους; Ο στρατός είναι για να μας προστατεύει από κάποιους άλλους εχθρούς όπως είναι πχ αυτοί οι επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια "ψεκασμένοι" καλόγεροι εκεί στην Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος. Γι αυτούς σε λίγο θα δοθεί εντολή εμπλοκής του στρατού και των υπόλοιπων Ε.Δ., όπως δείχνει και το παρακάτω σκίτσο:
    https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%ae%ce%bd-%e1%bc%90%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%ce%bd-%e1%bc%b1%ce%b5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ! ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΤΟΚΟΥ.ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φημες λενε οτι αποστρατοι ειδικων δυναμεων αλλα κια πολιτες θα παρουν μερος εκει .

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις