Η FSB "ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ" ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ


 Σύμφωνα με την FSB, οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ προσπάθησαν να στρατολογήσουν τον Ρώσο πιλότο, υποσχόμενοι του 2 εκατομμύρια δολάρια και ιταλική υπηκοότητα. Για αυτό έπρεπε να πετάξει στην Ουκρανία με ένα αεροπλάνο.

Προφανώς, έπρεπε να πετάξει στο αεροδρόμιο Ozernoye κοντά στο Ζιτομιρ. Η FSB ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια ενός «επιχειρησιακού παιχνιδιού» αυτό το αεροδρόμιο χτυπήθηκε.

Δηλαδή, ο πιλότος βρίσκονταν υπό ρωσικό έλεγχο. Στη Ρωσική Ομοσπονδία δημοσιεύουν ένα βίντεο με το συγκεκριμένο αεροπλάνο και πιλότο, και δείχνουν επίσης διερευνητικές ενέργειες. Αν κρίνουμε από το βίντεο, ο πιλότος αρχικά εργαζόταν υπό τον έλεγχο της FSB.

Η Ουκρανία δεν το επιβεβαίωσε.

Σημειώστε ότι το περιγραφόμενο σχέδιο είναι παρόμοιο με την ιστορία της πυραυλικής επίθεσης στο αεροδρόμιο Kanatovo κοντά στο Kropyvnytskyi το καλοκαίρι του 2022.

Στη συνέχεια, ο ουκρανός αξιωματικός πληροφοριών Roman Chervinsky προσπάθησε να στρατολογήσει έναν Ρώσο πιλότο, ο οποίος «συμφώνησε» να πετάξει ένα στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ουκρανία. Όμως, όπως αποδείχθηκε, εργαζόταν υπό τον έλεγχο της FSB και αντί για αεροπλάνο, όσοι είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο "εφαγαν" ένα χτύπημα πυραύλων.

Ο Τσερβίνσκι είναι τώρα υπό κράτηση.

 Δικάζεται για αυτή την αποτυχημένη ιστορία στρατολόγησης.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/747593/nea-ekseliksi-i-polonia-tha-katarriptei-rosikoys-pyraylous-pano-apo-tin-oukrania-i-proypothesi-kai-i-nea-symfonia

    Οι Πολωνοί έχουν αποφασίσει να φάνε το κεφάλι τους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις